GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sizce bir hırsız polis sunucusu (CnR) nasıl olmalı?

Başlatan _Code, 02 Ekim 2018, 21:09:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_Code

Merhaba, sizce bir hırsız polis sunucusunda olması gerekenler nelerdir?
Beklentileriniz ve istekleriniz neler?

Son düzenlenme: 07 Ekim 2018, 15:17:56 RECEP

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

JudaX

1- Adminler sürekli oyunculara ilgi görücek.
2- Oyuncuların isteklerini sırt çevirmiceksiniz.
3- Ve biraz hırsız polis derecesi ne zor nede kolay olmalıdır.
4- Arada bir çekiliş yapmanız faydalı olacaktır çünkü oyuncular bu tür şeylerden hoşlanır.
5- Haftada 3 yada 4 güncelleme gelmesi gerekir, oyuncular yenilikleri ve gelişimleri heycanla bekler.
6- Sunucuda az ufak tefek etkinlikler olabilir.
7- Arada bir skor ve para dağıtabilirsiniz.

Benim hırsız polis kariyerim böyledir, diğer oyuncuları bilmem tabi Bende bir hırsız polis oyuncusuyum :)

Başarılar  :helal:
Son düzenlenme: 02 Ekim 2018, 21:56:13 Yusuf

Zwei

Merak etmeyin şu camiada farklı ve hoş sistemler sadece sizde mevcut lakin emek bilmeyen kişiler başka sunucularda oynuyor,üzüldüm.En başta size demiştin SURVIVAL devam edin fakat dinlemediniz.Devam etseydiniz istediğiniz mevkiye ulaşabilirdiniz.

Yesil

Bir hırsız polis sunucusu beklemiyorum ve istemiyorum artık. Vizyonlarınızı genişletin ve farklı konseptlere yönelin lütfen. Uzun süredir haykırmaktan bıktık artık, kod bilginiz varsa şayet daha yenilikçi, devrimci kafayla kullanın bilginizi. En azından dışarıda aktif olan konseptlere kafa yorun. Şu ülkede yazdan yaza açılan, hatta bazen hiç açılmayan 1 tane TDM sunucusu olmamalı mesela. Sizden geçmiş artık başka sunucular açacak arkadaşlara seslenmiş olalım. Her şeye rağmen başarılar, umarım oyuncu kitlesine bir faydanız dokunur.

DracDonix

Alıntı yapılan: Zwei - 02 Ekim 2018, 22:16:58

Merak etmeyin şu camiada farklı ve hoş sistemler sadece sizde mevcut lakin emek bilmeyen kişiler başka sunucularda oynuyor,üzüldüm.En başta size demiştin SURVIVAL devam edin fakat dinlemediniz.Devam etseydiniz istediğiniz mevkiye ulaşabilirdiniz.

Adam haklı o projeyi nasıl bekliyordum anlatamam.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

yali

Hırsız polis nee ağabi yağğ roleplayda var Deagle dm açın çünkü sw 5 kişi bile çekse kapanmaz hep ws atılır ama hırsız poliste o onu soyar o bunu soyar sıkar o yüzden dm, tdm açabilirsiniz öyle işte öyle :uzgun:

_Code

Alıntı yapılan: DracDonix - 02 Ekim 2018, 22:44:01

Alıntı yapılan: Zwei - 02 Ekim 2018, 22:16:58

Adam haklı o projeyi nasıl bekliyordum anlatamam.

O proje tam olarak durdurulmadı askıya alındı uzunca bir süre. (YKS)

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

hex

Bir Hp Sunucuda  [Bana Göre :) ]

Moda Emek

Yönetim

texduraw

Sunucu İcinde Canlı Renkler :)
Son düzenlenme: 09 Ekim 2018, 10:01:52 CharleS