GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

CNR- ALFA Hırsız Polis SF~LV Sunucusu samp.ALFA-hp. <Since>2016

Başlatan HELLBOY, 11 Şubat 2018, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lonnely

Aslında spawn olmayanlara PM atılmasını hala anlayamadım, AFK olarak PM gidiyor spawn olmayanlara. AFK'lara da AFK olarak gidiyor, yanlış anlamayın ama 50 kişiye PM attım ve 35'i AFK idi. Bilemiyorum artık,
size birisi gelip bir şey demiş adamı küfür ederek banlamışsınız, adam düzgünce bir şey demiş. Bu tür olaylar yanlış olaylardır haberiniz olsun.

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

HELLBOY

Alıntı yapılan: Jatenow - 27 Ocak 2019, 20:00:29

Aslında spawn olmayanlara PM atılmasını hala anlayamadım, AFK olarak PM gidiyor spawn olmayanlara. AFK'lara da AFK olarak gidiyor, yanlış anlamayın ama 50 kişiye PM attım ve 35'i AFK idi. Bilemiyorum artık,
size birisi gelip bir şey demiş adamı küfür ederek banlamışsınız, adam düzgünce bir şey demiş. Bu tür olaylar yanlış olaylardır haberiniz olsun.

Dediğinizi Tam Anlayamadım.

[R]ussell_Savrinn

Hmm, 50 kişiye pm attın ve 35'i AFK.
İlginç  :hm:

HELLBOY

Demek İstediginizi Şimdi Anladım Oyunda Olan Oyunculara Pm Atınca AFK Diyor Sorunu Çözecegiz En Kısa Zamanda Teşekkürler..

Spark

HELLBOY

Alıntı yapılan: Spark - 30 Ocak 2019, 18:24:26

Tutuklanınca yediremeyen garip adminlere sahipler, hiçbir sebep yokken keybind'den ban falan atıyorlar. Tavsiye etmiyorum.

:anons: KURALLAR:

:anons: Genel-Sohbet Kanalında 5 Saniye Slow-Mode vardır. Spam atmanız durumunda ban yersiniz.

:anons: Profilinizde gerçek isim ve yaş zorunludur. İsminizin başında SEMBOL ve EMOJİ YASAKTIR.

:anons: Sohbet ederken söz kesmemeye, rahatsız edici sesler çıkarmamaya ve odalarda gereksiz mikrofon kullanmamaya özen gösteriniz.

:anons: Probleminiz olduğunda lütfen kendiniz müdahalede bulunmayınız. Derhal bir yetkiliye bildiriniz!

:anons: Küfür, Link, Reklam, Büyük Harflerle Yazma, Reklam, Irkçılık, Din, Spam, Flood, Troll, Siyaset ve 3. şahıs hakkında konuşmak kesinlikle YASAKTIR!

:anons: Oyun odalarında, oyun oynayanları rahatsız etmek ve gereksiz yer işgal etmek YASAKTIR.

:anons: Saygısızca, kavga çıkartıcı veya ortam gerici cümleler kurmak ve sözler söylemek YASAKTIR.

:anons: Sunucumuzda 'bet' muhabbeti YASAKTIR!

:anons: Kurallara uymayanlar ilk önce uyarılır. Uyarıyı dikkate almayanlar sunucudan süresiz olarak uzaklaştırılır.

:anons: HİÇBİR YETKİLİ SİZDEN ASLA HESAP - İTEM - OYUN VE BENZERİ ŞEYLER İSTEMEZ.
:anons: HESAP - SKİN TİCARETİ YAPMAK YASAKTIR. AKSİ TAKDİRDE OLACAKLARDAN ALFA AİLESİ SORUMLU DEĞİLDİR!

:anons: SIKÇA KARŞILAŞILAN SORULAR

:anons: Haksız yere banladım veya susturuldum.
-Kimseye haksız yere ban veya mute atılmaz 3 kere uyarılır bütün uyarılara rağmen hala devam ediyorsa mute veya ban yollarından biri tercih edilir.

TURK1Y3

ALFA YİNE BOT MU BASIYOR ??? AMAN TANRIMM

TEK KANIT VERİR GİDERİM BOŞA KAVGAYA GEREK YOK!

Beni tanıyan tanır TURK1Y3 kullanıcı adını samp da tek ben kullanıyorum ve her server de bi kaydım bulunur başkası almasın diyerekten ama alfa da benim hesabımı oyuna bot olarak girmişler boşuna burada laf yapmalarına gerek yok ss den zaten herkes ne olduğunu anlar.

Kayıt tarihi 2018 in 1. ayından
Son düzenlenme: 30 Ocak 2019, 18:47:02 TURK1Y3

5YPEXE

Her şey açık aslında. Söylesene Burak, sandbox ile kaç tane GTA açabiliyorsun?  :hm:

HELLBOY

Kanalımıza Abone Olup Bildirimleri Açmayı Unutmayınız.

Son Paylaşılan Videolarımıza Göz Atmak Yararlı Ve Faydalıdır.

Zoxy

Gereksiz iletiler silinmiştir. Devamı halinde gereken cezalar verilecektir.

HELLBOY

ALFA HP Sunucusu Tüm Kayıtlarla Alan Adı Yani Kökten  Satılmıştır. Yazın Tekrar Başka İsimle Görüşmek Üzere.Yeni Sahip ALGOS
Not:Kayıtlar Evler Skorlar Paralar Silinmeden Devam Edecektir.
Developer: Canx Devam Edecektir.

HELLBOY

Forum Adresimiz Aktif Edilmiştir.
www.alfa-hp.net
Geliştirmeye Devam Ediyoruz.
Forumumuz Tamamen Güvenli Bir Hale Getirilmiştir SSL Seltifikamız Mevcuttur Yakında Bomba Gibi Firma Anlaşmalarıyla Karşınızda Olacağız.
Son düzenlenme: 16 Şubat 2019, 17:57:14 HELLBOY

DewiLEye_

Hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle :) Alfa Her şeyin en iyisine layıktır.Kim ne derse desin.

HELLBOY

Alıntı yapılan: DewiLEye_ - 16 Şubat 2019, 17:53:32

Hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle :) Alfa Her şeyin en iyisine layıktır.Kim ne derse desin.
Değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim.