GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

« HPGaming™ » | Hirsiz Polis [SanFierro] - www.hpgaming.net

Başlatan Ercan, 04 Kasım 2018, 00:20:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Blessed

Gördüğüm en eğlenceli hp serveri diyebilirim. Tamamen aile ortamı ve sürekli aktif adminler var sunucunun sorunsuz huzurlu bir ortamı var. Mod efsane zaten. Helal olsun  :)

Ercan

Alıntı yapılan: Blessed - 30 Ocak 2019, 10:58:36

Gördüğüm en eğlenceli hp serveri diyebilirim. Tamamen aile ortamı ve sürekli aktif adminler var sunucunun sorunsuz huzurlu bir ortamı var. Mod efsane zaten. Helal olsun  :)

Görüşlerin için teşekkür ederim.Sizin için çalışıyoruz devam'da edicez.

Ercan

Dyternal

Alıntı yapılan: BloodStrikeX - 10 Şubat 2019, 22:52:15

HPGAMİNG AİLESİ kaliteli bir aile sahib  ve Bir Aile olarak Kapimisi Herkese Açik İstediniz zaman Gelebilirsiniz  :helal:   

Ayy sen benim açacağım sunucuda küfredip çıkan çocuk değil miydin? Bide baş admin olmuştun.

Sunucunuz 2014-2015 zamanlarında açık ise SA:MP'a başladığım sunucu buydu tavsiye ederim.

Ercan

ElChapo

Şu CanReiz midir nedir oyuna öylesine girdim direkt aimbot diye banlandım.Artık düzeltin şu ekibi.

Ercan

Ercan

Sunucu lag sorunu düzeltilmiştir.

Artık Your Banned from gibi bir hata görmüyceksiniz.

Odisseas

Sen benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olamazsın...

Ercan

BloodStrikeX

Dyternal Ben niye senin serverine kufur edip kaçayim ve Sen kimsin ? + bana lutfen /aka sistemin da kanit atar misin ?   millete yalan atman iç hoş degil   benim ismim çalanlar cok gordum benim ismim kullanarak millete kişkiritima çalişiyor ve reklam yaparak benim yaptim gosteriyorlar ben iç bir zaman reklam yapmam veya  başka server girip adam çekmem  benim fakem cok ama kiskanlar aşiri fazla 

HPGAMİNG AİLESİ İYİ OYUNLAR DİLER.

Rouge

Ercan

Ercan

_Code

Alıntı yapılan: Blessed - 30 Ocak 2019, 10:58:36

Vay be, bunu tahmin bile edemezdim.

Sunucuda Samp Turkiye CnR ismini kullanmanız hiç hoş olmamış.

Şöyle bir bakayım dedim neler değişmiş, değişen tek şey  SA:MP'nin daha çok batması.
Son düzenlenme: 07 Nisan 2019, 00:00:18 2PAC_

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777