GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 07:27:57

-

Başlatan HollyTR, 09 Eylül 2018, 14:07:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HollyTR

-
Son düzenlenme: 09 Eylül 2018, 15:33:53 Hwang

TRSinan28

Yaptığınız yanlış.Pawnotürk açılırken başkalarının sitesinde reklam yapmadı.Moderatöre bildiriyorum.

HollyTR

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 09 Eylül 2018, 14:16:06

Yaptığınız yanlış.Pawnotürk açılırken başkalarının sitesinde reklam yapmadı.Moderatöre bildiriyorum.

Bana söylenene göre bu sitenin satışı da bu forumda yapılmış. Satışına izin verildiyse tanıtımını neden yapamayım? Burası herkese açık bir forum sonuçta, reklam yapmıyorum çekiliş duyurusu bu.
Son düzenlenme: 09 Eylül 2018, 14:54:50 HollyTR

TRSinan28

Alıntı yapılan: HollyTR - 09 Eylül 2018, 14:53:26

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 09 Eylül 2018, 14:16:06

Bana söylenene göre bu sitenin satışı da bu forumda yapılmış. Satışına izin verildiyse tanıtımını neden yapamayım? Burası herkese açık bir forum sonuçta, reklam yapmıyorum çekiliş duyurusu bu.

Al sana reklam.Satış yaparken burdan kullanıcı çekemiyorsun sitene.Satıyorsun.Fakat şuan sen burda forumun açılış reklamını yapıyorsun ve burdan kullanıcı çekiyorsun forumuna.Fakat pawnoturk bunu yapmadı.Bu sitede de emek var.Başka bir şekilde kullanıcı çekmelisin forumuna.
Son düzenlenme: 09 Eylül 2018, 15:34:04 Hwang

Hwang

Kafanıza göre kural çıkartıyorsunuz. Pazar yerinde satışını yapabiliyorsam reklamını da açabilirim diye bir mantık var mıdır? Aynı konseptte farklı bir platformda satış konusu açıyorsun ve arkasından bu mantıkla kural dışı olarak aynı konsept bir siteyi tanıtıp kitle çekmeye çalışıyorsun. Daha sitenizi başlamadan ne kadar bitirebilirdiniz veya ne kadar ayaklar altına alabilirdiniz?

Bu tarz konular yasaktır. Biz de kimsenin forumuna sitemizi tanıtmadık. Siz de aynı olgunluğu sergileyin. Başarılar.
Son düzenlenme: 09 Eylül 2018, 15:37:42 Hwang