GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Python Roleplay Comming Soon | Yeniden Aktif! |İP Paylaşıldı

Başlatan darkshadow, 01 Ekim 2018, 18:49:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JudaX

darkshadow

Emrah1

Alıntı yapılan: Leopar. - 02 Ekim 2018, 17:26:37

Sunucu Bazı Eksiklerle Açıldı !

Bağzı eksiklermi eminmisin hiçbir şey eklememişsiniz ve sunucu girişinde Silver RP yazıyor bence bu işi bırakmalısınız .

LookieS

Başarılar ama Defalarca aynı sunucu açılmaya çalıştınız ama bi türlü tutmadı ya da bi sorundan dolayı sürekli kapandı yeniden açıldı gibi şeyler oldu. Bu saatten sonra da tutacağından pek ümitli değilim.Bence yol yakınken bu işten vazgeçin.

darkshadow

Alıntı yapılan: Emrah1 - 02 Ekim 2018, 20:16:45

Alıntı yapılan: Leopar. - 02 Ekim 2018, 17:26:37

Sunucu Bazı Eksiklerle Açıldı !

Bağzı eksiklermi eminmisin hiçbir şey eklememişsiniz ve sunucu girişinde Silver RP yazıyor bence bu işi bırakmalısınız .

Gir bak,.

darkshadow

|Mert|

Güzele benziyor server mutlaka uğrayacağım başarılar.

No-Name

Alıntı yapılan: [T.R]BuRaK - 02 Ekim 2018, 16:36:48

Alıntı yapılan: No-Name - 01 Ekim 2018, 21:37:05

5 bin defa açılıp-kapandı ve yine açılıyor. Neden açıyorsunuz anlamış değilim, hadi o "yaz ayının hevesi" ama, şimdi neden açıyorsunuz? Ayrıca, konu bir şey vaat etmiyor. Oyuncuları sunucunuza çekmek için çok çaba sarf etmeli, işinizi profesyonellik ile yapmalısınız, fakat ben bu saydığım iki özelliklerden hiçbirini tanıtımınızda görmedim. "Hazır bir modu alıp editleyerek, sürekli kapatıp açarak nereye varacaksınız?" diye size soruyorum.

Ayrıca, Discord davet linki geçersiz.

Demekki discord geçersiz davet demişki gelecekmişsin servere eğer tutmuyorsa uza git kardeşim seni burda zorla tutan yok tamamı eğer burda yazlık server diyorsan uğraşma yorumunuda atma buraya.
"Yorumunuda atma buraya." derken, ben kuralların dışına çıkmadan eleştirimi yapabilirim, ki böyle bir hak bana zaten tanılıyor. Buna ne siz ne de başka birisi karışabilir, insanlar fikirlerini belirtmekte özgürdür. Discord'a gelecektim, evet. Birçok hatanız var ve gün geçtikçe de artacak. Daha önce 3 veya 2 defa açılıp kapatıldı.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

VeyroN

Görkem burda herkes haklı sadece kasaba roleplay yaparken ben en fazla çekmiştik birde Cengizhanlar varken hemde artık ekipte yokum yani benden habersiz yazma şöyle şeyler.

kbrsev

Konudaki emek sıfır, websiteniz bulunmuyor. Konu, sunucunun geleceği hakkında pek olumlu vaat vermiyor.

Reaver

hinbo24

hinbo24

Problem Şu Ki Koluna Takacak İnsan Çok Ama Ömrüne Katacak İnsan Yok.. Şu söze hakikatten çok güldüm
nice insanlar gördüm üstünde elbise yok nice elbise gördüm içinde insan yok.
BU Lafı kullanmakta fayda var diyebilir en azından Paramı boş boş yerlere yatırıp zarara gireceğime bir fakire Üst baş alırım sevaba girerim benim için daha iyisi

hinbo24

Alıntı yapılan: kbrsev - 06 Ekim 2018, 20:22:21

Konudaki emek sıfır, websiteniz bulunmuyor. Konu, sunucunun geleceği hakkında pek olumlu vaat vermiyor.

Bro aynen öyle hangi insan istemezki Başarılı olmayı ama Bu ekip Sağlam bir kadro oluşturmadığı sürece Pawner grafiker mapper vb gibi şeylerden anlayan insan olmadığı sürece zaten işe yaramaz.