GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Heaven Roleplay [ heaven-roleplay.com]

Başlatan Yiğitcan, 07 Eylül 2018, 17:16:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yiğitcan

Uzun süredir güzel bir proje aradığını biliyorum, arkana yaslan ve sunucumuzun tadını çıkart.
Diğer sunuculara göre daha farklı ve daha gerçekçi sistemler üzerinde çalışıyoruz.
Çalışmalarımızın sonucunda sizlere layık ve bizlerin de gurur duyabileceği bir ürün oluşturmayı hedefliyoruz.
Modumuz 2016 yılından itibaren kullanılan bir oyun modudur. Los Santos'da geçmektedir.

EKLENECEK

EKLENECEK

EKLENECEK

EKLENECEK

Sunucu IP: samp.heaven-roleplay.com
Sunucu Sitesi: Heaven Roleplay
Sunucu Facebook Sayfası: Heaven Roleplay
Teamspeak Adreasi: ts3.heaven-roleplay.com [ ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ ]
Sunucu Durumu: [ ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ ]

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 08 Eylül 2018, 14:19:23 Yiğitcan

Yiğitcan

rez*
Son düzenlenme: 07 Eylül 2018, 17:29:35 Yiğitcan

Dwain

İki yıl boyunca mod kodlanması bana pek inandırıcı gelmedi. Forum açmadan, tanıtım konusu açılmış. Bu kadar emek varken neden bu ufak tefek şeyler umursanmıyor? Neyse, başarılar diliyorum.

Yiğitcan

Alıntı yapılan: Dwain - 07 Eylül 2018, 17:38:28

İki yıl boyunca mod kodlanması bana pek inandırıcı gelmedi. Forum açmadan, tanıtım konusu açılmış. Bu kadar emek varken neden bu ufak tefek şeyler umursanmıyor? Neyse, başarılar diliyorum

İyi kötü yorumun için sağol, forum hazır durumda sadece konular açılıyor/düzenleniyor.
Son düzenlenme: 07 Eylül 2018, 18:03:04 Yiğitcan

akaRetro

Konunuzun altına tanıtım kurallarını okudum ve anlıyorum ibaresini ekleyiniz.

Yiğitcan

Alıntı yapılan: akaRetro - 07 Eylül 2018, 19:11:33

Konunuzun altına tanıtım kurallarını okudum ve anlıyorum ibaresini ekleyiniz.

eklendi

DracDonix

Başarılar 2016'dan beri mod kodlanırmı ?  :hayir:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Reaver

Beyler başarılar umarım iyi yerlere gelirsiniz.

Not ; Arkadaşlar 2 senedir kodlanıyor demiyor adamlar 2 sene önce kullanılan bir mod diyor o zamanlar bu modu kullanıyorlarmış demekki. Yanlış anlıyorsunuz adamların dediğini iyi okusanız anlarsınız.

Alıntı
2016 yılın'dan itibaren kullanılan bir mod'dur

Yiğitcan

Alıntı yapılan: Reaver - 07 Eylül 2018, 20:05:21

Alıntı yapılan: Dwain - 07 Eylül 2018, 17:38:28

İki yıl boyunca mod kodlanması bana pek inandırıcı gelmedi. Forum açmadan, tanıtım konusu açılmış. Bu kadar emek varken neden bu ufak tefek şeyler umursanmıyor? Neyse, başarılar diliyorum.

Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Eylül 2018, 19:50:42

Başarılar 2016'dan beri mod kodlanırmı ?  :hayir:

Not ; Arkadaşlar 2 senedir kodlanıyor demiyor adamlar 2 sene önce kullanılan bir mod diyor o zamanlar bu modu kullanıyorlarmış demekki. Yanlış anlıyorsunuz adamların dediğini iyi okusanız anlarsınız.

Alıntı

Teşekkür ederim açıklayacı yorumun için.
Son düzenlenme: 07 Eylül 2018, 20:17:25 Yiğitcan

Dwain

Alıntı

Bence sorun sende. mod 2016'dan beri geliştirliyor ne demek? Kodlanıyor değil mi?

Yiğitcan

Alıntı yapılan: Dwain - 08 Eylül 2018, 10:36:58

Alıntı

Bence sorun sende. mod 2016'dan beri geliştirliyor ne demek? Kodlanıyor değil mi?

Arkadaşımız açıklayıcı bir yorum yapmış ve doğru yorum yapmış, modun orada 2016'dan beri kullanıldığı yazılmış ve yorum olarak defalarca belirtilmiştir. Yorumun için tekrardan teşekkür ederim. Alıntı
"2016 yılın'dan itibaren kullanılan bir oyun modudur."

Son düzenlenme: 08 Eylül 2018, 11:49:37 Yiğitcan

Yiğitcan

Alıntı yapılan: Serenity - 08 Eylül 2018, 12:15:05

2016 Senesininden beri Mod'mu kodlamaya çalışıyorsunuz yoksa 2 yıl boyunca birinden mod çalmayamı çalşıyorsunuz.Ayriyetten sunucuyu ayın 15'inde açacağınıza dair kesin tarih verdiniz ama daha pawn coder'iniz yok nasıl oluyorda kesin tarih verebiliyorsunuz.

Merhabalar acaba yanlış bir konuya mı yorum attınız hiç bir şey anlamadım. TS gelirsen konuşabiliriz, ayın 15inde açıcağız diye hiç bir şey demedik.

Dwain

Alıntı yapılan: Yiğitcan - 08 Eylül 2018, 11:42:46

Alıntı yapılan: Dwain - 08 Eylül 2018, 10:36:58

Alıntı

Arkadaşımız açıklayıcı bir yorum yapmış ve doğru yorum yapmış, modun orada 2016'dan beri kullanıldığı yazılmış ve yorum olarak defalarca belirtilmiştir. Yorumun için tekrardan teşekkür ederim. Alıntı
"2016 yılın'dan itibaren kullanılan bir oyun modudur."

Konunun bugün düzenlendiği altta yazıyor, merak etme. "Sunucu modu 2016'dan beri geliştirilmektedir." ifadesini silmişsiniz.

Dwain

Konunun kilitlenmesi gerektiğini düşünüyorum, yoksa tartışmaya açık hale gelecek.

Yiğitcan

Alıntı yapılan: Dwain - 08 Eylül 2018, 12:40:01

Konunun kilitlenmesi gerektiğini düşünüyorum, yoksa tartışmaya açık hale gelecek.

Tartışmalık bir şey yok, konuda sadece senin yorumların tartışmaya içerik taşıyor.
S.S.S kısa bir süre içinde eklenecektir.