GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

~ «« İmmortal Türk World War IV »»| TR | ~

Başlatan Savagery, 20 Kasım 2018, 17:02:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Savagery

Merhaba arkadaşlar. Bundan tam bir yıl önce ortağım, can dostum Emrahla beraber bir freeroam sunucusu kurmaya karar vermiştik. Ancak başka bir freeroam sunucusu varken ilerleme kat edemeyeceğimizi anlayıp, sunucuyu kapatmaya karar vermiştik.
Şimdi ise World War oyun modlu sunucumuz ile karşınızdayız. Bu modu Gammix adlı Pawn Coder tarafından kodlanmıştır. Bizde bu oyun modunu beğenerek, türkçeleştirip sunucu açmayı planladık. Tabii ki de modun tamamen türkçe olduğunu söyleyemeyiz. Ama her gün bu işlemi sürdürüyoruz. Sunucumuz şimdilik oyuncularımıza BETA olarak hizmet vericek.
Hedefimiz: Ülkemizde bu oyun modunu seven bir çok SA-MP oyuncusu var. Ve onlar Türkiyede böyle oyun modlu sunucu olmadığından yabancı sunuculara kayıt olup orada oynamak zorunda kalıyorlar(dı). Ama şimdi onlar rahatça eğlenceli sistemlerle sunucumuzda oynayabilirler!

Sunucumuzdan Görüntüler

Savagery- Sahip, Proje Sahibi, Oyun Modu geliştiricisi
Emrah- Sunucu Sahibi, Proje Sahibi, WebMaster

IP: -
Forum: Çok Yakında

Konu güncellenicektir.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 27 Kasım 2018, 15:37:51 Savagery

Joker

Geliştirilirse önünüz açık. Fazla keyif veren, güzel bir oyun modu. Umarım başarılı olursunuz.  :helal:

open.mp Turkey Department Manager

Feadrel

Vincenzio

Başarılar umarım eski world war tr gibi güzel bir sunucu olur.

Savagery

Alıntı yapılan: Joker - 20 Kasım 2018, 22:45:19

Geliştirilirse önünüz açık. Fazla keyif veren, güzel bir oyun modu. Umarım başarılı olursunuz.  :helal:
Alıntı yapılan: Wanted - 21 Kasım 2018, 00:57:26

Tam aradığım sunucu :polis:
Alıntı yapılan: Vincenzio - 21 Kasım 2018, 06:24:39

Başarılar umarım eski world war tr gibi güzel bir sunucu olur.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler beyler. Her gün modu geliştiriyoruz.

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Lcamp

Bu platforma böyle bir sunucu şart. Başarılar

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Ercan

Savagery

Alıntı yapılan: Berkayy - 22 Kasım 2018, 18:32:58

%100 tutar.  :helal: :helal:
Alıntı yapılan: Lcamp - 22 Kasım 2018, 20:37:05

Bu platforma böyle bir sunucu şart. Başarılar
Alıntı yapılan: DracDonix - 22 Kasım 2018, 21:38:15

Başarılar.
Alıntı yapılan: ercan0696 - 22 Kasım 2018, 21:50:59

Başarılar.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Elimizden geldiği kadar sunucuyu tüm TDM seven SA-MP oyuncularına bildireceğiz. Artık oyuncular yabancı ortamda oynamaktan kurtulup yerli sunucuda zamanlarını geçirecekler. Güzel ve değerli yorumlarınızı gördükçe mutlu oluyoruz, var olun :)

Zeta

Samp ortamını ileriye götürebilecek bir proje.Umarım yeterli ilgiyi ve istikrarı sağlayıp oyuncuları bu platform içerisinde tutarsınız.Başarılar dilerim. :helal:

EgoMeyiN

Çeşitli modların bulunması, ortamı zenginleştirir. Başarılar.

@Eren

TAM OLARAK BÖYLE BİR TÜRK TDM SERVERİ ARAYIŞI İÇİNDEYDİM. KESİNLİKLE TUTACAKTIR! BETA SÜRÜMÜNDEN ÇIKTIKSAN SONRA İLK GELENLERDEN BİRİ OLACAĞIM  :helal:

TUTMASI DİLEĞİ İLE :)

Savagery

Alıntı yapılan: Zeta - 22 Kasım 2018, 22:33:47

Samp ortamını ileriye götürebilecek bir proje.Umarım yeterli ilgiyi ve istikrarı sağlayıp oyuncuları bu platform içerisinde tutarsınız.Başarılar dilerim. :helal:

Teşekkürler.
Alıntı yapılan: EgoMeyiN - 22 Kasım 2018, 23:00:17

Çeşitli modların bulunması, ortamı zenginleştirir. Başarılar.

Teşekkürler.
Alıntı yapılan: @Eren - 25 Kasım 2018, 09:34:00

TAM OLARAK BÖYLE BİR TÜRK TDM SERVERİ ARAYIŞI İÇİNDEYDİM. KESİNLİKLE TUTACAKTIR! BETA SÜRÜMÜNDEN ÇIKTIKSAN SONRA İLK GELENLERDEN BİRİ OLACAĞIM  :helal:

TUTMASI DİLEĞİ İLE :)

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkürler. Sunucumuz 7/24 oyunculara açıktır ve şuanda da şifreli değil. Tam olarak BETA sürümündeyiz diyemem. Çünkü modda hiç bir sıkıntı bug gibi çözülmesi zaman aparıcak şeyler yok. BETA yazmağımızın sebebi modda tamamen türkçeleştirilmemesi. Buda oyuncularımıza sunucumuzda rahatlıkla eğlene bilmesine engel değildir.

laéx