GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Animasyonlar Nasıl Yapılıyor?

Başlatan Cyrus, 12 Ocak 2019, 15:07:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cyrus

Birçok LSRP olsun Vendetta olsun videolarında birçok animasyon görüyorum ve bunlar oyun içinde olmayan şeyler, bunların yapımı için hangi programı kullanıyorlar çok merak ediyorum ve bu yüzden akşamları uyuyamıyorum birçok araştırma yaptım ama bulamadım bilen birisi söyleyebilir mi?
Örnek Video: https://www.youtube.com/watch?v=lqPQt7cHc3w

DracDonix

Bunları montaj konusunda profesyonel konuma gelmiş arkadaşlar yapıyor.Ciden çok emek isteyen bir vaka.
Yani montaj programları ile.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Cyrus

Alıntı yapılan: DracDonix - 12 Ocak 2019, 15:14:05

Bunları montaj konusunda profesyonel konuma gelmiş arkadaşlar yapıyor.Ciden çok emek isteyen bir vaka.

Aslında birçok montaj programı ile haşır neşir olduğum söylenebilir fakat çoğu böyle şeyler yapabilecek düzeyde değil sanıyorsam, benim düşüncem oyunda ki karakterleri değiştiriyorlar sonra sinematikleri çekiyorlar çünkü oyun içinde ki animasyonlar, fakat arka sahneleri nasıl yaptıklarını aşırı merak ediyorum.

DracDonix

Alıntı yapılan: Cyrus - 12 Ocak 2019, 15:32:58

Alıntı yapılan: DracDonix - 12 Ocak 2019, 15:14:05

Aslında birçok montaj programı ile haşır neşir olduğum söylenebilir fakat çoğu böyle şeyler yapabilecek düzeyde değil sanıyorsam, benim düşüncem oyunda ki karakterleri değiştiriyorlar sonra sinematikleri çekiyorlar çünkü oyun içinde ki animasyonlar, fakat arka sahneleri nasıl yaptıklarını aşırı merak ediyorum.

Sizin gibi bende bu konuyu araştırdım ve yazdığım iletideki gibi bir sonuca ulaştım.  :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Levi

blender, cinema 4d gibi 3 boyutlu animasyonlar yaratmanıI
zı sağlayan programlar ile.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Eamon

Anlatımları olması lazım ya, bir aralar rast gele denk gelmiştim youtube'da. Az da olsa iyi araştırırsan vardır anlatımı.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Kraus

Animasyonu 3ds max programıyla yapabilirsin. İlk başta mantığını anlaman zor olacaktır. Baya uğraştırıcı iş, animin kalitesi artık görsel hayal gücüne kalmış. İstersen o programda ifp anim load edip düzenleme de yapabilirsin ama bazı animlerde yamukluk vs hatalar olabiliyor. Tabi 3ds max ile birlikte gta tools yüklemen lazım, tam hatırlamıyorum adı kam gta scripts olması lazım. Bu arada bu programda diğer modellemeleri de yapabiliyorsun.
Son düzenlenme: 22 Ocak 2019, 03:23:42 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net