GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
02 Şubat 2026, 19:13:02

Soru Web Site

Başlatan Zeynel, 27 Ekim 2018, 12:25:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeynel

Gençler Ben Server Açıcam Onun İçin Bir Forum Açıcam Ucuza Bilen Discordan Link'i Verebilir Mi
Discord Adresim Zeynel#3521

Avrupa HP Hırsız Polis

cudless

Kardeşim afedersin de, imzana ergen ergen sözler yazmışsın, imla 0. Yaşın maksimum 14 yani bırakın şu işleri artık şu platformu salın.

Zeynel

Alıntı
Kardeşim afedersin de, imzana ergen ergen sözler yazmışsın, imla 0. Yaşın maksimum 14 yani bırakın şu işleri artık şu platformu salın.

Oldu Mu Şimdi

Avrupa HP Hırsız Polis

TypeR

Domain olarak en ucuz ve sağlamını GoDady'de bulabilirsin, hosting depolama zaten 5-10 TL arasında değiştiği için güvendiğin bir başka firmadan alabilirsin.

çok yakında geri dönüyorum..

cudless

Alıntı yapılan: TypeR - 27 Ekim 2018, 12:50:44

Domain olarak en ucuz ve sağlamını GoDady'de bulabilirsin, hosting depolama zaten 5-10 TL arasında değiştiği için güvendiğin bir başka firmadan alabilirsin.

GoDaddy ilk yıl 10TL'den almanı sağlasada diğer yıl kat kat fazlasını alıyor, önermem.

Zeynel

Alıntı

Teşekkürler

Alıntı
GoDaddy ilk yıl 10TL'den almanı sağlasada diğer yıl kat kat fazlasını alıyor, önermem.

Zaten Birkaç Ay'lığına Alıcaz Aylık 12.99 TL Değil Mi

Avrupa HP Hırsız Polis

juqi

Para harcamaya yer arıyorsanız, bana verebilirsiniz. Boşuna uğraşıyorsunuz.  :maalesef:

Zeynel

Alıntı

Para harcamaya yer arıyorsanız, bana verebilirsiniz. Boşuna uğraşıyorsunuz.  :maalesef:

Ben Web Master Buldum Zaten Gerek Yok

Avrupa HP Hırsız Polis

RaideNN

Domain alıcaksan hostingerde 4tlye xyz var free hosting de mevcut. yada hosting alırsan orda otomatik kurma seçeneği mevcut
Domain Olarakta godaddy den alabilirsin ama aktif etmek için adamları araman gerek.
Forumu Mybb yaparsan yardımcı olurum

Kaptan

Alıntı yapılan: Pesimist - 27 Ekim 2018, 14:04:46

:D