GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF] [Hırsız Polis] Vegas Community - Türkiye | 7/24 [0.3.7]

Başlatan VegasCommunity, 29 Ocak 2019, 13:58:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElChapo

Şimdiki nesil emeğe önem vermiyor.Alıntı modlarla açılan sunucular çok oyuncu çekiyor.Farkli bir konsept seçmişsin ne yazık ki bu sana eksi puan verecek çünkü samp oyuncuları klasik ve san fierro seviyor.Başarılar dilerim umarım hedefine ulaşırsın.

VegasCommunity

Alıntı yapılan: Public. - 31 Ocak 2019, 23:09:45

Şimdiki nesil emeğe önem vermiyor.Alıntı modlarla açılan sunucular çok oyuncu çekiyor.Farkli bir konsept seçmişsin ne yazık ki bu sana eksi puan verecek çünkü samp oyuncuları klasik ve san fierro seviyor.Başarılar dilerim umarım hedefine ulaşırsın.

Haklısınız, elimizden geldiğince cabalamaya devam edip oynamış olduğumuz bu kumardan galip çıkmak için en iyisini yapmaya çalışacağız, değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

VegasCommunity

iidedinkral

Sunucunun ilk tanıtım konusunda, sunucuyu oyunculardan ziyade iki arkadaşın, geçmişe dönük hatıralarını yeniden diriltmek için açmak istediğinizi okuduğumu hatırlıyorum. Muhtemelen de yanlış değildir, hafızamın beni yanıltacağını zannetmiyorum. :P

Oyuna girdim, beni görmüşsündür, biraz insan ezerek eğleniverdim. :şeytan: Oyuna girildiği gibi üzerime hücum eden o derin sessizlik, bütün oyun oynama isteğimi köreltmeye yetti. Ben ve benim gibiler, çoklu oyuncu modu içeren oyunları genellikle sohbet amaçlı oynar. (Altı üstü karşıdaki oyuncuyu öldüren ancak bunu yaparken inanılmaz haz alan, insanların üzerinde egemenlik kurduğunu, onlara hükmettiğini zanneden bir ergen kesim de var ama onları üzerine basa basa belirtmek istemiyorum, sadece annelerinin ya da babalarının, bu ergenlerin bilgisayarlarını kapattırmalarının gerektiğini düşünüyorum.) Sunucuda sohbet namına hiçbir şey yoktu. Oyuncunun sorduğu soru dahi cevap bulmadı.

İki arkadaşın hatıralarını küllerinden diriltmek amacıyla yazılan oyun modunun, Türk oyuncularının düşüncüleri yerine bu iki arkadaşın düşünceleri ön planda tutularak yazılması, sunucunun oyuncu çekmeyeceği yönünde en büyük ipucu niteliği barındırıyor.

Я критика

VegasCommunity

Alıntı yapılan: iidedinkral - 31 Ocak 2019, 23:29:40

Sunucunun ilk tanıtım konusunda, sunucuyu oyunculardan ziyade iki arkadaşın, geçmişe dönük hatıralarını yeniden diriltmek için açmak istediğinizi okuduğumu hatırlıyorum. Muhtemelen de yanlış değildir, hafızamın beni yanıltacağını zannetmiyorum. :P

Oyuna girdim, beni görmüşsündür, biraz insan ezerek eğleniverdim. :şeytan: Oyuna girildiği gibi üzerime hücum eden o derin sessizlik, bütün oyun oynama isteğimi köreltmeye yetti. Ben ve benim gibiler, çoklu oyuncu modu içeren oyunları genellikle sohbet amaçlı oynar. (Altı üstü karşıdaki oyuncuyu öldüren ancak bunu yaparken inanılmaz haz alan, insanların üzerinde egemenlik kurduğunu, onlara hükmettiğini zanneden bir ergen kesim de var ama onları üzerine basa basa belirtmek istemiyorum, sadece annelerinin ya da babalarının, bu ergenlerin bilgisayarlarını kapattırmalarının gerektiğini düşünüyorum.) Sunucuda sohbet namına hiçbir şey yoktu. Oyuncunun sorduğu soru dahi cevap bulmadı.

İki arkadaşın hatıralarını küllerinden diriltmek amacıyla yazılan oyun modunun, Türk oyuncularının düşüncüleri yerine bu iki arkadaşın düşünceleri ön planda tutularak yazılması, sunucunun oyuncu çekmeyeceği yönünde en büyük ipucu niteliği barındırıyor.

Yaptığınız yorumu sonuna kadar okudum, doğru hatırlıyorsunuz evet, böyle bir projeye bizler geçmişe dönük hatıralarımızı tekrardan canlandırmak için giriştik, sizi hatırlıyorum, sunucuyu ziyaret ettiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum,  saat 17:00'da start verdik, bu süreç içerisinde aktif oyuncu sayımız 4-7 arasında seyirmekteydi, chattaki sorulara daha etkili olması açısından sorun yaşayan kişilerin yanına teleport olup /pm /l kanallarıyla iletişime geçip gidermeye çalıştık, arada gözden kaçırdığımız sorularda olmuştur belki, buda chattaki sessizliğin oluşmasında büyük bir rol oynamış anlaşılan, :uzgun: keşke böyle bir manzara yaratmak yerine tüm soruları doğrudan chatte cevaplıyor olsaydık bu konuda size hak veriyorum, bizi ateşleyen ve bu projeye atılmamızı sağlayan fikirin temel sebebi "böyle bir projeye bizler geçmişe dönük hatıralarımızı tekrardan canlandırmak için giriştik"''di evet, ancak sunucunun 2 ay önceki 0.3DL sürümündeki hali ile şuanki revizeli durumda olan 0.3.7 hali arasında uçurum gibi bir fark var ve bu gelişimi sağlayanlar yine test/beta döneminde bizi ziyaret edip fikirlerini/görüşlerini/isteklerini dile getiren kullanıcılar, bu dürüst ve yapıcı yorumunuz içinde çok teşekkür ediyorum  :helal:

FireFox

Sunucu gayet güzel görünüyor emeği geçen herkese teşekürler.

TurkOglu

_Code

Şu anda çöp hırsız polis sunucularınından daha hoş bir server ancak hak ettiği değeri görmüyor.
Başarılar, bu platformda hak ettiğiniz değeri görebileceğinizi zannetmiyorum.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Browning

VegasCommunity

Alıntı yapılan: Browning - 04 Şubat 2019, 12:53:13

Kısa Süre içerisinde büyüyecek bir sunucu.
Alıntı yapılan: 2PAC_ - 03 Şubat 2019, 23:53:51

Şu anda çöp hırsız polis sunucularınından daha hoş bir server ancak hak ettiği değeri görmüyor.
Başarılar, bu platformda hak ettiğiniz değeri görebileceğinizi zannetmiyorum.
Alıntı yapılan: FireFox - 03 Şubat 2019, 21:57:00

Sunucu gayet güzel görünüyor emeği geçen herkese teşekürler.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler  :helal:

VegasCommunity

Sunucuda yer alan bazı sistemler için çekilmiş olan kısa bir tanıtım videosu iyi seyirler.

Medcezir

VegasCommunity

Alıntı yapılan: Ewerzy - 05 Şubat 2019, 04:16:02

Harika bir server. elinize,emeginize saglık.  :evet:

:) Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz  :helal:

ElChapo

TheLife

Hayalini gerçekleştirmene sevinmiştim, fakat sizde biliyorsunuz ki sıfırdan kodlanan sunucu modları diğer alıntı serverlar gibi değer görmüyor, ilkte CnR6 modu meşhurdu, sonra YeniNesilCnR sonrasında ise Anadolu/Lodos modu, dediğim gibi ipini koparan alıntı modla sunucu açıyor, iki üç editle olacak iş değil yeteri kadar değer görmeyen serverlardan birisi, gerçekten de azmini tebrik ediyorum @BrainDamaged
Tekrardan başarılar dostum  :helal:

J3yEfendi

Sunucu Başarılı Bölge Alma Sistemi Güzel Olmuş Mesela Sunucuya Kalıcı Olarak Başlamış Bulunmaktayım Herkesi Beklerim.