GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Türkiye'deki En Farklı Mod İçin Ortak Aranıyor!

Başlatan Wither, 08 Ağustos 2017, 17:30:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wither

Geçen sene Revolution Türkiye moduyla sunucu açmıştık ve 1 haftada 40 kişi falan olmuştuk.
Ancak maddi sıkıntılar sebebiyle sunucu kapanmak zorunda kalmıştı.
Şimdi eski oyuncuların isteği üzerine sunucuyu tekrar açmayı düşünüyoruz fakat Hosted tab ve host parasını verebilecek bir ortak arıyoruz.
Modun yapımcısı benim ve modu geliştirmeye devam edeceğim.

Sistemler:

Konu ile ilgilenen herkes için,
İletişim:

Aysar

Bunun neresi devrimle alakalı ki? Bildiğin hırsız polis sunucusu bu. Ancak düşündüm de eğer uygun olursa Mapper ya da Grafiker olabilirim. İkisi de.
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2017, 18:14:02 Aysar
ustura kemal

Wither

Alıntı yapılan: Aysar - 08 Ağustos 2017, 18:10:18

Bunun neresi devrimle alakalı ki? Bildiğin hırsız polis sunucusu bu. Ancak düşündüm de eğer uygun olursa Mapper ya da Grafiker olabilirim. İkisi de.

Gtatürk tanıtımını inceledin mi ?
Ben normal hırsız polis sunucularında GTA SA'daki gibi görevler sistemini göremiyorum da.
Birde ben devrim gibi falan demedim. Devrim modun ismi, yani Revolution.
Yine de sağol grafiker veya mapper'a ihtiyacımız yok.

Aysar

Devrim kelimesi zaten Revolution'dan dolayı dedim. Sizin tek yaptığınız şey Cops And Robbers Mod'a bir kaç şey daha eklemek. En Farklı mod denilen şey bu değildir. En farklı dediğimiz kavram , yeni bir şeyler yazmak demektir.

ustura kemal

Backup

Grafikere ihtiyacın olmadığı imzandan belli oluyor dostum  :yaramaz2: başarılar dilerim şimdiden.

Aysar

Alıntı yapılan: _Backup - 09 Ağustos 2017, 00:27:51

Grafikere ihtiyacın olmadığı imzandan belli oluyor dostum  :yaramaz2: başarılar dilerim şimdiden.

Vay vay. Ozsoldier seni buralarda hiç beklemezdi.

ustura kemal

Wither

Alıntı yapılan: _Backup - 09 Ağustos 2017, 00:27:51

Teşekkürler.

Wither

Alıntı yapılan: Aysar - 08 Ağustos 2017, 18:27:35

Devrim kelimesi zaten Revolution'dan dolayı dedim. Sizin tek yaptığınız şey Cops And Robbers Mod'a bir kaç şey daha eklemek. En Farklı mod denilen şey bu değildir. En farklı dediğimiz kavram , yeni bir şeyler yazmak demektir.

Normalde senin gibi insanlarla hiç tartışmam hatta takmam bile ama ben, sırf sizin gibi adamlar bunu demesin bana diye 4 yıl uğraşıp pawn öğrendim ve tüm modlarımın her bir satırını kendim kodladım. Bu revolution modu da dahil hiçbir modda 1 satır bile alıntı/çalıntı değil ve hiçbir serverde olmayan sosyal ve görevler sistemi yaptım sen bana hala bunları diyorsun.

Lloyd

Pawn konusundaki başarilarini, açtiğin serverleri yillardir biliyorum kardeşim. Zamaninda az takilmiyorduk bana çok yardimin dokunmuştu. Yolun açik olsun seviyorum seni SerialKiller :) Sorun filan olursa her konuda p.m yolla herzaman burdayim.
Son düzenlenme: 09 Ağustos 2017, 10:32:55 Lloyd

Wither

Alıntı yapılan: Lloyd - 09 Ağustos 2017, 10:29:01

Pawn konusundaki başarilarini, açtiğin serverleri yillardir biliyorum kardeşim. Zamaninda az takilmiyorduk bana çok yardimin dokunmuştu. Yolun açik olsun seviyorum seni SerialKiller :) Sorun filan olursa her konuda p.m yolla herzaman burdayim.

Eyvallah kardeşim  :). Bizi bilen bilir zaten, bilmeyenler de bunları der.

ynswtf

"Eski videoları izleyip kendimi mutlu ettim" Derken?  :kahkaha:

Nexis Project Owner - Full Stack Developer - Symfony Excerpt | A sleepy software developer working with coffee

Wither

Wither

Ortağa gerek kalmadı. Sunucuyu bugün yada yarın açıyoruz.
Konu Kilit