GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KAPANIŞ] Novelty Roleplay | noveltyroleplay.com

Başlatan Bitroast, 04 Temmuz 2018, 03:28:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Odisseas

Sunucuya sizler giriyorsunuz,sonra bot bot diye iftiralar atıyorsunuz.Böyle davranarak dost olacağınıza birbirinize düşman beleniyorsunuz yapmayın.SA-MP ömrü sizin gibi gereksizler yüzünden kısalıyor.Sunucuya başarılar

Sen benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olamazsın...

Bitroast

Kapanma sorunları tarafımca tamamen çözülmüştür, sunucu aktif! (samp.novelty-roleplay.com:7777)

Bitroast

Leeroy

Leeroy

Alıntı yapılan: Drugdealer01 - 23 Şubat 2019, 11:56:54

Sunucu hakkında 1 saatlik deneyimlerimi paylaşacağım, eleştirel bir yazı olacak.

Sunucuya herkes bot diyordu, 150 kişiye yakın olduğunu görünce merağımdan girdim. Bot diyenlere ben de katılıyorum $65,000 para dağıtılıyordu. Sunucu 150 kişi oldu, 150 kişiyken s0beit ile 35-40 kişi sayabildim. Para dağıtıldıktan sonra sunucu zaten 80'e düştü.

Bot konusu bir yana, bu kadar sık 2X payday ve $65,000 para dağıtımı gördüğüm kadarıyla sunucu ekonomisini mahvetmiş. Bir çok kişide çok fazla para var ve araç fiyatları dengesiz.

Rol konusuna gelir isek, çok ahım şahım bir seviye de göremedim.

Oyun moduna gelirsek oyun modu rinaya özenilmiş ancak başarılı olamamış, bug dolu ve vasat bir mod olmuş. Oyuna giriş yaptığım anda karşılaştığım ekran, oyun içindekileri saymıyorum.

Attığım talepler ise çok geç yanıt aldı ve geç yanıt almasına rağmen yeterli cevap alamadım. Baştan sağma cevaplar verildi. Admin ile role girme fırsatım oldu ve sanki rol yapmak istemiyor gibiydi, işi olduğunu söyleyerek uzaklaştı ve bir süre sonra ışınlandı.

Uzun lafın kısası malesef sunucuyu beğenemedim.

karakter başvurusuz sunucuda zaten rol seviyesinde ahım şahım bi seviye göremezsin, şikâyet açmayı bile denememişsin. ayrıca idlewood taraflarında sobeit açıp 35-40 kişi sayman, sunucunun bot olduğunu kanıtlamaz. bu dediklerinin hepsini sunucu yönetimine bildirseydin emin ol çözüm bulunudurdu. amacın belli oldu zaten o yüzden fazla bir şey demeyeceğim. milletin gözünü boyamayın. sunucuya bot diye diye reklamın iyisini kötüsünü siz yaptınız :D millet "aa bu sunucu ne" diyor sonra giriyor ve user sayısı artıyor. ortada "bot, novelty bot" diye havlayıp reklam yapacağınıza susun baride reklam yapıp user sayısını arttırmayın

Bitroast

Alıntı yapılan: Drugdealer01 - 23 Şubat 2019, 11:56:54

Sunucu hakkında 1 saatlik deneyimlerimi paylaşacağım, eleştirel bir yazı olacak.

Sunucuya herkes bot diyordu, 150 kişiye yakın olduğunu görünce merağımdan girdim. Bot diyenlere ben de katılıyorum $65,000 para dağıtılıyordu. Sunucu 150 kişi oldu, 150 kişiyken s0beit ile 35-40 kişi sayabildim. Para dağıtıldıktan sonra sunucu zaten 80'e düştü.

Bot konusu bir yana, bu kadar sık 2X payday ve $65,000 para dağıtımı gördüğüm kadarıyla sunucu ekonomisini mahvetmiş. Bir çok kişide çok fazla para var ve araç fiyatları dengesiz.

Rol konusuna gelir isek, çok ahım şahım bir seviye de göremedim.

Oyun moduna gelirsek oyun modu rinaya özenilmiş ancak başarılı olamamış, bug dolu ve vasat bir mod olmuş. Oyuna giriş yaptığım anda karşılaştığım ekran, oyun içindekileri saymıyorum.

Attığım talepler ise çok geç yanıt aldı ve geç yanıt almasına rağmen yeterli cevap alamadım. Baştan sağma cevaplar verildi. Admin ile role girme fırsatım oldu ve sanki rol yapmak istemiyor gibiydi, işi olduğunu söyleyerek uzaklaştı ve bir süre sonra ışınlandı.

Uzun lafın kısası malesef sunucuyu beğenemedim.
Eleştiri için teşekkürlerimi sunuyorum, fakat $65.000 olayını belirttik defalarca ve sanırsam önceden sunucuda oynamadığınız veyahut discord mecramızda bulunmadığınız için bu olaydan haberdar değilsiniz. Sunucunun işletim sistemi sorunlu olduğu için 4 gün ardı ardına bakımda kaldı ve sorunu 2 gün önce çözebildim. Telafi olarak ise $65.000 vermeyi tercih ettik  :)

Bitroast

https://novelty-roleplay.com/client/
Client sayfası tamamen hazırlandı. 24.02.2019 01:30'da gelecek olan v3.7 güncellemesinde clientli giriş aktif edilecektir!  :helal:
Son düzenlenme: 24 Şubat 2019, 01:18:27 Somepawn

Bitroast

Client kaldırılmıştır, son gelen v3.7.1 güncellemesi ile ciddi anlamda GELİŞMİŞ anti-hile kodlanmıştır. Keyifli oyunlar!  :P

AlpAkabey

sunucuyu ilk açmaya çalıştığınızda gerçekten çok fazla eksikleriniz vardı fakat uzun zaman sonra konunuza tekrardan göz attım sunucunuzada girme fırsatım oldu gerçekten sizi tebrik ederim ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim :)
Seviliyorsun Bitroast kardeşim

Akabey

Bitroast

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 25 Şubat 2019, 18:48:15

sunucuyu ilk açmaya çalıştığınızda gerçekten çok fazla eksikleriniz vardı fakat uzun zaman sonra konunuza tekrardan göz attım sunucunuzada girme fırsatım oldu gerçekten sizi tebrik ederim ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim :)
Seviliyorsun Bitroast kardeşim
:P :P :P

wowglarfist

Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

23.02.2018;

24.02.2018;

Leeroy

Alıntı yapılan: wowglarfist - 26 Şubat 2019, 00:44:08

23.02.2018;

24.02.2018;

tebrikler.
ilk başlarda kötü gitsede, sonradan çok güzel toparladı.  :helal:

S W E S T

wowglarfist

Alıntı yapılan: Ahmet - 26 Şubat 2019, 00:50:18

Alıntı yapılan: wowglarfist - 26 Şubat 2019, 00:44:08

23.02.2018;

24.02.2018;

tebrikler.
ilk başlarda kötü gitsede, sonradan çok güzel toparladı.  :helal:

Her sunucuda ufak tefek sarsılmalar olabileceğini düşünüyorum, etrafta gördüğümüz gibi bir çok mevsimlik açılan sunucu oyuncu ayırımına sebebiyet veriyor. SA:MP topluluğunda bir çok kişi hatalı olup, ceza uygulandığı taktirde sunucuyu kötüleyip bırakıyor. Oyun içerisinde her hangi bir oyuncunun huzurunu bozmaya izin vermiyoruz. Teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: abatay1991 - 26 Şubat 2019, 01:11:15

Başarılı

Teşekkür ederiz.
Son düzenlenme: 26 Şubat 2019, 09:08:52 wowglarfist

Bitroast