GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Hosting Dünyam | Uygun Fiyata Oyun Sunucuları SA:MP - MTA

Başlatan EnsarBOGAZ, 17 Temmuz 2018, 13:39:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: Melih. - 25 Kasım 2018, 21:13:17

Alıntı yapılan: MertSarigullu - 25 Kasım 2018, 21:00:19

Firewall desteği bir Türk lokasyonlu sunucudan alınabilecek normal değerler, kendi projem için yaptığım testlerde severek kullanıyorum, destek aşırı muazzam, 10-15 dk arasında yanıt alabiliyorsunuz, canlı destekleride bir o kadar ilgili ve sabırlı, eğer kendilerinden dolayı yaşanan bir geçikme/kesinti var ise bu işleyen zamanın telafisini çok bonkör bir şekilde yapıyorlar, korumanın yetersizliğinden şikayet eden arkadaşlar bu olay/oluşların peşini bırakmayıp 3. parti yazılım/araçları ile yapılan saldırıları takip edip ilgili makamlara başvurusunu üşenmeyip yaparsa ortada böyle bir durum kalmaz, susmayın, susturun. Hosting Dünyam'a teşekkürler.

Sana Katılıyorum. Mod Çalışmıyor Dedikleri Şey Microsoft c++ 2015 Den Kaynaklı Onu Düzeltmişlerdi Sanırım. Şunuda belirtmek isterimki hiç bir Firma bi DDoS Saldırısı İçin Gerekli Makamlara Baş Vurmaz
DDoS Korumalı Paketi Al Der Zaten Belirtiyorlar DDoS Koruması Spoof Saldırı Gibi Gelen Saldırıları Engellemez Diye Bunun Önüne Geçilebilmesi İçin Birazcık Tuzlu Olan Fransa Lokasyon'u Öneririm. Ayrıca Makinalar Gayet İyi Eminimki Beyenmeyen Kişi 15 TL Lik Bir Makinası Vardırki 15 TL Likten De Ahım Şahım Bir Performans Beklemek Pek Doğru Olmaz. İyi Forumlar.

Görüşleriniz için teşekkür ederiz.

EnsarBOGAZ

Pablo

Biz şahsen menunuz sizden ve destek ekibiniz çok iyi anında sorunlarımıza yardımcı oluyorlar iyi satışlar kolay gelsin :)

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: ByGold - 20 Aralık 2018, 11:33:38

Biz şahsen menunuz sizden ve destek ekibiniz çok iyi anında sorunlarımıza yardımcı oluyorlar iyi satışlar kolay gelsin :)

Teşekkür ederiz.  :helal:

EnsarBOGAZ

Merhabalar,

Genel sorunları giderdikten sonra tekrar satışlarımız günceldir. Problem yaşayan arkadaşlarımız birebir buradan irtibata geçebilir.

Ek olarak otomatik kurulum paneli getirmekteyiz. Bu ay içerisinde tüm oyun sunucularını tek tuşla kurabilir ve yönetebileceksiniz  :helal: :helal:

Destan

Merhabalar, sunucu açacağım fakat samp'ta internet bölümü kapatıldığı için hosted tab'a da ihtiyaç var geçen TurkeyBilisim'le iletişime geçtim sadece tab 190 TL eğer bu rakam satıcıdan satıcıya değişmiyorsa vay sunucu açanın haline. Fakat bakıyorum 8 10 tane Türk sunucusu var kimseden cevap alamadım. Sizde hosted tab satıyor musunuz ?
Son düzenlenme: 16 Ocak 2019, 11:04:28 Destan

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: Destan - 16 Ocak 2019, 10:54:22

Merhabalar, sunucu açacağım fakat samp'ta internet bölümü kapatıldığı için hosted tab'a da ihtiyaç var geçen TurkeyBilisim'le iletişime geçtim sadece tab 190 TL eğer bu rakam satıcıdan satıcıya değişmiyorsa vay sunucu açanın haline. Fakat bakıyorum 8 10 tane Türk sunucusu var kimseden cevap alamadım. Sizde hosted tab satıyor musunuz ?

Merhaba,
Bizde 180 Tl fiyatı vardır.

Zoxy

Gereksiz iletiler temizlenmiştir. Bir daha olursa gereken cezalar dağıtılacaktır.

Destan

Yani VDS + Hosted Tab 200 TL gibi bir rakam oluyor doğru mudur ?

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: Destan - 16 Ocak 2019, 12:26:17

Yani VDS + Hosted Tab 200 TL gibi bir rakam oluyor doğru mudur ?

Merhaba,

Hosted tab 180 TL  onun harici sitedeki fiyatlardan sanal sunucu alabilirsiniz.

Destan

Arkadaşlar biliyorum konu dışı ama soruma cevap aramak istiyorum. Hosted tab almadanda sunucuyu açıp oyuncu çekebilir miyim bunu öğrenmek istiyorum

ace

Server açarsam burdan açarım , cs 1.6 kısmı eklenirse güzel olur.

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: Sypnox - 16 Ocak 2019, 12:40:44

Şuan cs 1.6 için web panel geliştirmekteyiz. https://prntscr.com/m7v3u5  yakın zamanda siparişlere açılacaktır.  :polis:

ace

Alıntı yapılan: EnsarBOGAZ - 16 Ocak 2019, 12:57:05

Alıntı yapılan: Sypnox - 16 Ocak 2019, 12:40:44

Şuan cs 1.6 için web panel geliştirmekteyiz. https://prntscr.com/m7v3u5  yakın zamanda siparişlere açılacaktır.  :polis:

Teşekkürler , birde altpanel sistemi getirirseniz çok iyi olur tanımadığın birine anapanel vermek hiçte kolay olmuyor. :kahkaha:

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: Destan - 16 Ocak 2019, 12:31:00

Arkadaşlar biliyorum konu dışı ama soruma cevap aramak istiyorum. Hosted tab almadanda sunucuyu açıp oyuncu çekebilir miyim bunu öğrenmek istiyorum

Hosted ile user toplamanız daha çok kolaylaşacaktır.