GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Hosting Dünyam | Uygun Fiyata Oyun Sunucuları SA:MP - MTA

Başlatan EnsarBOGAZ, 17 Temmuz 2018, 13:39:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EnsarBOGAZ

EnsarBOGAZ

EnsarBOGAZ

Reaver

Hayırlı satışlar fakat geçenlerde arkadaşım sunucu almış test edermisin diye ricada bulundu birinden sunucu tek yedi korumaları geliştirmeniz dileğiyle, tekrardan başarılar.

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: Reaver - 01 Kasım 2018, 09:44:01

Hayırlı satışlar fakat geçenlerde arkadaşım sunucu almış test edermisin diye ricada bulundu birinden sunucu tek yedi korumaları geliştirmeniz dileğiyle, tekrardan başarılar.

ilginize teşekkür ederiz. Koruma konusunda çalışmalarımız devam etmektedir.

Necip

Koruma konusunda şüpheliyim, eğer iyiyse burdan alacağım.

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: Necip - 04 Kasım 2018, 15:04:23

Şuan tüm classlarımızda vox koruması ücretsiz olarak tanımlanmıştır.

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: EnsarBOGAZ - 05 Kasım 2018, 14:50:53

Alıntı yapılan: Necip - 04 Kasım 2018, 15:04:23

Şuan tüm classlarımızda vox koruması ücretsiz olarak tanımlanmıştır.

Yeni Stok r710 yeni nesil işlemcili serverlerimiz stoklarımıza eklenmiştir.

Melih.

Herşeyi 10 numara
Son düzenlenme: 22 Kasım 2018, 17:27:54 Melih.

Lcamp

Windows sunucularınız en basit kodlama olan "88udp-brsudp" saldırı scriptleri sunucularınızı kapatıyor. Korumalarinizi geliştirin sizden aldiğimda kendi sunucuma kendi korumamı yapıp sorunsuz şekilde kullanmıştım. Burada belirten arkadaşlara katılıyorum

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: Lcamp - 23 Kasım 2018, 11:46:34

Windows sunucularınız en basit kodlama olan "88udp-brsudp" saldırı scriptleri sunucularınızı kapatıyor. Korumalarinizi geliştirin sizden aldiğimda kendi sunucuma kendi korumamı yapıp sorunsuz şekilde kullanmıştım. Burada belirten arkadaşlara katılıyorum

Firewall üzerinde çalışmalarımız sürmektedir. Belirtmek isteriz ki türkiye lokasyon üzerinde saglayabilecegimiz koruma düzeyi belirlidir.
Saygılarımızla

Melih.

Mod Calismiyorsa nasil saldiri yapiyorlar Birader. ?

VegasCommunity

Firewall desteği bir Türk lokasyonlu sunucudan alınabilecek normal değerler, kendi projem için yaptığım testlerde severek kullanıyorum, destek aşırı muazzam, 10-15 dk arasında yanıt alabiliyorsunuz, canlı destekleride bir o kadar ilgili ve sabırlı, eğer kendilerinden dolayı yaşanan bir geçikme/kesinti var ise bu işleyen zamanın telafisini çok bonkör bir şekilde yapıyorlar, korumanın yetersizliğinden şikayet eden arkadaşlar bu olay/oluşların peşini bırakmayıp 3. parti yazılım/araçları ile yapılan saldırıları takip edip ilgili makamlara başvurusunu üşenmeyip yaparsa ortada böyle bir durum kalmaz, susmayın, susturun. Hosting Dünyam'a teşekkürler.

Melih.

Alıntı yapılan: MertSarigullu - 25 Kasım 2018, 21:00:19

Firewall desteği bir Türk lokasyonlu sunucudan alınabilecek normal değerler, kendi projem için yaptığım testlerde severek kullanıyorum, destek aşırı muazzam, 10-15 dk arasında yanıt alabiliyorsunuz, canlı destekleride bir o kadar ilgili ve sabırlı, eğer kendilerinden dolayı yaşanan bir geçikme/kesinti var ise bu işleyen zamanın telafisini çok bonkör bir şekilde yapıyorlar, korumanın yetersizliğinden şikayet eden arkadaşlar bu olay/oluşların peşini bırakmayıp 3. parti yazılım/araçları ile yapılan saldırıları takip edip ilgili makamlara başvurusunu üşenmeyip yaparsa ortada böyle bir durum kalmaz, susmayın, susturun. Hosting Dünyam'a teşekkürler.

Sana Katılıyorum. Mod Çalışmıyor Dedikleri Şey Microsoft c++ 2015 Den Kaynaklı Onu Düzeltmişlerdi Sanırım. Şunuda belirtmek isterimki hiç bir Firma bi DDoS Saldırısı İçin Gerekli Makamlara Baş Vurmaz
DDoS Korumalı Paketi Al Der Zaten Belirtiyorlar DDoS Koruması Spoof Saldırı Gibi Gelen Saldırıları Engellemez Diye Bunun Önüne Geçilebilmesi İçin Birazcık Tuzlu Olan Fransa Lokasyon'u Öneririm. Ayrıca Makinalar Gayet İyi Eminimki Beyenmeyen Kişi 15 TL Lik Bir Makinası Vardırki 15 TL Likten De Ahım Şahım Bir Performans Beklemek Pek Doğru Olmaz. İyi Forumlar.

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: MertSarigullu - 25 Kasım 2018, 21:00:19

İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederiz.