GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KAPANIŞ] Novelty Roleplay | noveltyroleplay.com

Başlatan Bitroast, 04 Temmuz 2018, 03:28:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wowglarfist

Alıntı yapılan: selale - 10 Mart 2019, 19:25:51

sunucu çok güzelde, bugün şüphe duymaya başladım
herkesi 2 kere saysan 200 kişiyi bırak 100 kişi çıkmıyo
bir iş var ama bilemem
başarılar

Teşekkür ederiz, bir iş olduğunu düşünen arkadaşlar adına bir video çekmiştik.  :polis:

Bitroast

Sunucu açılışı 21:00 olarak belirlenmiştir, 13.03.2019 20:00 tarihinde ise telafi olarak tüm oyunculara $35.000 verilecektir. v3.7.5 güncelleme notlarına ulaşmak için;
https://noveltyroleplay.com/forum/index.php?topic=1190.0

Athena

Bitroast

13.03.2019 20:00 tarihinde 2 günlük bakım sürecinin telafisi olarak tüm oyunculara $35.000 verilecektir! İşte bu sefer Novelty'e başlamanın tam zamanı adamım!

Site: https://noveltyroleplay.com
Oyun: samp.noveltyroleplay.com
Discord: https://discord.gg/hk7sRVv

cudless

Bunları görmeden önce inanmak istemiyordum ama ne yazık ki her şey ortada...

taliskaan

imza elle atılır

cudless

Çektiğin videoda bile oyuncuların yarısından fazlası AFK, oyuncular yer altına nasıl girecek. Hadi onu geçtik discord da açtığın txt de botlar forumbagla yazacak falan var bunlar ne?

Bitroast

Alıntı yapılan: cudless - 14 Mart 2019, 23:01:29

Çektiğin videoda bile oyuncuların yarısından fazlası AFK, oyuncular yer altına nasıl girecek. Hadi onu geçtik discord da açtığın txt de botlar forumbagla yazacak falan var bunlar ne?
O sadece onun ekranında gözüken görüntü, başka oyuncu o oyuncuları öyle görmüyor. İnanıp inanmamak bu mecranın tercihidir.  :helal:

cudless

Alıntı yapılan: Bitroast - 14 Mart 2019, 23:04:28

O sadece onun ekranında gözüken görüntü, başka oyuncu o oyuncuları öyle görmüyor. İnanıp inanmamak bu mecranın tercihidir.  :helal:

Hera modunda öyle bir bug yokki, bir de txtleri açıklamadan kaçmazsan iyi olur, ve yine tekrar ediyorum çektiğin videoda da userlerin yarısı AFK'ydı.

Bitroast

Alıntı yapılan: cudless - 14 Mart 2019, 23:05:57

Hera modunda öyle bir bug yokki, bir de txtleri açıklamadan kaçmazsan iyi olur, ve yine tekrar ediyorum çektiğin videoda da userlerin yarısı AFK'ydı.
txtleri üstte açıkladım görmedin sanırsam dostum  :kahkaha:

cudless

Alıntı yapılan: Bitroast - 14 Mart 2019, 23:07:20

Alıntı yapılan: cudless - 14 Mart 2019, 23:05:57

txtleri üstte açıkladım görmedin sanırsam dostum  :kahkaha:

Bana ait demişsin e demek ki bot, ki o oyuncuların yerin üstünde olduğunu varsayarsak o kadar orantılı bir şekilde AFK kalmışlar helal ya.

taliskaan

Bir şey söylemek istiyorum sultanım varken md önünden drift atarak ilerliyordum.  O sırada bende yer altında karakter isimleri gördüm şu adamlara pm attim adamın pcsi ultra olamayacağına gore bana pmden cevap vermesi gerekir yaklaşık bende en az 5 karakterin orada asagida gordum

imza elle atılır

Joker

Alıntı yapılan: Kurallar
Eleştiri amaçlı olumlu/olumsuz tartışmak serbesttir. Kötüleme, aşağılama ve karalama kampanyası başlatacak türden iletiler yasaktır.

Karalama kampanyası başlatacak türden iletiler silinmiştir.
Ayrıca özel hayatın gizliliğini ihlal edecek türden iletiler silinmiştir. Hiçbir şekilde özel konuşmalarınızı paylaşamazsınız.

open.mp Turkey Department Manager

Bitroast

Saldırılara karşılık olarak yeni makine satın alındı, bakımda olmamıza değecek!  :helal: