GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

zPaintball - Gelişmiş Paintball Sistemi. (V1)

Başlatan Zoxy, 31 Ekim 2018, 21:01:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mortal

Pawn compiler 3.2.3664     Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Lé Spîke

Ellerine sağlık kardeşim :helal: Resimler çok hoş duruyor.

Zoxy

Mortal

@Zoxy şöyle bir sıkıntı var paintballda adama sıkıyoruz ne zırhı nede canı gidiyor bu sorunu halledersen sevinirim :polis:

Pawn compiler 3.2.3664     Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Zoxy

Alıntı yapılan: Mortal - 18 Aralık 2018, 18:38:21

@Zoxy şöyle bir sıkıntı var paintballda adama sıkıyoruz ne zırhı nede canı gidiyor bu sorunu halledersen sevinirim :polis:

Kullandığınız mod ile alakalı bir durum.

Muteo

Hera rpg moduna bir türlü ayarlayamadım yardımcı olur musunuz

Levi

bir paintball sistemi ne kadar gelişmiş olabilir diye mesaj atmak için konuya girdim ama gerçekten içerik başlığın hakkını veriyor. yanılttın beni.  :kahkaha:

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Zoxy

Alıntı yapılan: Levi - 22 Aralık 2018, 00:10:55

bir paintball sistemi ne kadar gelişmiş olabilir diye mesaj atmak için konuya girdim ama gerçekten içerik başlığın hakkını veriyor. yanılttın beni.  :kahkaha:

Eyvallah.   :kahkaha:

Cengo

Enkei

ace

Excision'a katılıyorum görseller muhteşem duruyor. Ellerine emeğine sağlık. ^_^

Zoxy

Alıntı yapılan: exhuh - 28 Mart 2019, 19:24:59

Yararsız bir sistem, çok hatası var ama kapatılmayacak hatalar değil, TDM modunu indirip roleplay'e entegre etmenizi öneririm..

Sistem senin işine yaramıyor olabilir, ama işine yarayan kişiler vardır elbet. Bu yüzden yararsız demen yanlış. Hataları bildirirseniz çözmeye çalışırım.

L1S07

Kendini çok zeki sananlar var ama biz daha zekiyiz

-LS!07

diverse

Sistemin, neden hata verdiğini veya buglarını buldum, benim hatam başarılı bir sistem ve pawn'ı amatörce bilen arkadaşlara önerim, kullansınlar..

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

hinbo24

Dostum ellerine sağlık fakat servercfgdeki filterscripts'e yazı eklememiz gerekiyor mu direk oraya atsak çalışır mı ?