GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VICE ROLEPLAY] Sunucu Aktif

Başlatan akaRetro, 23 Şubat 2018, 23:57:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Paddon34

Bir kanser kitle var, bunlar rol bilmezler ve ekseriyetle öğrenmek yerine bildiklerini iddia ederler, genelde Medium RP'lerde cirit atarlar. Bu kitlenin bu sunucuya bulaşmaması, bulaştığı anda da yok edilmesi dileğiyle... (O kitleden insanlar çoktan bulaşıp sizi absürt bir şekilde övüp dikkat çekmeye çalışmış bile, dikkatli olun yönetim ekibine girmesinler.)
Son düzenlenme: 15 Eylül 2018, 18:48:58 Paddon34

Vice Roleplay

in the night
no control

kaannos

beklenildiği gibi değilmiş gerçekten

Xobho

Yüksek beklentilerim vardı sanırım ondan hayal kırıklığına uğradım.

Vice Roleplay

Gün içerisinde dünden beri hile kullanmaya çalışan, bug açığı arayan kişiler banlandı. Özellikle bu akşam 15 kişilik bir birlik para açığından faydalanıp yakalanınca tamamı banlandı. Farklı kanallardan/platformlardan Vice Roleplay hakkında söylenti yayılmaya başlandı bu olaydan sonra.

Herhangi bir şekilde hileye, bug açığına, torpile, "ekibimiz var kalabalıgız" mesajlarına prim vermeyeceğiz. Eğer istediğiniz buysa farklı sunuculara yönelebilirsiniz.

Vice City üzerinde rol yapan hiçbir SA:MP sunucusu yok ve çok farklı buglar yaşanabiliyor. Kapalı Beta bitmiş olsa da Açık Beta sayılabilecek bir durumdayız. Her gün yeni buglar çözülüyor, bugün itibariyle de bildirilen tüm sorunlar çözülmüş durumda.

Roller tam anlamıyla birkaç güne başlamış olacaktır, ilginiz için teşekkürler. Sunucu aktif.

in the night
no control

Vice Roleplay

Merhaba,

İllegal Oluşum Bölgeleri

Bugün itibariyle illegal birliklere vereceğimiz desteklere başlıyoruz. En başta oluşumlara bölge seçtirip bölge sistemi sayesinde haftalık nakit gelir almalarını sağlayacağız. Bunun devamını oluşumlarla IC yapılacak toplantılarla silah ve uy****rucu dağımı takip edecek.

İlgili konu: https://www.vice-roleplay.com/forum/index.php?/topic/1400-illegal-b%C3%B6lgeler-ve-hoodlar/

Ocan Caddesi Canlandırma Projesi / Legal İşyeri Desteği

Bununla birlikte konuyu okuyup uygun şartlarda başvuru yaparak işletmek istediğiniz iş yerine sahip olabilirsiniz. Şu an için dükkanların tamamı Ocean Caddesi üzerinde yer alacak. Eğer grubunuzla veya bireysel olarak aktif olup bir işletmeyi sahiplenmek isterseniz bu formu doldurabilirsiniz.

İlgili Konu:  https://www.vice-roleplay.com/forum/index.php?/topic/1414-ocan-caddesi-canland%C4%B1rma-projesi/&tab=comments#comment-10305

in the night
no control

jensen

Tartışmaya dahil olduğunuz için konunuz 3 gün arşive taşınacaktır.

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Sunucu tanıtım konusunda proje sahibi veya ekip üyeleri yanlış içerikli bir yorumu moderatöre rapor etmeyip yanıt yoluyla tartışma ortamı yaratırsa sunucunun konusu Kilitli Konular bölümüne taşınacak ve 3 gün boyunca kilitli kalacaktır.

akaRetro

Belirtilen sürenin geçmesi sebebiyle konunun kilidi açılmış, samp sunucuları bölümüne taşınmıştır.

yali

Sampta vice city konsepti güzel fikir

kbrsev

Selamun Aleyküm yine ben :P Başarılar gayet özgün konsept.

CoppeR`

Vice ismiyle bu yola koyulup, Vice City haritasıyla bir sürü tanıtım ve isim duyurma sonrasında şuan sunucunun hostname kısmında 'Map Değişimi' yazıyor. Vice ismiyle hizmet veren, yapılan tüm tanıtımlar Vice City iken nasıl bir map değişimi planladığınızı merak ediyorum.

renny

geçen 50 kişiyi zor görürsünüz demiştim fazla demişim onu 20 yapıyorum. komedi :D manifesto kendisiyle oynasın tatmin olur

yali

Vays sitiy rol pılay beklentileri karşılayamamışsınız  :uzgun:

Kraus

Tanıtım konunuzu 24 saat içinde kurallara uygun hale getirin. Aksi taktirde arşive taşınacaktır.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Kraus

Konu sahibinin tartışma dolu sözleri, bilip bilmeksizin yaptığı yorum nedeniyle ve kendi isteği üzerine konu arşive taşınmıştır.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net