GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

••• INF™ - Inferno Freeroam Server •••

Başlatan Hwang, 06 Ağustos 2018, 20:29:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Yesil

Levi

Alıntı yapılan: emre1886 - 09 Eylül 2018, 20:51:08

Emir Köseoğlu bildiğim kadar 5-6 yıldır sunucu açıyor ama modların da hiçbir gelişme göremiyorum. Ayrıca hiçbir tane başarılı projesi olmaması da çok acayip.

Oyuncu sayısı endeksli başarı anlayışınız yüzünden bu platform çok çekti sizlerden. Ayrıca şuan mesaj yazdığın platform da bir proje ürünüdür, bak bakalım başarılı mı değil mi?

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

juqi

.ZeuS

TestaMent

Alıntı yapılan: emre1886 - 09 Eylül 2018, 20:51:08

Emir Köseoğlu bildiğim kadar 5-6 yıldır sunucu açıyor ama modların da hiçbir gelişme göremiyorum. Ayrıca hiçbir tane başarılı projesi olmaması da çok acayip.
Sen kalkacaksın bir yılını sunucuya ayıracaksın, sıfırdan mod yazacaksın, bazı şeylerden feragat edeceksin, iyi bir kitle yakalamak için uğraş vereceksin ve daha nicesi... Sunucu açmak kolay bir iş değil dostum, "sunucu açtın mı, nereden bileceksin?" dediğini duyar gibiyim. Evet, açmadım. Ancak Hwang'ın verdiği çabaya ve uğraşına dikkat ettim, her şeyi göze alarak bu projeyi kurmayı tercih etti. Kurduğu projelerin neredeyse tamamında başarı elde etmiştir. Bunu göremiyorsan, bu onun değil senin sorunundur. Piyasadaki gereksiz ve içinde tamamiyle yaş kitlesinin ufak kaldığı sunuculardan kafayı çıkarabilirseniz eğer Inferno'yu fark edebilirsiniz.

● Ne mutlu Türküm diyene!

TavukAbi

Beni Animatör Yapar mısın? Komutları Biliyorum Aktifligim Var Tecrubem Var. :D

staple

Alıntı yapılan: TavukAbi - 20 Eylül 2018, 20:26:38

Beni Animatör Yapar mısın? Komutları Biliyorum Aktifligim Var Tecrubem Var. :D

" Beni animatör yapar mısın? " demek ile seni animatör yapamayız, yeni kayıt olmuşsun, daha oyuna giriş yapmadan sizi animatör yaparsak, devamlı oyunda olan oyunculara haksızlık olur.

Başvurular açık halde: detaylı bilgiler için tıklayın.

Pablo

@Hwang özledim seni valla keşke geri dönsen özledim seni abi  :uzgun:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Drake

Alıntı yapılan: ByGold - 03 Ekim 2018, 20:49:00

@Hwang özledim seni valla keşke geri dönsen özledim seni abi  :uzgun:

bende özledim kardeşim gel kozlarımızı paylaşalım

JudaX

Ryder[Bloodz]

Yeni Yönetim Ekibi Yeni Boş Banlar  :maalesef:
( Oradakilere Selamım Olsun  :evet: )
Son düzenlenme: 26 Ekim 2018, 16:24:18 Ryder[Bloodz]

[R]ussell_Savrinn

Sunucu aktiflik sayısı düşük olmasına rağmen hâlâ pes etmeden devam ediyorsunuz.Şuan tutmasa bile yakın zamanda tutacağına eminim.Bu hırsınız ve aziminiz ile çok iyi yerlere gelebilirsiniz.
Pes etmeden devam! Başarılar  :helal:

Public

Fazla sistemleri olan sunucunuzda sadece 1 tane sistem hoşuma gitti.Tutmadı,tutmayacak.

'En La Cumbre'

Codes.