GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KAPANIŞ] Novelty Roleplay | noveltyroleplay.com

Başlatan Bitroast, 04 Temmuz 2018, 03:28:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Alıntı yapılan: Somepawn - 13 Ağustos 2018, 22:45:00

Alıntı yapılan: DAYI - 13 Ağustos 2018, 22:35:49

Logo çalıntı, sistemler ee oda çalıntı, hud, aman tanrım o da çalıntı. Belki Rina Roleplay gibi yükselmek istiyorsunuz fakat bu işler çalıp çırpmayla yürümüyor, para kazanma amacınız varsa kendinize özgü şeyler deneyin, yakında Rina'daki mapları da çalacaksınız. Biraz Breeze RP, biraz Vendetta RPG, çokça Rina RPG, hoop Novelty kraal, bir insan menüsüne kadar çalabilir mi ya?
Çalıntı ile alıntı arasında ki farkı bi türlü anlayamadınız şu piyasada. CTRL C + CTRL V yapmıyoruz. Eleştiri için teşekkür ederiz.

Savunma hep bu anlamadım gitti. Ama aynısı dostum kesinlikle değişmesi gerek kitle yükseliyor adam ha orası ha burası diyip online farkı yüzünden diğer tarafı tercih eder oradan banlanan yada orayı bırakanları toplamakla yürümez bu iş. Şu ana kadar hep iyi yorum yapıp sana yardımcı olmaya çalıştım hâlâ da öyleyim. Farkın ve emeğin için seni seçmeleri gerek. Düşünerek yaptığın emek , bakarak yaptığın emekten kesinlikle daha değerli. Üretmek zorsa yardım alabilirsin , koda dokebilip alıntı yapanı görünce garipsiyorum maalesef

Bitroast

ByManiac

girip vakit kaybetmeyin, sunucu ilk açılırken brujahın mc'sine girmiştim yönetim her şeye karışıyordu.geçen gün baktım belki de düzelmişlerdir diye hala berbat

Marvellous

Alıntı yapılan: ByManiac - 14 Ağustos 2018, 12:47:38

girip vakit kaybetmeyin, sunucu ilk açılırken brujahın mc'sine girmiştim yönetim her şeye karışıyordu.geçen gün baktım belki de düzelmişlerdir diye hala berbat

Eleştirin için teşekkürler, fakat böyle bir yazı yazarak olayı anlatmayıp berbat demen üzücü bir şey. Bunu bırakalım biraz şu yönetimin karışma olayına değinelim. Ben yani Pei, Faction Managements olarak birliklere fazla karışmıyorum ki hala böyle. Aklımda bu konu ilgili bir sistem var yakın zamanda getireceğim o zamandan sonra yönetim birlikler ile içli dışlı olmaya başlayacak. Umarım birdahakine kanıt niteliğinde yorum yaparsın ve önyargını bırakıp gelirsin, iyi günler.
Son düzenlenme: 15 Ağustos 2018, 02:39:52 Pei

Secret

Selamlar, sunucunuza giriş yaptım sunucudaki roller gayet güzeldi, bir kez oyundan attı kendi karakter ismim ile sunucunuza giriş yapamıyorum.

Başka isimle girmeyi denedim, normal giriş yapılabiliyor.

Bu durum ile alakalı yardımcı olabilirmisiniz acaba?

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Marvellous

Alıntı yapılan: Secret - 15 Ağustos 2018, 20:41:35

Selamlar, sunucunuza giriş yaptım sunucudaki roller gayet güzeldi, bir kez oyundan attı kendi karakter ismim ile sunucunuza giriş yapamıyorum.

Başka isimle girmeyi denedim, normal giriş yapılabiliyor.

Bu durum ile alakalı yardımcı olabilirmisiniz acaba?

Discord >> Bitroast or Gratex >> PM

Bitroast

v1.1.8 Güncellemesi

*Artık telefonla konuşurken aynı anda 2 yazı gitmeyecek.
*Aracın cezasını ödedikten sonra buglu yere spawnlanıyordu, artık son park ettiğiniz yerde spawnlanacak.
*Gemilerde ayağınız kayıp düşüyordunuz sistem tarafından, düzeltildi.
*Hastane interioru hatalıydı, düzeltildi.
*LSPD bagajından silah alınınca hileden kickliyordu, düzeltildi.
*Optimize & stabilize uygulandı.
*LSPD aracında /callsign yapınca siliniyordu, düzeltildi.
*Helper sistemi aktif edildi.
*Ev interior gözlemleme sistemi tekrar aktif edildi.
*Ev interior bakma'da ki hata giderildi. (@Andreas'e bug bildirimi için teşekkürler.)

Secret

Sunucu 105 kişiyi gördü, roller gayet yerinde. Dahada ilerleyeceğine inanıyorum.

Ghosts

Bliss

Bitroast

v1.2 Güncellemesi

*Sunucu tasarımı değiştirildi.
*Hızlı indirme sunucusu satın alındı/aktif edildi.
*Optimize & stabilize sağlandı.
*Artık meslek araçları otomatik olarak respawn edilecek. (araç içinde şoför olmaması gerekir.)
*Araç vergileri arttırıldı.
*Bazı açıklar kapatıldı.
*Balıkçılık mesleği kaldırıldı.
*Artık bir oyuncu oyundan ayrıldığında etrafına giden mesaj sarı olarak gösterilecek.
*Callsign silinme sorunu düzeltildi.
*Artık VIP'ler 6 saat'te bir silah alabilecek.
*Araç üstünde ki satılık yazısı gidiyordu, düzeltildi.
*/ck komutu kodlandı.
*Artık IC/OOC hapisteyseniz /telefon komutuna erişemeyeceksiniz.
*Artık bir oyuncu yaralıyken öldürülebilecek, öldürülürse hastaneye gidecek ve silahları sıfırlanacak.
*/blowjob, /spank komutları kodlandı.
*Artık karakter acıkmamasına rağmen yemek yiyebileceksiniz. (AR-GE)
*M4, AK-47'nin hasarları düzeltildi.
*Idlewood'a araç park etme engellendi.
*LSPD araç tazerinde ki ufak hata giderildi.
*Artık otobüs şoförü mesleğinde 3 tur atınca 300$ bonus verecek.
*Güvenli bölge sistemi kodlandı.
*Anti-hile geliştirildi.
*Sunucu 4 gün geriye sarıldı. Bununla beraber roller'de 4 gün geriye alındı. (Gerekçe: Bazı şahıslar bug abuse yapıp açıklardan yararlanıyordu. Onun dışında ekonominin tekrar düzene oturması gerekiyordu.)
*Artık 24 saat'te bir otomatik olarak sunucu veritabanı yedeklenecek. (Gerekçe: Güvenlik, birdaha sunucunun geriye sarılma riski olmayacak.)
*Artık bir oyuncu AFK ise pm atamayacaksınız.
*Optimize & stabilize uygulandı. (Tüm yere bırakılan eşyalar silindi, gereksiz harita parametreleri temizlendi.)
*Araç satılık olunca çıkan renk düzenlendi.
*/gps > Global Lokasyonlar aktif edildi.

Secret

*Sunucu 4 gün geriye sarıldı. Bununla beraber roller'de 4 gün geriye alındı. (Gerekçe: Bazı şahıslar bug abuse yapıp açıklardan yararlanıyordu. Onun dışında ekonominin tekrar düzene oturması gerekiyordu.)

Güncellemede en saçma kısım bu bu sunucuda oynayan bir user'ım.

buffalo+ 5 seviye interiorlu evim gitti. Bir iki bug abuse yapan adam yüzünden bizim emeklerimiz niye boşa gidiyor, biz niye çabalayalım gidicem yine emek vericem 2-3 kişi bug abuse yapıcak yine bizim çabamız boşa gidicek.

bug abuse yapanları tespit edin onları banlayın, bizim bir suçumuz yok.

Bitroast

Novelty oynayan kazanıyor, hem x2 payday hem balık eventi aktif olmasına rağmen 20:00'da oyuna giren herkese 60.000$ hediye!
Site: https://www.novelty-roleplay.com
Oyun: samp.novelty-roleplay.com
Discord: https://discord.gg/qANqPYc

Bitroast

*PM atma sorunu fixlendi.
*/ck komutu fixlendi.
*Callsign tamamen fixlendi.
*Destek taleplerinin yetkililere gelmeme sorunu fixlendi.
*Evlere garaj sistemi kodlandı.
*/hesapla kodlandı.
*Discord ile oyun sunucusu tekrardan entegre edildi.
*Birkaç adet harita eklendi.

Bitroast

Sunucuya nasıl giriş yapılır detaylı bir şekilde video çektik, ve yayınladık.