GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
25 Nisan 2026, 14:11:24

"SSD" Önerileriniz

Başlatan @Eren, 23 Ocak 2019, 10:30:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

@Eren

Merhabalar, bilgisayarımın "HDD"'si eskidiği için bende uygun bütçeli ve performans açısından gerçekten iyi olan bir "SSD" almayı düşünmekteyim. 500gb - 1tb arası iyi performanslı ve bütçe dostu kullanıcıyı gerçekten memnun eden bir "SSD" kullandıysanız ya da gördüyseniz öneri olarak atmanızı rica ediyorum. Teşekkürler, iyi forumlar :)

WildMan

Uzun zamandır fiyatları takip etmiyorum fakat bildiğim kadarını söyleyeyim: Genellikle kingston ve sandisk daha uygun yollu ssd üretiyor, f/p olarak genelde iyi. Corsair'ın kalitesi de gayet iyidir. Samsung, en kalitelilerinden biri fakat genelde yüksek fiyatına karşılık verecek kadar performanslı olmayabiliyor. Biz birsürü markanın ürününü kullandık işlerimiz sebebiyle. En çok da Corsair'i kullandım. Corsairden yana hiç problem yaşamadık tavsiye edebilirim.

Yazılım & Elektronik
PawnoTürk (Kurucu, Geliştirici)

(BNB Soft)

Kraus

500 GB - 1 TB arası SSD alma bence. SSD'lerin kullanıma göre ömrünün, HDD'lere göre daha çabuk bittiğini duymuştum. Sonuçta bütün SSD'lerde kullanılan teknoloji aynı teknoloji, boyutu büyük veya pahalı SSD'lerin de ömrünün fazla uzun olacağını sanmam. Benim tavsiyem; kişisel olarak kullanacaksan 120 ya da 240 GB SSD alıp yanına istenilen boyutta HDD almaktan yana olur.
Son düzenlenme: 23 Ocak 2019, 14:15:31 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

@Eren

Alıntı yapılan: WildMan - 23 Ocak 2019, 11:29:51

Uzun zamandır fiyatları takip etmiyorum fakat bildiğim kadarını söyleyeyim: Genellikle kingston ve sandisk daha uygun yollu ssd üretiyor, f/p olarak genelde iyi. Corsair'ın kalitesi de gayet iyidir. Samsung, en kalitelilerinden biri fakat genelde yüksek fiyatına karşılık verecek kadar performanslı olmayabiliyor. Biz birsürü markanın ürününü kullandık işlerimiz sebebiyle. En çok da Corsair'i kullandım. Corsairden yana hiç problem yaşamadık tavsiye edebilirim.

Alıntı yapılan: Kraus - 23 Ocak 2019, 14:14:29

500 GB - 1 TB arası SSD alma bence. SSD'lerin kullanıma göre ömrünün, HDD'lere göre daha çabuk bittiğini duymuştum. Sonuçta bütün SSD'lerde kullanılan teknoloji aynı teknoloji, boyutu büyük veya pahalı SSD'lerin de ömrünün fazla uzun olacağını sanmam. Benim tavsiyem; kişisel olarak kullanacaksan 120 ya da 240 GB SSD alıp yanına istenilen boyutta HDD almaktan yana olur.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Ürünler arasında karşılaştırma yapıp bir sonuca varacağım :evet:

AlpAkabey

Alıntı yapılan: Kraus - 23 Ocak 2019, 14:14:29

Kesinlikle katılıyorum

Akabey

Focus

Şeytana Şükür!

@Eren

Alıntı yapılan: Focus - 10 Mart 2019, 00:31:32

1TB SSD al bence

Samsung 970 Evo 250GB almayı düşünüyorum. 1TB olanlara baktığımda fiyat performans açısından pek iyi değiller. Öneriniz için teşekkürler.

@Eren

Samsung 970 EVO siparişi verildi, yardımcı olmaya çalışan bütün iyi kalpli insanlara teşekkür ederim. :helal:

KK.