GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] FORUM AKTİF BETA ~ Aryus Roleplay | aryus-roleplay.esy.es

Başlatan RaideNN, 28 Ağustos 2018, 22:16:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

Biz, Aryus RPG olarak uzun süreli SA:MP Roleplay platformu oyuncularıyız.
Uzun süredir, yolunu bulamayan oyuncularımıza hizmet vermek için çalışıyoruz.
Yapılan tüm AP'lerden, saçmalıklardan sıkıldık ve oyuncuya hizmet etmek için böyle bir proje geliştirdik.

RolePlay türü olarak Medium-RP konseptini tercih ettik.
SA:MP platformunda bir sürü Hard-RP sunucu bulunuyor.
Medium-RP'nin eksikliğini farkedip, böyle bir karar aldık.
Oyun modumuz son derece geliştirilmiş, son derece dinamik sistemlerle uyarlanmıştır.
Roleplay konseptimizi yabancı konsept olarak belirledik
Modumuz yabancı bir mod'dur türkçeye çeviriyoruz.
client olucakmı dicek olursanız serverimizi de şuanlık client sistemi düşünmüyoruz server açıldığı zaman belki client sistemini kullanbiliriz.
Serverimiz medium konsept olduğundan dolayı başlangıç paramız. 5000$ olarak belirledik.
Sistemsel geliştirmeleri forum'dan duyuru olarak yapılcaktır.

Biz tamamen AP'lerden bıkmış, liderlik vasfı yüksek olan ve oyuncunun halinden anlayan bir ekip olarak yola çıktık.
İlgisiz yönetim standartlığını tamamen kaldırmış bulunmaktayız,
gerek mod, gerek oyun içi olsun tüm adminlerimiz ilgi ile çalışmaktadır.

Server IP : 37.247.96.78:7777 [BETA 0.3DL]
TeamSpeak3 IP : 37.247.96.78 [AÇIK]
Discord : Eklencektir.
Instagram  :aryusroleplay [AKTİF]
Destek : destek@aryus-roleplay.com [AKTİF]
Web Site Adresimiz & Forum aryus-roleplay.com[AKTİF]

Ev sistemi.
Araç bagaj sistemi.
Kişisel Gate sistemi.
Araç kilit sistemi.
Araç boyama sistemi.
uy****rucu sistemi.
Silah satma sistemi.
Kelepçe & Tazer sistemi.
Parmak izi sistemi.
Yaralanma sistemi.
Oyuncuyu yere yatırma sistemi.
VIP sistemi.
VIP araç sistemi
Araç galerisi sistemi..
VIP dolabı.
Kişiye özel ev.
Ev kilitleme sistemi.
ATM.
Market sistemleri.
Açlık sistemi.
Konum gönderme.
Rozet takma.
Oyuncuya alıcı(böcek) koyma.
Plaka değiştirme.
Suç temizleme sistemi.
Radar sistemi.
Araç Sinyal sistemi.
Araç radyo sistemi. (/radyoac)
Benzin sistemi.
Bidon sistemi.
Ehliyet, Silah ruhsatı sistemi.
İşyeri sistemi.

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum..

Son düzenlenme: 30 Ağustos 2018, 12:32:05 RaideNN

Thanatos

3-5 günlükı sunucusunuz siz Emre her hafta isim değişiyorsunuz bir Avrasya bir Armada bir Aryus kafam karıştı artık ,tutmaz.

RaideNN

TANITIM KONUMUZA ZAMAN GÜNCELLEMLER YAPILCAKTIR SERVER FOTOĞRAFLAR VESAYRE ŞEYLER EKLENCEKTİR.

RaideNN

Alıntı yapılan: Thanatos - 28 Ağustos 2018, 22:17:49

3-5 günlükı sunucusunuz siz Emre her hafta isim değişiyorsunuz bir Avrasya bir Armada bir Aryus kafam karıştı artık ,tutmaz.
Her hafta isim mi değiştiriyoruz avrasya'yı kullandım zaten aryus ve avrasya'nın eski tanıtım konusu kilitili konularda mevcut.
EK OLARAK ARMADA BENIM SERVERIM DEĞIL canım bilip bilmeden konuşma
Son düzenlenme: 29 Ağustos 2018, 10:39:43 RaideNN

Tony

Alıntı yapılan: RaideNN - 28 Ağustos 2018, 22:18:06

TANITIM KONUMUZA ZAMAN GÜNCELLEMLER YAPILCAKTIR SERVER FOTOĞRAFLAR VESAYRE ŞEYLER EKLENCEKTİR.

Güzelim Türkçemizi daha güzel kullanabilirsiniz özellikle tanıtım yazılarında. Sistemler neredeyse bütün sunucularda bulunan sistemler bunları sistem olarak eklemeniz ilginç ve kafamın almadığı bir kısım ise bakın AdminPowerlardan bıkmış olabilirsiniz bu olayı karşısına alan sunucular mevcut onlarda şansınızı denemenizi tavsiye ederim çünkü belli ki sağlam bir pawn kodlayıcınız yok boşuna böyle şeyler denemeyip oralarda ekibe girmek için çaba sarf edebilirsiniz. Yenilik getirmediğiniz sürece çok fazla kitleye ulaşamazsınız. Binlerce satırdan oluşan Admin Power'ı bitirmeye çalışılan yazıları bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Başarılar diyemeyeceğim çünkü ortada emek yok edit hariç.

RaideNN

Alıntı yapılan: Tony - 29 Ağustos 2018, 08:40:52

Alıntı yapılan: RaideNN - 28 Ağustos 2018, 22:18:06

Güzelim Türkçemizi daha güzel kullanabilirsiniz özellikle tanıtım yazılarında. Sistemler neredeyse bütün sunucularda bulunan sistemler bunları sistem olarak eklemeniz ilginç ve kafamın almadığı bir kısım ise bakın AdminPowerlardan bıkmış olabilirsiniz bu olayı karşısına alan sunucular mevcut onlarda şansınızı denemenizi tavsiye ederim çünkü belli ki sağlam bir pawn kodlayıcınız yok boşuna böyle şeyler denemeyip oralarda ekibe girmek için çaba sarf edebilirsiniz. Yenilik getirmediğiniz sürece çok fazla kitleye ulaşamazsınız. Binlerce satırdan oluşan Admin Power'ı bitirmeye çalışılan yazıları bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Başarılar diyemeyeceğim çünkü ortada emek yok edit hariç.
Yorumun için teşekkürler dediklerini dikkate alacağım

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

RaideNN

Alıntı yapılan: PhenoM - 29 Ağustos 2018, 09:54:12

Başarılar,Tutmaz.
Yorumun için teşekkürler. ön yargılı davranmayın sunucu açılınca görülür kaç kişi olduğu

ZyraPasaa

Dwain

Bence ilk olarak Türkçe öğrenmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Cümlenin ilk harfi büyük harfle başlar. Bunu bile bilmiyorsunuz, tanıtım konusu açıyorsunuz.

RaideNN

Alıntı yapılan: Dwain - 29 Ağustos 2018, 12:23:51

Bence ilk olarak Türkçe öğrenmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Cümlenin ilk harfi büyük harfle başlar. Bunu bile bilmiyorsunuz, tanıtım konusu açıyorsunuz.

Akşam düzeltme yapacağım

NikolaiS

Hangi sunucudan ban yiyipte böyle bir fikre atıldınız çok merak ediyorum doğrusu.
Karın ağrılarından oluşacak bir sunucu, başarısız...

RaideNN

Alıntı yapılan: NikolaiS - 29 Ağustos 2018, 13:07:54

Hangi sunucudan ban yiyipte böyle bir fikre atıldınız çok merak ediyorum doğrusu.
Hiç bir sunucudan ban yemedim. Sf rina vs Sunucu açılmadan nasıl başarısız oluyor?
Son düzenlenme: 29 Ağustos 2018, 13:20:12 RaideNN

NikolaiS

Alıntı yapılan: RaideNN - 29 Ağustos 2018, 13:12:16

Alıntı yapılan: NikolaiS - 29 Ağustos 2018, 13:07:54

Hiç bir sunucudan ban yemedim. Sf rina vs Sunucu açılmadan nasıl başarısız oluyor?

Safarinin de Rinanın da bir başlangıcı var, lakin eleştiri kaldıramayıp sağa sola CAPSLOCK açık yazarak başarılı olmadılar. Ekipsiz bir sunucu açmak yerine kendini geliştir ondan sonra adımını at, şu anda attığınız adım sayılamayacak kadar küçük.