GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Revenge Gaming TR&Kasaba[www.re-gaming.com]

Başlatan hellquards, 18 Ocak 2019, 22:25:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hellquards

Yeni Duyuru!

* Sunucu Bilgileri adlı divbox içeriği konuda yerini aldı!
* Teamspeak aktif edildi.
* Jandarma alımları Açıldı.
* Kıyıköy Emniyet Müdürlüğü Alımları Açıldı.

⋆ | Anasayfa | • | Forum | ⋆

Ön Söz
Merhaba,saygı değer PawnoTurk üyeleri...
Başka sunucularda ki admin powerlar ve ikinci sınıf muameleler,haksızlıklar ve daha fazlası,

Revenge Roleplay olarak,sizlere bu sorunları yaşatmayacağımızı temin etmek isteriz.Sunucumuzun modu uzun uğraşlar sonucu gelişmiş sistemler ve gelişmiş özellikler ile sizlere sunmaya neredeyse hazır.

Sunucu konsepti olarak sunucumuz Türk Konsept olacak ve KıyıKöy'de geçecek,bunun sebebi sizlere daha farklı bir rol ortamı hazırlamak,daha farklı bir ortam yaşatmaktır.

Alışılagelmiş kurallardan daha farklı bir kural işleyişi olacak ve hiç bir şekilde bu kurallardan geri dönülmeyecektir.Sunucumuzda ki tüm maplar,sizlerin rol çıkarabileceği,rollerinizi eğlenceli hale getirebileceğiniz şekilde tasarlanmaktadır.Amacımız,yeni bir soluk getirmek değil...

Amacımız,sizlere daha iyi bir ortam yaşatmak ve sunucu ile ilgili herşeyden zevk almanız.Siz de bu ortama katılmak istiyorsanız,bunun için sadece bir adım kaldı!

Hikayemiz
Sunucumuz ilk olarak 2017 yılında açılmıştır.Bazı oyun dışı problemlerden dolayı askıyla alınmıştır.Şimdi ekipte birkaç değişiklikler yaptıktan sonra tekrar bir araya geldik.Sunucumuz daha önce hiç görülmemiş Türk/Kasaba konseptine sahiptir.Hikayenin geçtiği yer Kıyıköy,gerçekte var olup deniz kenarında bulunan çok şirin bir köyümüzdür.Biz de bu köye en uygun olan Fort Carson'u seçerek sizler için Kıyıköy'e uyarladık.Sunucumuzda bulunan eşsiz texture tasarımlarıyla kendinizi adeta Kıyıköy'ün içinde hissedecek ve Türk/Kasaba konseptinde rol yapmanın hazzını zirvede yaşayacaksınız.

Sunucu Bilgileri

(+) TS3: ts.re-gaming.com(37.148.209.177)
(Pazar 20:00) SAMP: samp.re-gaming.com
(+) WEB: www.re-gaming.com

Neyi Amaçlıyoruz?

Amacımız,sizlere daha kaliteli ve daha güzel bir ortam sunabilmek.İlgili adminlerimiz,eğlencenizi ikiye katlayacak rol alanları ve daha fazlası ile karşılaşacaksınız.

Sunucu içerisinde yapılmış veya gelecek versiyonlarda ki sistemler gerçek yaşamdan esinlenerek yapılmaktadır, markette ki sigara-abur cubur-içecekler gibi. Yapılan tüm sistemler rollere tamamı ile uyumluluk sağlamak amacı ile AR-GE ekibince düşünülüp, hatasız bir şekilde oyunculara sunuluyor olacak.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum".

Turgut(Sunucu Sahibi)
Son düzenlenme: 08 Şubat 2019, 14:55:38 hellquards
Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin...

hellquards

Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin...

Joker

Renkler biraz sırıtmış gibi, okurken zorlandım. Tanıtımı geliştirmeniz dileğiyle, başarılar.

open.mp Turkey Department Manager

hellquards

Alıntı yapılan: Joker - 18 Ocak 2019, 22:31:23

Renkler biraz sırıtmış gibi, okurken zorlandım. Tanıtımı geliştirmeniz dileğiyle, başarılar.

Düzenleme yapılacak,Teşşekürler. :helal:

therongreyjoy

Karakter Panelinden Görüntüler:

Son düzenlenme: 18 Ocak 2019, 23:53:11 therongreyjoy

No-Name

Forum teması alıntı büyük ihtimal. Çünkü daha önce bir sunucuda görmüştüm. Oyun modu vs. onlar hakkında herhangi bir fikrim yok. Umarım istediğiniz başarıyı elde edersiniz.

hellquards

Alıntı yapılan: No-Name - 18 Ocak 2019, 23:47:39

Forum teması alıntı büyük ihtimal. Çünkü daha önce bir sunucuda görmüştüm. Oyun modu vs. onlar hakkında herhangi bir fikrim yok. Umarım istediğiniz başarıyı elde edersiniz.

Temanın aktif olarak kullanıldığı bir sunucu yok.Teşşekürler :helal:

therongreyjoy

cudless

Alıntı yapılan: hellquards - 18 Ocak 2019, 23:50:44

Alıntı yapılan: No-Name - 18 Ocak 2019, 23:47:39

Temanın aktif olarak kullanıldığı bir sunucu yok.Teşşekürler :helal:

Temanın temeli twotone_20 teması, matchless adlı arkadaş editleyip Zero Roleplay teması adı altında paylaşmıştı kullanan epey sunucu var. 😊

- Başarılar dilerim.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Safranbolu

@Eren

Kendinize özgü bir forum teması kullanıp nice başarılar yakalamanız dileği ile :evet:. Başarılar dilerim :helal:

Codes.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

GokayA99

Eskiden, Turgut abinin ekibinde bir çok kez bulundum tutacağına inanıyorum Başarılar !