GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Laptop'da ekran kartı değişimi yapılır mı?

Başlatan Dyternal, 22 Şubat 2018, 10:28:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dyternal

Laptop'da ekran kartı değişimi yapılır mı yapılırsa nasıl yapılır?

evol

Son zamanlarda Harici Ekran Kartı diye bir çıktı, iki hafta önce karşıma çıkmıştı merakımdan izledim videoyu. Videoyu bırakacağım bakabilirsin, laptopum olsaydı hiç uğraşmayıp Harici Ekran Kartı kullanırdım.

Video

LionTR

Masaüstü ekran kartı takmak istiyorsan mining yapanların kullandığı aparatı kullanarak kullanabilirsin. %100 performans sağlamayabilir ama %70-90 arasında bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.

Dyternal

Alıntı yapılan: matchless - 22 Şubat 2018, 10:53:10

Son zamanlarda Harici Ekran Kartı diye bir çıktı, iki hafta önce karşıma çıkmıştı merakımdan izledim videoyu. Videoyu bırakacağım bakabilirsin, laptopum olsaydı hiç uğraşmayıp Harici Ekran Kartı kullanırdım.

Video

Nasıl yapacağımı anlatan bir video var mı?

evol

Alıntı yapılan: Dyternal - 22 Şubat 2018, 11:11:58

Alıntı yapılan: matchless - 22 Şubat 2018, 10:53:10

Video

Nasıl yapacağımı anlatan bir video var mı?
Onu hiç araştırmadım fakat internet sitelerinde veya youtubede ufak bir araştırma sonucu video izleyerek kolayca yapabilirsin, bana sorarsan ilk öncelikle arkadaşındaki veya evinde bulunuyorsa eski bir ekran kartını denemelisin, çünkü istediğin gibi bir performans alamazsan hayal kırıklığı yaşayabilirsin.

Dyternal

Pablo

Alıntı yapılan: Dyternal - 22 Şubat 2018, 12:00:35

İşlemci değiştirme imkanı var mı peki?

Maalesef Loptoplarda İşlemci Değistiremezsin

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Feveran

Kardeşim çoğu kimse yanlış biliyor Laptopların ekran kartı değiişir ama oyun üzerine yapılmış laptopların değişir onlarda da çok nadir dir. Laptopların %98 inin ekran kartı değişmez. Büyük ihtimalle de seninkininde değişmez. Ayrıca Laptopların işlemcisi değişir. Bundan bi kuşkun olmasın ama pek fazla bulamazsın istediğinn işlemciyi laptoplarda piyasası fazla yok

Nane