GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TR/DD] Wu-Tang Destruction Derby | www.deepskygames.com/dd

Başlatan xuaNN, 12 Aralık 2018, 14:31:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xuaNN

Sunucu IP Adresleri

Deepsky Roleplay: mtasa://185.126.178.37:22003

Wu-Tang Destruction Derby: mtasa://185.126.178.37:2

Biz Kimiz?

2016 tarihinden beri MTA ve SA:MP platformlarında çeşitli sunucular kuruyoruz, amacımız her platformda bir sunucu kurmak. Bu amacımıza önce Askeri oyun modunda başladık, ardından kendi oyun modlarımız olan Orta çağ ve After Apocalypse ile genişlemeyi denedik. Fakat oyuncu sayısından dolayı kapanan bu iki sunucunun ardından şu anda yapım aşamasında olan Roleplay sunucumuz ve Destruction Derby sunucumuzu açtık.

ETCWorld

ETCWORLD.net Bilişim Hizmetleri 2011 de kurulmuştur. Hosting alanında hizmet vermektedir. Deepsky Games'e 2018 yılından beri sunucu yardımı yapmaktadırlar, Türkiye'nin en iyi DDOS koruması hizmetini veren ETCWorld şirketi'nin sunucularında ping artışı görmeniz çok nadirdir. Her türlü ses, oyun sunucularınızı gönül rahatlığıyla kiralayabilirsiniz.

Roleplay Nedir?

Oyuncuların yazı tabanlı gerçek hayat'ı birebir yaşamaya çalıştığı oyun moduna Roleplay denir, epey kapsamlı bir oyun modudur ve ciddi oyuncular tarafından oynanır, katı kuralları vardır. Oynaması çok keyiflidir.

Destruction Derby Nedir?

Destruction Derby platformlarda araçların birbirine çarparak diğer araçları denize düşürüp sona kalmaya çalıştığı oyun modudur. MTA platformunda fazla oyuncusu bulunmasa da epey eğlenceli bir moddur.

Sunucu Eklentileri (Scripts)

Eklenecek...

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 09 Ocak 2019, 17:24:38 Zoxy

xuaNN

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

xuaNN

Alıntı yapılan: DracDonix - 13 Aralık 2018, 00:03:01

Başarılar kardeşim  :helal:

Teşekkürler DracDonix!
Son düzenlenme: 13 Aralık 2018, 11:57:34 xuaNN

xSlayer.

QrzR

Ryroz

Kozlov

Tanıtım görsellerle zenginleştirilebilir. Başarılar.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

ace

zeroo

Desky

Uzzy

Lineopth