GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

UCP Hakkında Görüşlerinizi Bekliyorum.

Başlatan Dwain, 23 Eylül 2018, 20:04:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dwain

Birkaç gündür uğraştığım bir UCP hakkında görüşlerinizi bekliyorum!
MySQL fonksiyonları başarılı, UCP'ye giriş yapılabiliyor. Fakat daha CSS'de geliştirmeler yapacağım için UCP görüntülerini paylaşmıyorum.

Son düzenlenme: 23 Eylül 2018, 20:07:20 Dwain

Veoper

Bir background, margin ile ortalanmış bir div içerisinde birkaç tane textbox ve buton, görünüm itibari ile hoş, en kısa zamanda UCP'ye ait daha fazla resim paylaşıp daha kaliteli ve geniş açılı yorumlar alabilmen dileğimle.

bangbang

Ben forumlarda UCP'nin forum tasarımıyla bağlantılı olanlarını seviyorum. Görünüş olarak hoş fakat UCP dendiğinde akla işlevsel bir şey geliyor.

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Dwain

Alıntı yapılan: Veoper - 23 Eylül 2018, 21:56:38

Bir background, margin ile ortalanmış bir div içerisinde birkaç tane textbox ve buton, görünüm itibari ile hoş, en kısa zamanda UCP'ye ait daha fazla resim paylaşıp daha kaliteli ve geniş açılı yorumlar alabilmen dileğimle.

Evet, başarılı sayılmayabilir ama geliştirmeler yapacağım. Bu arada, PHP'yi YouTube videolarından öğreniyorum. Abartmaya gerek yok bir nevi.  :D

Dwain

Alıntı yapılan: Fermann - 24 Eylül 2018, 01:14:53

Görünüş olarak gayet iyi.

Güzel yorumun için teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: bangbang - 24 Eylül 2018, 00:36:22

Ben forumlarda UCP'nin forum tasarımıyla bağlantılı olanlarını seviyorum. Görünüş olarak hoş fakat UCP dendiğinde akla işlevsel bir şey geliyor.

İşlevsel olarak çalıştığını belirttim. UCP hoş gözükmediği için resim paylaşma gereksinimi duymadım. Birkaç güne tamamlayacağım.

Kaptan

Eline sağlık, bunun Dağın Görünen kısmı olduğunu düşünüyorum, başarılar..  :helal:

Dwain

Alıntı yapılan: Kaptan - 25 Eylül 2018, 18:00:46

Eline sağlık, bunun Dağın Görünen kısmı olduğunu düşünüyorum, başarılar..  :helal:

Evet, şuanlık öyle. Uzun zamanlı bir proje üzerinde çalışıyoruz. İleride gamemode üzerinde paylaşımlar dahi yapacağım.

Joker

open.mp Turkey Department Manager

Backup