GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Atlas Roleplay ~~ www.atlasrpg.tk !

Başlatan Atlas RPG, 04 Aralık 2018, 17:07:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Atlas RPG

Alıntı yapılan: Focus - 17 Ocak 2019, 22:28:33

Alp Akabey dolandırıcı biridir burdan sövmek istemiyorum ama neyse....,

başarılar.

Çok teşekkürler.

Codes.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Atlas RPG

Atlas RPG

V1.7 Sürüm güncellemesi

• Anti hileler(anti bunny,anti sobeit) sistemi
• Araç Kiralama Sistemi
• Araç Zırh Sistemi
• Soyunma sistemi
• Penis Sistemi
Son düzenlenme: 19 Ocak 2019, 14:41:07 Atlas RPG

Atlas RPG

Atlas RPG

Yarın saat 20:00'da oyunda 20 kişiye ulaşabilirsek herkese 20.000 $ Verilecektir.

Eamon

Konu içeriği değişmiş(sunucu) fakat hala atlas rpg hesabı, keşke bu konuya dikkat etseydin. Bir de bu penis sistemi nedir ya :D

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Atlas RPG

Alıntı yapılan: Ferman - 25 Ocak 2019, 00:14:14

Konu içeriği değişmiş(sunucu) fakat hala atlas rpg hesabı, keşke bu konuya dikkat etseydin. Bir de bu penis sistemi nedir ya :D

kullanıcı adı değişmiyor :D

Nagwerth

Map çöp, mod alıntı, girer girmez DM yedim. Sayacak çok şey var fakat üşeniyorum.

Muteo

%50 Alıntı %50 Emek diyorsun anlat bakalım o %50 nerede mod 70.000 satır eklediğin en fazla 5.000 satırdır bu mu %50?

Atlas RPG

Alıntı yapılan: Nagwerth - 26 Ocak 2019, 15:37:35

Map çöp, mod alıntı, girer girmez DM yedim. Sayacak çok şey var fakat üşeniyorum.

Madem girer girmez DM yedin video al,Map çözse önerilenlere söyleyebilirsin,Mod alıntı diyorsun bu zamanda kimse 0'dan mod kodlayamaz bizde elimizden geldiği kadar sistemler ekliyoruz.

No-Name

Alıntı yapılan: Atlas RPG - 26 Ocak 2019, 21:07:35

Madem girer girmez DM yedin video al,Map çözse önerilenlere söyleyebilirsin,Mod alıntı diyorsun bu zamanda kimse 0'dan mod kodlayamaz bizde elimizden geldiği kadar sistemler ekliyoruz.
Girer girmez DM yediği bir sunucuda neden video alma zahmetinde bulunsun ki? Ayrıca "Bu zamanda kimse 0'dan mod kodlayamaz" demeniz çok yanlış. Zenia vs. bu gibi güzel PAWN Coder'ları olan sunucuların modları sıfırdan kodlanıyor. Yani şu dediğiniz çok yanlış.

Atlas RPG

Alıntı yapılan: No-Name - 27 Ocak 2019, 00:40:28

Alıntı yapılan: Atlas RPG - 26 Ocak 2019, 21:07:35

Girer girmez DM yediği bir sunucuda neden video alma zahmetinde bulunsun ki? Ayrıca "Bu zamanda kimse 0'dan mod kodlayamaz" demeniz çok yanlış. Zenia vs. bu gibi güzel PAWN Coder'ları olan sunucuların modları sıfırdan kodlanıyor. Yani şu dediğiniz çok yanlış.

Girer girmez DM'yediyseniz napabilirim her an aktif olamam oyunda,bu benim değil ben DM yaptığını gördüğümü direk jail atmadan banlıyorum zaten,neyse tartışmaya gerek yok.

kellyy

Kardeşlerim hiç bir bilgisi olmayan insanlar sunucuyu kötülemeye çalışıyor aldırma devam et, sunucunun düzeni güzel gidiyor az çok samp server list'den takip ediyorum.
Başarılar istediğiniz yerlere...