GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

| Vega Roleplay | www.vega-roleplay.com | server.vega-roleplay.com |

Başlatan Eamon, 20 Ekim 2018, 03:58:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eamon

Sizlere bu tanıtımızda yakında tekrar açılacak olan sunucumuzu genel olarak tanıtacağız ve yapacağımız sistemleri bu tanıtım üzerinden sizlere duyuracağız.

Öncelikle geçmiş zamanda ekip içi yaşanan sorunlardan ötürü Vega Gaming projesini iptal etmek zorunda kalmıştık ve bundan yaklaşık üç hafta önce bu projeye tekrar başlamaya karar verdik.

Daha önce kullandığımız mod oyuncular tarafından yadırgandığı için ve bazı sorunlardan ötürü script değiştirmeye karar verdik. Yeni geçtiğimiz script yabancı bir script olduğu için, script tarafımızca şuan yüzde 70 oranında Türkçeye çevirilmiştir. Yeni scripte yaklaşık olarak 200 adet oyuncu komutu, komutun uyarılar ve bilgilendirmeleri ile birlikte tamamen Türkçeye çevirilmiştir.

Bildiğiniz üzere Hard Roleplay veya Medium Roleplay olarak adlandırılmış bir kavram var ve biz Vega Roleplay'i bu kavramlara dahil etmedik. Sunucumuzda geçen Roleplay'in gerçekci ve mantıklı bir yerde olması için özen gösteriyoruz fakat oyuncuların da çok zorlu sistemlere tabii tutulmasını uygun bulmuyoruz. Biz sunucumuzu her hangi bir kavrama sokarak sınırlandırmıyoruz, bizim için önemli olan sunucuda geçen Roleplay'in mantıklı olmasıdır ve oyuncuların oyundan soğmamasıdır.

SA-MP: server.vega-roleplay.com
TeamSpeak: ts3.vega-roleplay.com
Forum: www.vega-roleplay.com
Discord: www.vega-roleplay.com/discord

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.

Son düzenlenme: 08 Mart 2019, 22:15:44 Ferman
Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

RaideNN

kaannos

Vega iyiydi ama sunucuyu geliştirecek bir pawn coder yoktu sanırım. Umarım bu sunucu daha iyi olur, açılışta buradayım.  :helal:

yali

DracDonix

Başarılar'da bu böyle nereye kadar devam edecek  :allaalla:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Eamon

yali

Eamon

Yorumlar için teşekkürler, kullandığımız forum SMF forumu ve kullandığımız tema ise premium bir tema.

akaRetro

Tanıtım konunuzu düzenleyerek genişletin.

LookieS

Joker

open.mp Turkey Department Manager

Eamon

Herkese merhaba,

Daha öncede bahsettiğim gibi sunucumuzu yeni bir scripte taşıyorduk ve bugün yeni geçtiğimiz script yüzde 70 / 80 oranda Türkçeleştirildi. Bu şu demek oluyor, Vega Roleplay'in artık kendine has ve özgür bir modu mevcut.
Çok yakında tertemiz sorunsuz çalışan ve Vega sunucusuna öz bir mod ile sahalara geri dönüyoruz.
Bizi takipte kalın iyi forumlar.

Yaklaşık 200e yakın komut, uyarıları, bildirimleri ve herşeyiyle Türkçeleştirildi.

https://hastebin.com/wiquteviga.sql

Not; Tasarım ve map yapmayı bilen kişileri arıyoruz. Bir şeyler tasarlamayı veya map yapmayı seviyorsanız ve yeni açılacak bir sunucu için bir şeyler yapmak istiyorsanız bizimle iletişime geçin.

www.vg-gaming.net
www.vg-gaming.net
Son düzenlenme: 28 Ekim 2018, 23:23:04 Ferman

Eamon

Max Payne