GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 14:31:31

Kilit

Başlatan AyazDuru., 01 Aralık 2018, 14:29:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Souza

Alıntı yapılan: Sowingwa - 01 Aralık 2018, 14:29:21

Merhaba, PawnoTürk ailesi ben Ayaz, öncelikle size bu projeye başlamamızın sebebini anlatayım, öncelikle klasikler gibi AP'lerden sıkıldığınız için gelin demiyeceğim, artık buna kalıcı bir çözüm getirdik ikisinden birisini yapacağız, "(/givecash, /givemoney)" gibi komutları kökten kaldırmak yada sadece en yüksek yetkilinin kullanılması gibi bir çözüm yolu bulduk, elbette buda çok iyi bir önlem olamayacak ama denemeye değer, bizde AP'lerden sıkıldık diye sunucuyu açmıyoruz tabii, illa bir heveste olması gerekmiyor fakat heves diyenlere bir kaç lafımız olucak ("Evet, heves oladabilir olamayadabilir, yıktıkta olabiliriz") üçüncü olarakta bu sunucuda gecemizi gündümüze koyarak, tüm Pawn bilgimizi kullanarak bu sunucuyu açıyoruz.

[81.1] Sunucudaki mod hakkında size şunları söyliyebilirim, elbette sıfırdan mod kodlayamayız ve bu zamanda fakat modu geliştirebiliriz.

[81.2] Kapalı betalara katılmak isterseniz, alttaki discord adresinden başvurarak kapalı betalarımıza katılabilirsiniz.

[81.3] AR-GE hakkında, şuanda aktif bir forum sitemiz yok fakat domainimiz var, en yakın zamanda bir forum kurup AR-GE isteklerine bakacağız, ama şuanlık discorddan Ayaz#6880'a atabilirsiniz, elbette isteklerinizi yerinize getireceğiz.

[81.4] Yönetim ekibi olarak şunu söyliyebilirim, elbette 10 yıl boyunca bu oyunu oynamış bir arkadaşımız yada yetkilimiz yok, alanlarındada uzman olmayadabilirler fakat size en iyi hizmeti vermek için buradalar.

[81.5] Para kazanma durumu hakkında şunları söyleyebilirim, öncelikle yeni getirdiğimiz sistemle şu oldu, eskiden balık oranlarını manuel olarak düzeltmek zorundaydık, artık öyle değil dinamik bir şekilde değiştirebiliyoruz eventler olacağı için alışmanızın kolay olucağına inanıyoruz.

[81.6] Silah durumları hakkındaki planlarımız şunlar; Öncelikle bir silah alabilmeniz için Onaylı + Mafya yada Çete türünde bir birliğiniz olmalı, onaylı olmanız bu durumda çok önemli, birde silah ruhsatı ile alma var fakat, en az 7 Level gereksinimiz var, yani herkes silah alamıyor, DM'nin önüne bir adım geçmiş oluyoruz.

[81.7] Trailer ve alımlar hakkında şunları söyliyebilirim; Öncelikle, trailer çekmemiz için bir ekip'e ihtiyaçımız var fakat ekipimiz yok en yakın sürede ekip toplayıp "Trailer" çekiceğiz, alımlar hakkındada şuanda alımımız yok eğer discord adresimize gelirseniz, alımları takip edebilirsiniz.

[81.8] Genel olarak; Önceki açılmış sunucu'yu biliyoruz evet, kötü ve adeletsiz bir ortam olduğunuda biliyoruz, fakat sizden bunun için özür diliyoruz o yüzdende sunucuyu Şubat, Mart aylarına kapalı tutacağız yönetim ekibini süzeceğiz ve iyi sistemler ile karşınıza geliceğiz.

[81.9] Adalet hakkında; Eğer sunucuda kötü bir davranış vesaire yapan bir oyuncu olduğu zaman, @Yasaklı grubuna alınarak en altta olacak, ama yinede oyuncumuzu banlamayacağız.

Discord adresimiz.Tık

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

AyazDuru.

✓ Mysqldaki eksik tabanlar düzeltildi
✓ /discord eklendi
✓ /silahsat sorunsuz düzeltildi
✓ Fps ve ping göstergesi eklendi
✓ Bitcoin sistemi için tabanlar açıldı artık hazır
✓ Kar mapları eklendi
✓ Dinamik temizlikçi mesleği eklendi
✓ Mysql sürümü R39-6 yapıldı
✓ Artık hapise atıldığınızda özel bir bot discorddaki cezalog kanalına mesaj gönderecek. 
✓ Kos koruması eklendi interior yüklenirken üstünüzde KOS KORUMASI DEVREDE yazıcak
✓ Streamer plugini güncellendi
✓ Artık araçın üzerinde ziyaret yapamayacaksınız anti cs kodlandı araçtan atıyor.
✓ /rozet yazınca rütbe gözükmeme sorunu düzeltildi, /pdrozet eklendi.
✓ Artık cbug yapınca tek uyarıda atıcak
✓ Anti airbreak kodlandı
✓ Artık 10 dakikada bir sunucu kendini kaydedicek.
✓ Serial ban atma geldi banın açılması için harddisk değiştirilmesi gerek
✓ Kelepceliyken oyundan düşen / çıkanlar sistem tarafından otomatik hapse atılacak 
✓  birlik bilgileri baştan aşağıya kadar yenilendi BETA.
✓ Modifiyeciler onaysız modifiye yapamıyorlardı komutu onaysız yapsaydık herkes yapardı bundan dolayı onay sistemi kaldırıp birliklere silah ve uy****rucu izni eklenip botlara uyarlanacak.
✓ Ölünce uygulanan animasyon değiştirildi yeni animasyonlar eklendi
|-------------------------------------------------------------------------|

✓ Payday Sistemi değiştirildi /maas kaldırıldı otomatik gelicek.
✓ Hediye ağaçı sistemi yapıldı
✓ Can barı sorunu çözüldü.
✓ ATM Sistemi geliştirildi, başkası başkasının hesabına bilgileri öğrenirse girebilecek ayarlandı.
✓ Sunucu Discord'a entegre edildi, ceza loglarını gösterecek.
✓ LSPD Flasoru hızlandırıldı.
✓ /ck, /ckonay eklendi.
✓ Bitcoin sistemi temeli atıldı
✓ Konum gönderme sistemi tamamlandı.
✓ Telefon menüsü baştan aşşağı yenilendi.

✓ Kumar baştan aşşağı yenilendi, supreme Number Eklendi, %10'a indirildi.
✓ Petler arasına kedi'de dahil edildi.

✓ Klasik olan, textdrawlı giriş sistemi kaldırıldılıp, menülü bir hal aldı daha ergonomik ve daha az FPS düşürüyor.
✓ Oyuna katılan gerçekçilik için artık sniper ve M4'ü tek elinizle taşıyamayacaksınız.
✓ Mobese sistemi aktif edildi.
Son düzenlenme: 08 Aralık 2018, 09:02:57 Sowingwa