GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Black Prison Roleplay Yeni Bir Tat!

Başlatan kopkopmy, 09 Şubat 2019, 20:06:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kopkopmy

Alıntı
Black Prison Roleplay olarak günümüz roleplay camiasında bir farklılık yaratmak amacıyla "Prison Roleplay" olarak tanımlanan hapishane rollerini türkçe bir şekilde oynama fırsatı sunuyoruz

Sunucu olarak politikamız ve tek amacımız rol kalitesidir bu konuda gerekeni ve fazlasını yapacağımızdan şüpheniz olmasın.

Sunucuda hile koruması aktiftir  ve hosting firmamızla anlaşmalı olarak sürdürdüğümüz ddos koruması ve takip paketimiz vardır.

Buna ek olarakda karakter başvurusu ve onay sistemi ilede trol hile vb. hiçbirşeyin rol ortamını baltalamasına izin vermiyeceğiz

Mod bize ait değildir yabancı bir script yapımcısı "Marco" ya aittir kendisinden türkçeye çevirmek ve geliştirmek için izinler alınmıştır.

Bu Modda geçmişteki ve günümüzdeki "Prison Roleplay" konseptlerinden farkı olarak tamamen özgürsünüz;
Bu modda hücreler bahçe tuvaletler banyolar hepsi herzaman açık

Moddaki En önemli detaylardan biriside sahiplendirilmiş hücrelerdir kendinize ait bir hücre alarak silah crack ve pot saklayabilirsiniz

Sunucuda konsept olarak sıkı olmayan rüşvet yiyen bir hapishane tarzı benimsenmiştir bu sayede çeteleşmeleri bir üst seviyeye çıkarıyoruz[

Modda Hapishaneden cikmak mümkündür bu yüzden haftalık veya aylık olarak etkinlikler düzenleyerek hapishane dışındada roller yapacağız(Konsept Dahilinde)

Black Prison Roleplay yönetim  ekibi olarak tek ve gerçek hedefimizin gerçek bir roleplay ortamı oluşturmak olduğunu bilmenizi istiyoruz

Alıntı
Sunucudaki Sistemler;
-Biriken Ve Toplanabilen Çöpler
-Kişileştirilmiş Hücreler Seviyeleri arttırılarak saklama kapasiteleri arttiriliyor
-Gizli yer altında karaborsacı ve uy****rucu satıcısı
-Craft sistemi ve malzeme sistemi
-Bench Press Sistemi ile ağırlık seviyenizi arttırabilir ve yeni dövüş stilini açabilirsin
-İpe Tırmanma sistemi ile parmaklarınızı kuvvetlendirebilirsiniz :D
-Vip Sistemi ve viplere özel eklentiler
Ve Daha Nicesi İçin Oyuna Bekliyoruz

Alıntı
SUNUCU BİLGİLERİ
                                          İnternet Sitesi: https://karagaming.com/
                                          Sunucu Adresi: samp://77.83.200.12:7777
                                          Sunucu Durumu: Şifre
                                         Discord(Sesli İletişim Kanalı):https://discord.gg/TSXcj6t

"İnternet Sitesi" üzerinden sunucu hakkında bilgi alabilir oyun içi bildirim,öneri yada şikayetlerinizi iletebilirsiniz.
"Sunucu Adresinden" Oyuna bağlanabilirsiniz bilgisayarınızda SAMP(San Andreas Multiplayer) yüklü ise direkt olarak tıkladığınızda sunucuya bağlanıcaksınız.
"Discord" üzerinden canlı bir şekilde destek alabilir ve diğer oyuncularla tanışabilirsiniz.

Alıntı
SUNUCUDAN KARALER
Sunucudaki Karakter Başvurusu sistemi;

Hücre Ve Bloklara Genel Bir Bakış;

Gardiyan Bölgesi;

KaraBorsa Yeri;

Bahçe;

Yemekhane;

Çöpçü Mesleği;

Çamaşırhane Mesleği;

Dövüş stili Hocası;

Ağırlık Kaldırma Yeri

İpe Tırmanma Yeri

Ve Daha Nicesi İçin Oyuna Bekliyoruz

Alıntı
Yönetim Kadrosu Ve Emeği Geçenler
                                                                    Server Owner(SO)
                                                                      Umut Kara
                                                                    Lead Admin(LA)
                                                                      DeekzYy
                                                                    İN Game Admin(ADM)
                                                                      Frequenz
                                                                      WhyDap
                                                                      Mosyo
                                                                    Community Helper(AH)
                                                                      Qtu
                                                                    Emeği Geçenler(<3)
                                                                      Muhammet Serhat Fırat
                                                                      Ayber Esen
                                                                      Mr.Ördek

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 09 Şubat 2019, 21:40:10 kopkopmy

cyberlife

Güzel gözüküyor, başarılar dilerim! :)

Curio

kopkopmy

Alıntı yapılan: cyberlife - 09 Şubat 2019, 21:52:25

Güzel gözüküyor, başarılar dilerim! :)

Teşekkür Ediyorum  Gerçekten Uğraşılmış Bir Mod Açılışımızıda Yarın Yapacağız

Sizide Aramızda Görmeyi Çok İsteriz.

kopkopmy

Alıntı yapılan: Curio - 09 Şubat 2019, 21:56:25

Başarılar..  :P

Teşekkür Ediyoruz Yarın Açılışımıza Sizleride Bekliyoruz  :)

TheHunter

Sonunda farklı bir mod ve map uzun omurlu olur umarım
Son düzenlenme: 09 Şubat 2019, 22:34:51 Proton Expert
Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

emirr

Bu konsepti yabancı bir sunucuda oynamıştım ve mükemmel bir rol deneyimi oldu açılmasını dört göz ile bekliyorum

kopkopmy

Alıntı yapılan: emirr - 09 Şubat 2019, 23:05:31

Bu konsepti yabancı bir sunucuda oynamıştım ve mükemmel bir rol deneyimi oldu açılmasını dört göz ile bekliyorum

Değerli Yorumunuz Çok Teşekkür Ediyoruz Açılışımızı Yarın Yapacağız ;

Sizide Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız :)

Zeta

Daha önce başka aynı konsept bir sunucunun kullandığı bir harita ve sistemsel olarakta bire bir aynı gözüküyor.Mod işlevsiz ve harita olarak role katkı olarak yetersiz görmüştüm. Umarım bazı değişikliklerle gelişime gitmişsinizdir. Onun haricinde kısa ömürlü olacağını düşünüyorum. Başarılar. 

kopkopmy

Alıntı yapılan: Zeta - 09 Şubat 2019, 23:48:46

Daha önce başka aynı konsept bir sunucunun kullandığı bir harita ve sistemsel olarakta bire bir aynı gözüküyor.Mod işlevsiz ve harita olarak role katkı olarak yetersiz görmüştüm. Umarım bazı değişikliklerle gelişime gitmişsinizdir. Onun haricinde kısa ömürlü olacağını düşünüyorum. Başarılar. 

Değerli Yorumunuz İçin Çok Teşekkür Ediyoruz   Modun Çevirilen Her Satırını Tek Tek ellerimle
Çevirdim Eskiden Açılan Serverla Herhangi Bir Bağlantımız Yoktur; Yarın Açılış Yapacağız
Sizide Açılışımızda Görmek Ve Düşüncelerinizi Yoketmek İsterim :)
Son düzenlenme: 10 Şubat 2019, 00:54:50 kopkopmy

Odisseas

Sen benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olamazsın...

kopkopmy

kopkopmy

19.00 Da Açılışımızı Yapıyoruz Herkesi Bekleriz Açılışa Özel Çekilişlerimiz Olucak :)

kellyy

Alıntı yapılan: kopkopmy - 10 Şubat 2019, 18:21:42

19.00 Da Açılışımızı Yapıyoruz Herkesi Bekleriz Açılışa Özel Çekilişlerimiz Olucak :)

?

ReaT

High Desert Prison RolePlay Modu Forum Sa da mevcut.
Zaten biz daha önce türkçeleştirip kullanmıştık lakin modun MYSQL'i yok,biz MYSQL'kayıt sistemini yapmamıza rağmen çok sorun çekmiştik,bu mod Türkiye'de kullanılmaz açıkça söyliyeyim.Çok süistimal eden var ve modda birçok açık var,uamrım bunları düzeltmişsinizdir mod hakkında daha çok bilgi için şu kanala bakabilirsiniz.

Bu kanalda o modun sistem tanıtımları mevcut.

https://www.youtube.com/channel/UCtslqmzgKGwlw4fYMfZKR2A/videos