GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Greezie Roleplay [GR:67]

Başlatan cho95, 23 Ekim 2018, 09:51:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cho95

"Burası kaliteli mi kokuyor?"

[G.1.1] Hey hey selam, GR:67 oradan bakınca nasıl gözüküyor? umarım sana hitap eden bir topluluk olarak gözükmüşüzdür. Greezie:67 düşüncesi yeni çıkan bir proje ve temelleri yeni atılan bir topluluktur.

[G.1.2]  "Greezie nedir?" Greezie bir roleplay serverından önce bir topluluktur, eski oyuncular ile yeni oyuncular arasına hitap etmek için kurulan bir topluluk. Biliyoruzki yeni jenerasyon oyuncuları ile eski oyuncular arasında bir sürü fark var, fakat bu farkı biz kapatacağız ve hiç bir topluluk ayrım yapamayacak. İşlerimize start vermemiz biraz zaman alacak fakat kapanmamak üzere olan bir proje olarak kalacağız. Bütün topluluk oyuncuları topluluktan topluluğa gitmekten çok sıkıldı ve ekip olarak bunun farkındayız. Farkındalık yaratmak ve roleplay ortamını yaratmak için her geçen gün "Greezie" komitesini genişletmek için çalışacağız. Biz roleplay ortamını yaratırken hiç bir materyallerden ödün vermeyeceğiz. Rol seviyesini en üstte ve eski kitle ile yeni kitleyi ortada birleştirmek için elimizden geleni ardına koyacağız. "Greezie" içerisinde hiç bir şekilde kural çiğnenmesine ve rol kapasitesinin aşağı düşürülmesine izin verilmeyecektir, bununla ilgili yapılan çalışmalar yeri geldiği zaman devam ettirilecek ve bu düşürmeyi yapan oyuncular @Probation grubuna alınıp geçiçi veya kalıcı olarak yasaklanacaktır."

"Let us create a good ambience. We will never stop working."

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 21 Kasım 2018, 19:36:27 cho95
"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"

mortale

Jarveus

Sevimli canavar büyümüşde sunucu açıyor. Hadi bakalım takipteyim.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Xobho

Heves

Bir hafta sonra gelen edit: Evet, yanılmadım.Tahmin ettiğim gibi bir heves üzerine açılan bir proje daha son buldu.Yapacağınız işe tüküreyim.Millete verdiğiniz umutların hesabını nasıl vereceksiniz de tekrar bu camia içerisinde yüzsüzlük yapmadan bulunacaksınız merak ediyorum.
Son düzenlenme: 30 Kasım 2018, 20:41:48 Xobho

cho95

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. ^^

"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"

corridos

Elsewiir

Moisia

evol

acimasizgenclik

sunucu yönetim ekibi kaliteli gibi görünüyor, özellikle ch95 için bile oynanır. tek dileğim uzun ömürlü olup kısa zamanda kapanmaması ve birden oyuncu düşüşü yaşaması. beklemedeyiz.

jensen

Konu düzeni yetersiz, bölüm kurallarını okuyup konuyu gün içerisinde düzenlemelisiniz aksi takdirde konu arşive taşınacaktır.

Dwain

Bizim kel sunucu mu açıyor? Aman Tanrım!

No-Name

cho95

Alıntı yapılan: No-Name - 24 Ekim 2018, 15:58:04

Başarılar.

Yorumun için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Dwain - 24 Ekim 2018, 15:57:24

Bizim kel sunucu mu açıyor? Aman Tanrım!

Bald head on duty.

Alıntı yapılan: acimasizgenclik - 24 Ekim 2018, 15:47:27

sunucu yönetim ekibi kaliteli gibi görünüyor, özellikle ch95 için bile oynanır. tek dileğim uzun ömürlü olup kısa zamanda kapanmaması ve birden oyuncu düşüşü yaşaması. beklemedeyiz.

Yorumun beni gururlandırdı çok teşekkür ederim.

"1881-1938"