GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 16:22:58

Güvenilir ekip ariyorum

Başlatan Zoxy, 23 Temmuz 2017, 11:05:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zoxy

Merhaba, projesinde Developer ihtiyacı olan arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler. Sıfırdan mod kodlayabilecek kapasitedeyim. Her türlü mod kodlayabilirim. (CNR,RPG,Freeroam). Bu arada bu işi para karşılığında yapmiyorum. Sadece emeğe saygı duyan iyi ve güvenli kişileri ariyorum. İletişim adresim aşağıda yazmaktadır. Veya sıfırdan mod kodlamak değil de mevcut modu geliştirebilirim. Ve şunu söyleyeyim kesinlikle kimsenin emeğini çalmadım, çalmam da. Bu konuda içiniz rahat olsun.

İletişim adresi: ÖM yoluyla iletişime geçebilirler.

Not: Skype kullanmiyorum.
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2017, 14:30:47 Lion

Zeus

Merhaba, ben XV RolePlay'in ekip lideriyim. Eğer PHP-HTML ile ilgili bilginiz varsa ekibimize gelebilirsiniz ayrıca modumuzu geliştirmede yardımcı olabilirsiniz. Mod şuanda çok gelişmiş halde piyasada hiç bir yerde olmayan sistemlerimiz bulunmakta. Eğer ilgilenirseniz bana Ö.M yoluyla ulaşabilirsiniz.

Keanu

Zeus Role play serverinde yer almak istiyorum Rol tecrübem var role play adminliğide yaptım 2-3 senedir roleplay oynuyorumdur admin kadrosunda boş yer varsa katılabilirmiyim benimle iletişime Özel mesaj atarak ulaşabilirsin ve mapperlik bilgimde var.