GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Nisan 2026, 09:58:59

C# Hakkında

Başlatan Nithral, 07 Ocak 2018, 00:37:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nithral

Merhabalar, C# hakkında önerebileceğiniz kaynaklar arıyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi dinlemeyi yeğlerim, yeni başlayan biriyim. Ayrıca hangi kodlama dilinin bana hangi konularda yarar sağlayacağını belirtirseniz çok iyi olur.

Inappropriate

C# için youtube kanallarında birçok video çeken eğitimciler var. Murat Yücedağ'ı öneririm. Başlarken de direkt Windows Forms Application ile değil de Console Application ile başlamanı tavsiye ederim. Bunlardan önce algoritma üzerine çalışman lazım.

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Pablo

Alıntı yapılan: Nithral - 07 Ocak 2018, 00:37:00

Merhabalar, C# hakkında önerebileceğiniz kaynaklar arıyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi dinlemeyi yeğlerim, yeni başlayan biriyim. Ayrıca hangi kodlama dilinin bana hangi konularda yarar sağlayacağını belirtirseniz çok iyi olur.

Abi Burda Thelasso Konu Açmış Belki İşine Yarayabilir.
https://www.pawnoturk.com/forum/anlatimlar/(rehber)-pawno-ogrenmek-istiyenler-icin-tavsiyeler/

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Nithral

Alıntı yapılan: Principles - 07 Ocak 2018, 00:56:28

C# için youtube kanallarında birçok video çeken eğitimciler var. Murat Yücedağ'ı öneririm. Başlarken de direkt Windows Forms Application ile değil de Console Application ile başlamanı tavsiye ederim. Bunlardan önce algoritma üzerine çalışman lazım.

Tavsiye için teşekkürler, algoritma için de bir kaynak verebilirsen gerçekten memnun olurum.
Alıntı yapılan: ByGold - 07 Ocak 2018, 01:39:06

Abi Burda Thelasso Konu Açmış Belki İşine Yarayabilir.
https://www.pawnoturk.com/forum/anlatimlar/(rehber)-pawno-ogrenmek-istiyenler-icin-tavsiyeler/

Teşekkürler, bir göz attım.  :helal:

Nane

Teşşekürler Güzel Bir Konu Açmışın

DracDonix

Verilen kaynak gözümüzün dibindeymiş ama biz görmemişiz.  :W

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

ByKobra

Öncelikle yazılım dili  öğrenmek sana farklı bir bakış açısı kazandırır düşünme yetini güçlendirirsin C# konusuna gelince  youtube'da murat yücedağ var derslerini takip ederek öğrenebilirsin bide ücretli platform olan udemy var belli bir ücret karşılığı  istediğin eğitim setini alıp dinleyebiliyorsun. Fakat tavsiyem C# dilini biraz kaptıktan sonra android programlama / ios programlama alanlarından birine yönelmen.

Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim; ama niteliksiz değilim.

Charles Bukowski

www.Game-State.com" style="border-style: none;