GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Loren's Gamemode - [v1u1]

Başlatan NMVAU, 03 Eylül 2018, 22:19:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NMVAU

Multimod nedir, multimod bir sunucuda oynamak bize ne kazandırır?
Multimod, birden fazla oyun modunu içinde barındıran oyun modlarına denir. Multimod bir sunucuda oynamak sizi sürekli sunucu değiştirmekten kurtarır. Multimodun diğer bir faydası ise diğer oyun modunda kazandığınız para ve skoru diğer bir oyun modunda kullanabilmektir. Böylece her sunucuda ayrı ayrı kasılmak/zaman geçirmek zorunda kalmazsınız.

Peki oyun modu sıfırdan mı kodlanıyor ve içinde hangi modlar var?
Oyun modumuz sıfırdan @theNMVAU ve @Dyternal tarafından kodlanıyor, oyun içi mapler ise @PhenoM tarafından yapılıyor. Şuan için oyun modumuz çok yeni, bu sebeple içinde çok mod bulunmuyor. Şimdilik, sadece Deathmatch, Rocket Chase! ve Hide&Seek modları bulunmakta.

Benimde aklımda bir oyun modu fikrim var, size nasıl ulaştırabilirim?
Oyun modu fikirleri bizim için çok önemlidir. Tüm kullanıcılarımızdan/oyuncularımızdan gelen oyun modu taleplerini listeler ve uygun olan/yapılabilecek fikirleri buluruz. Eğer bu istekler çok yoğun ise karıştırarak bir mod çıkartmayı deneriz. Bize oyun modu fikrinizi ulaştırmak için bana veya Dyternal'a discord üzerinden özel mesaj atabilir veyahut istek olursa açacağımız forumumuzda AR-GE kısmına konu açabilirsiniz.

Sunucu ne zaman açılacak, açılışta herhangi bir şekilde etkinlik olacak mı?
Sunucunun tam olarak açılış tarihi belli değil, etkinlik konusuna gelirsek daha kararlaştırmadık. Eğer açılışa kadar aklımıza güzel ve büyük bir etkinlik fikri gelirse neden uygulamayalım?

Sunucunun yetkili/admin kadrosu nasıl? Yetkili alımları olacak mı?
Şuanlık sunucu kadrosunda sadece ben, @Dyternal ve @PhenoM bulunuyor. Ben ve @Dyternal Management olarak  @PhenoM ise Game Admin olarak kadromuzda. Yetkili alımları oyuncu sayımız artınca elbette olmak zorunda, fakat yeni gelen yetkililerin Tester'dan yukarı başlayamayacaklarını belirtmek isterim.

"Tanıtım Kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

_      ____  _____  ______ _   _    _____          __  __ ______ __  __  ____  _____  ______
| |    / __ \|  __ \|  ____| \ | |  / ____|   /\   |  \/  |  ____|  \/  |/ __ \|  __ \|  ____|
| |   | |  | | |__) | |__  |  \| | | |  __   /  \  | \  / | |__  | \  / | |  | | |  | | |__   
| |   | |  | |  _  /|  __| | . ` | | | |_ | / /\ \ | |\/| |  __| | |\/| | |  | | |  | |  __| 
| |____ |__| | | \ \| |____| |\  | | |__| |/ ____ \| |  | | |____| |  | | |__| | |__| | |____
|______\____/|_|  \_\______|_| \_|  \_____/_/    \_\_|  |_|______|_|  |_|\____/|_____/|______|

Son düzenlenme: 26 Eylül 2018, 19:47:12 theNMVAU

Dyternal

Beraber efsane bir mod yapacağız.

#REZ

Lobimizden görüntü. @PhenoM'a teşekkürler. Alana NPC'ler eklenecek.
Son düzenlenme: 03 Eylül 2018, 22:32:39 Dyternal

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

DracDonix

ELinize sağlık İyi server olacaktır.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Dyternal

Alıntı yapılan: DracDonix - 03 Eylül 2018, 22:38:25

ELinize sağlık İyi server olacaktır.

@DracDonix, değerli yorumun için teşekkür ediyorum(z).

Excision

Başarılar, takıldığınız/yardım almanız gereken yerlerde elimden geldiğince yardım edebilirim. Özelden yazmanız yeterli.
Arkanızdayım  :helal:

juqi

LanceX

Levi

Fikir güzel, umarım tutar. Üçünüze de başarılar dostlar.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

TRSinan28

Başarılar dilerim.Umarım tutar.

Dyternal

Alıntı yapılan: Excision - 03 Eylül 2018, 22:58:58

Başarılar, takıldığınız/yardım almanız gereken yerlerde elimden geldiğince yardım edebilirim. Özelden yazmanız yeterli.
Arkanızdayım  :helal:

@Excision, desteğiniz için ekibim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. :helal:

Alıntı yapılan: Pesimist - 03 Eylül 2018, 23:03:38

Başarılar, yaninizdayim.

@Pesimist, desteğin için sağol. :helal:

Alıntı yapılan: SelimBasKaN - 03 Eylül 2018, 23:04:01

Başarılar beyler

@SelimBasKaN, çok teşekkürler dostum.

Alıntı yapılan: Levi - 03 Eylül 2018, 23:17:50

Fikir güzel, umarım tutar. Üçünüze de başarılar dostlar.

@Levi, inşallah tutacak teşekkürler.

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 03 Eylül 2018, 23:25:44

Başarılar dilerim.Umarım tutar.

@TRSinan28, yorumun için teşekkürler.

CerberuS

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Jizzy

Diaz

Konsept mükemmel, güzel bir kadro ve gamemode ile umarım hak ettiğinizi alacaksınız. Bana kalırsa lobi haritası çok cıvık olmuş, biraz daha sade ve şık bir şeyler deneyebilirsiniz. Açılışta orada olacağım, başarılar. :bandit:

Ücret karşılığında filterscript istekleriniz için özel mesaj atınız.