GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 14:31:26

Silermisiniz.

Başlatan hex, 27 Kasım 2018, 22:12:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hex

.
Son düzenlenme: 05 Aralık 2018, 04:36:35 CharleS

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

hex

Ercan

hex

Savagery

Heves edip sunucuyu hemen açmak yerine piyasadaki hp sunucularının azalmasını bekleye bilirdiniz. Yinede başarılar.

hex

Suana Kadar Yorum atan ve atacaklara İyi Kötü Teşekür Ederim. Ben Server acma Hikayemi Yazamadım Konuyu Bogmak İstemedim. Aslında Hikayem Şu Ben Yaklaşık 5 6 Senedir Bilgisayar Oyunları Oynuyorum En sonda Samp Ortamına Geldim Cok Dost kazandım Düşman Sayamam Bile :) Bizim Dostlarımızla Amacımız Bi Server Acalım Anadolu Modundan Bakiye Satalım Vip satalım Gibisi Degil. Öncelikle @NexoR Ellerine Emegine Saglık Bize Böle Mod Sundu die. Ben Ekibimle Cok HP Sunucusunda Yer Aldım Ve Adalet Emek Göremedim Kendi Sunucumuzu Acmaya Karar verdik. Emek Veren Dostlarımızada Basımızın Üstünde Yeriniz var Ama sunu Unutmayın Emek Hiçbir Zaman Emanet Edilmez :)
Son düzenlenme: 28 Kasım 2018, 01:44:21 CharleS

EgoMeyiN

Lcamp

Modda açık mevcut umarım kapatmışsınızdır.  :pc:

hex

Alıntı yapılan: Lcamp - 28 Kasım 2018, 00:41:08

Modda açık mevcut umarım kapatmışsınızdır.  :pc:
Bilgim Ve Yardım Sayesinde Aciklar Kapatıldı.

hex

Ayrı yetten Bugune Kadar İyi, Kötu Günümde Yanımda Duran TR_irfan.Kardeşime Cok Tesekür Ederim VataN HP Nin Map Tasarımcısı HvN™ Studio
Son düzenlenme: 28 Kasım 2018, 01:10:34 CharleS

TR_irfan.

Alıntı yapılan: CharleS - 28 Kasım 2018, 01:00:23

Ayrı yetten Bugune Kadar İyi, Kötu Günümde Yanımda Duran TR_irfan.,Kardeşime Cok Tesekür Ederim VataN HP Nin Map Tasarımcısı HvN™ Studio
Sanalda tanıştığım çok kişiye Rağmen hemen ısına bildiğim arkadaşlarım kardeşlerim abilerim oldu ve bunlardan biriside CharleS
herşey için teşekür ederim iyi açılan serverimiz hayırlı olsun ❤️
Son düzenlenme: 28 Kasım 2018, 01:12:58 TR_irfan.

Lcamp

hex

juqi

Başarılar, ekipte cıvıma vs. olmazsa tutacaktır. Aksi taktirde tutmaz.