GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Hosting Dünyam | Uygun Fiyata Oyun Sunucuları SA:MP - MTA

Başlatan EnsarBOGAZ, 17 Temmuz 2018, 13:39:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EnsarBOGAZ

EnsarBOGAZ

Bliss

juqi

Alıntı yapılan: Bliss - 17 Ağustos 2018, 16:47:38

Sunucular güzel lakin ddos koruması yok.

Ddos korumasını kendim yaptım hiç bir sorun olmadi bu saatten sonra tr lokasyon alıp korumaları kendim yapacagim.

Bliss

Alıntı yapılan: Pesimist - 17 Ağustos 2018, 17:34:53

Ddos korumasını kendim yaptım hiç bir sorun olmadi bu saatten sonra tr lokasyon alıp korumaları kendim yapacagim.

Windows için diyorum zaten ben ovh üzerinden özel sistem kurup korumayi öyle sağlıyorum.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

EnsarBOGAZ

EnsarBOGAZ

juqi

Alıntı yapılan: Bliss - 17 Ağustos 2018, 18:16:03

Alıntı yapılan: Pesimist - 17 Ağustos 2018, 17:34:53

Windows için diyorum zaten ben ovh üzerinden özel sistem kurup korumayi öyle sağlıyorum.

Bende zaten windows sunucusuna koruma sağlıyorum  :kahkaha: ovh iptables yazıp koruma sağlıyorum sanmiyorsundur inşallah bu arada ovh açık portu 2008 bu portufa kapat.

Ufuk07

Alacaksanız bu siteden alın sorunlar olmasına rağmen mağdur etmediler hepsini çözdüler gerçekten çok kaliteli insan ve kaliteli hizmet sağlıyorlar. Bi hata yapıp kampanyaya kanıp başka siteden vds aldım kafamı taşlara vuruyorum keşke hosting dünyamdan aldığım vdsye devam etseydim diye  :maalesef:

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: Ufuk07 - 27 Ağustos 2018, 23:38:05

Alacaksanız bu siteden alın sorunlar olmasına rağmen mağdur etmediler hepsini çözdüler gerçekten çok kaliteli insan ve kaliteli hizmet sağlıyorlar. Bi hata yapıp kampanyaya kanıp başka siteden vds aldım kafamı taşlara vuruyorum keşke hosting dünyamdan aldığım vdsye devam etseydim diye  :maalesef:

İlginize teşekkür ederiz. Her zaman bekleriz :)

EnsarBOGAZ

155

Gerçekten Çok İlgili Bi firma çogu firmalar ticketlere 3 saat 5 saat  bakmıyorlar

Pablo

4-5arkadaşım alışveriş yapmışlar memnun kalmışlar bakalım biara alışveriş yapıcam güzelmi bari bi deneyelim biara :helal:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: 155 - 25 Eylül 2018, 00:51:19

Gerçekten Çok İlgili Bi firma çogu firmalar ticketlere 3 saat 5 saat  bakmıyorlar

İlginize çok teşekkür ederiz.