GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 16:18:55

Sunucu tanıtımları hk.

Başlatan cudless, 02 Mart 2019, 14:37:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cudless

Başka sunuculara gidip reklam yapan sunucuların tanıtımı kapatılmalı.

ace

Katılıyorum fakat bunun tespiti nasıl yapılacak ?

cudless

Alıntı yapılan: Sypnox - 02 Mart 2019, 15:04:49

Sunucu sahipleri veya yetkilileri reklam yaptığında ekran görüntüsü alıp moderatörlere bildirir.

Edit:
https://www.pawnoturk.com/forum/sa-mp-sunuculari/(0-3dl)-weazy-roleplay-hicbir-yerde-yasayamayacaginiz-roleplay-zevki!/

Codes.

Katılıyorum, Herkesin açısından iyii olabilir.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

cudless

Anket ekledim, desteğiniz için teşekkürler.

Hwang

Alıntı yapılan: cudless - 02 Mart 2019, 15:18:55

Sunucu sahipleri veya yetkilileri reklam yaptığında ekran görüntüsü alıp moderatörlere bildirir.

Edit:
https://www.pawnoturk.com/forum/sa-mp-sunuculari/(0-3dl)-weazy-roleplay-hicbir-yerde-yasayamayacaginiz-roleplay-zevki!/

Böyle bir denetimin olması büyük sorunlara yol açar. Tam anlamıyla tespit edilemez ve suistimal edilir.
Son düzenlenme: 02 Mart 2019, 22:03:28 Hwang

ace

Alıntı yapılan: Hwang - 02 Mart 2019, 22:02:19

Alıntı yapılan: cudless - 02 Mart 2019, 15:18:55

Edit:

Böyle bir denetimin olması büyük sorunlara yol açar. Tam anlamıyla tespit edilemez ve suistimal edilir.

Hwang'a katılıyorum server sahibinin adına girip reklam yaparlar sırf burada konusu kapatılsın diye.

Eamon

Bu tür yasaklamalar, kurallar tam anlamıyla yapılamaz. Örnek veriyorum bir sunucunun üyesi gelip senin discord sunucunda reklam yaptı diye buradaki moderatörler, forumdaki işleri dışında bir de forum dışı bir araştırma yapıp ceza vb uygulaması saçma olur. Bu tür şeyler forum dışında olan şeyler, örnek veriyorum forum dışında, A sunucusunun sahibi, B sunucusunun sahibine küfür etti diye burada işlem uygulayamaz çünkü forum dışı bir şey. Buradaki adamları sizin forum dışında yaptığınız şeyler ilgilendirmez ve o tür şeylere karışmalarıda saçma olur.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

santiagocss

Alıntı yapılan: Ferman - 06 Mart 2019, 01:53:22

Bu tür yasaklamalar, kurallar tam anlamıyla yapılamaz. Örnek veriyorum bir sunucunun üyesi gelip senin discord sunucunda reklam yaptı diye buradaki moderatörler, forumdaki işleri dışında bir de forum dışı bir araştırma yapıp ceza vb uygulaması saçma olur. Bu tür şeyler forum dışında olan şeyler, örnek veriyorum forum dışında, A sunucusunun sahibi, B sunucusunun sahibine küfür etti diye burada işlem uygulayamaz çünkü forum dışı bir şey. Buradaki adamları sizin forum dışında yaptığınız şeyler ilgilendirmez ve o tür şeylere karışmalarıda saçma olur.

Zaten üyeler için değil yöneticiler için olması gerek bu kuralın.

wowglarfist

Ne olursa olsun böyle bir şey getirilirse suistimal edileceğini düşünmekteyim.

Joker

Takibi ve tespiti zor bir şey. Katılmıyorum.

open.mp Turkey Department Manager