GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Atlantis Roleplay ~ atlantis-roleplay.com/forum ~ Sunucu Aktif

Başlatan Kripteks, 07 Temmuz 2018, 18:45:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AlpAkabey

Traileriniz'da dm den başka birşey göremiyorum , sürekli bir çatışma ortamı var ve insanları dmye yönlendiriyorsunuz , açacağıniz sunucu dm sunucusu değil RPG sunucusu bı hatırlatayım dedim :) onun haricinde sıkılmadan yazılarınızı okudum gayet güzel birseye benziyor , Açılışta bende orda olacağım inşallah başarılı olursunuz . Buralar degerlenecek

Akabey

Tony

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 13 Ağustos 2018, 17:18:03

Traileriniz'da dm den başka birşey göremiyorum , sürekli bir çatışma ortamı var ve insanları dmye yönlendiriyorsunuz , açacağıniz sunucu dm sunucusu değil RPG sunucusu bı hatırlatayım dedim :) onun haricinde sıkılmadan yazılarınızı okudum gayet güzel birseye benziyor , Açılışta bende orda olacağım inşallah başarılı olursunuz . Buralar degerlenecek

Teşekkürler öncelikle roleplay ortamlarında da böyle çatışmalar oluyor eğer trailer da bunu önde tuttuysak anlatmamız gereken birsey vardır böyle düşünün.

Armen

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

Tony

Ayrıca kurban bayramınız mübarek olsun.  :helal:

Tasarım: Spook
Son düzenlenme: 21 Ağustos 2018, 03:18:53 Tony

akaRussian

Dyternal

Belkide SA:MP`a geri dönmemi sağlayacak sunucusunuzdur kim bilir?

Tony

Alıntı yapılan: akaRussian - 23 Ağustos 2018, 14:52:57

SA-MP ortamına güzel bir sunucu !

Teşekkürler böyle sözler duymak bizi daha da şevklendiriyor  :helal:

Alıntı yapılan: Dyternal - 23 Ağustos 2018, 22:36:35

Belkide SA:MP`a geri dönmemi sağlayacak sunucusunuzdur kim bilir?

Başlarsan başımızın üstünde yerin var kapımız açık umarız tekrar samp'a başlatırız sen ve senin gibi insanları ve bu duygu hissiyat çok güzel bir hissiyat. Yorumun için teşekkür ederiz.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Tony

Alıntı yapılan: DracDonix - 24 Ağustos 2018, 00:07:35

Başarılar

Teşekkürler. Ayrıca sabır ile bekleyen bütün Atlantis oyuncularına şahsen çok teşekkür ediyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bayram olduğu için elbet bizimde hayatımız var birazcık aksattı bu yüzden anlayışla karşılayacağınızı düşünüyoruz.

Kripteks

akaRussian

Alıntı yapılan: Kripteks - 25 Ağustos 2018, 19:00:57

Atlantis RPG - Karakter Başvurusu AKTİF!  https://www.atlantis-rpg.com/forum/basvuru

Panel çalışmıyor , konu açarak başvuru ? O kadar güzel işin arasında aksaklık olabilir tabii ama sizin yapacağınız türden değildi.

Tony

Alıntı yapılan: akaRussian - 26 Ağustos 2018, 01:29:38

Atlantis RPG - Karakter Başvurusu AKTİF!  https://www.atlantis-rpg.com/forum/basvuru

Panel çalışmıyor , konu açarak başvuru ? O kadar güzel işin arasında aksaklık olabilir tabii ama sizin yapacağınız türden değildi.

Aslında ilk defa panel tasarladık diyebiliriz evet bazen böyle aksaklık oluyor fakat alternatif olarak kategori yani konu açarak yapmayı düşündük. Yine panelimizi düzeltmeye uğraşıyoruz düzeldiğinde tekrar aktif edeceğiz.

Son düzenlenme: 26 Ağustos 2018, 14:15:15 Tony

@Eren

Kripteks

Alıntı yapılan: akaRussian - 26 Ağustos 2018, 01:29:38

Acil bir şekil de çözüm üretmemiz gerekiyordu ve bu yolu tercih ettik.Konu açarak başvuruya şaşıracak bişey yok.Geçmişten hatırlayanlar bilir, önceden form doldurup PM atarak başvuru yapıyorduk ve bir sıkıntı çıkmıyordu.