GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KAPANIŞ] Novelty Roleplay | noveltyroleplay.com

Başlatan Bitroast, 04 Temmuz 2018, 03:28:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wowglarfist

Yürüyün aslan parçaları bu gidişle 400 yaparsınız. (!)
Son düzenlenme: 16 Mart 2019, 13:16:15 wowglarfist

Bitroast

Yeni makinenin adresi > samp.noveltyroleplay.com:7777 olarak belirlenmiştir. Eğer bu adresten giriş sağlayamazsanız 5.135.113.91:7777 adresinden sorunsuz giriş sağlayabilirsiniz!

Bitroast

Sunucu bakım çalışmasına alınmıştır, saldırı sorunları üzerinde hala uğraşıyoruz. Telafisi  fazlasıyla yapılacaktır!

BilalYlmz7

Alaattin Çakıcıya Yanlış Yapılmaz.

Bitroast

51.38.234.129:7777 Sunucu aktif edildi! Bakım telafisi olarak çekiliş yaptık, fakat yeterli görmediniz. E sizi kıramayız öyle değil mi? 19.03.2019 20:00'da oyunda olan herkese $35.000 verilecektir! <3

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Bitroast

Alıntı yapılan: DracDonix - 19 Mart 2019, 00:03:28

Tekrardan başarılar.
Bir türlü gelip oynayamadım.
Varlığınız yeterli, sonsuz teşekkürler!

BurnS

Bitroast emircan'ı hatırlıyorum. Sunucusuna bot atıp istediği rolleri yapmayan oyuncuları banlıyan keyfine göre adamları oluşumlara sokan. Bir de oyunculara sövmesi mi dersin :D Denemem ve uzaklaşıyorum o ismi görünce. Kaliteli gözükmüyor.

Bitroast

Sınav haftasında tüm öğrenci arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz, hedefleriniz ne ise en kısa süreç içerisinde gerçekleştirmeniz dileği ile.

Bitroast

Sunucuya ait yeni makine satın alındı. Bu makine TR lokasyon olacağı için ping sorunundan kendimizi arındırdık diyebilirim. Makine bilişim tarafından kurulana kadar bakım sürecinde kalacağız. :(
Not: Evet biliyorum, çok fazla makine değiştirdik. Fakat bunların hepsi sizler için, sizler için masraflardan kaçınmamız muhtemel bile değil. Bizimle olan kalıcı kitleye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız!
(Ayrıca saldırı koruması üst düzey olacak.)

wowglarfist

Hangi kitleden bahsediyoruz, olmayandan mı? Forum 2 haftayı aşkın süredir kapalı haberiniz olsun açmanız gerekiyor.  :bandit:

ayazcik

Alıntı yapılan: wowglarfist - 22 Mart 2019, 09:11:21

Hangi kitleden bahsediyoruz, olmayandan mı? Forum 2 haftayı aşkın süredir kapalı haberiniz olsun açmanız gerekiyor.  :bandit:

Şimdi, Sezer seni tanıdığım kadar tanıyorum öncelikle başlamadan önce yazdıklarım kavga için değil bunu belirtmek istiyorum.

İlk önce gelip foruma arkadaşlarınla İndex basıyorsun ve İndex basma sebebiniz ise Bitroast(Emircan)ın sizi kadrodan atmış olması fakat emek verdik diyorsunuz, kendi emeğinizi kendiniz yok ettiniz sonrada forumu kapatıp açmamızı bekliyorsunuz.

Emircan'ı yani Bitroast'ı 2017 den beri tanıyorum bu zamana kadar büyük yanlışları olmadı, hepsi affedilebilinecek düzeyde fakat sizin şu bot söylentinizi anlayabilmiş değilim.
https://www.youtube.com/channel/UCvuCLbH61_qFeDY_pJwfD9g/videos
Yukardaki gördüğünüz linkte zaten tüm olaylar belli senle beraber yasaklanan Bilal Yılmaz adlı adminde senden pek farkı yok daha önceki yorumlarını sildimi silindimi bilmiyorum fakat sunucuyla ilgili kötü Capsler paylaşıyordu ve bana göre zaten beraber çalıştığınızı herkes biliyor ve buraya gelip hayla bize forumu açın diyorsunuz peki ne yüzle?

https://resmim.net/f/bVbLvl.png
Sizi yukarıdaki listeye biz sokmadık siz girdiniz, kaldırılacağınızıda ummuyorum h-a, gördüğüm kadar başka bir sunucu görev almışsın peki neden hayla bizim forumumuzla ilgileniyorsun yinemi çökerticeksin ?
Geçen gün PawnoTürk'ün discordunda kavga ediyordunuz, bize tehtidler savuruyordun beki bunları söylemeden önce tehtid ettiğin cümleleri düşündünmü Kuyumcular Caddesi vesaire vesaire

Sana önerim şu, madem başka bir sunucuda yetkilisin ve bu sunucuda kara listedesin ve hayla çökertmeye devam ediyorsun, ama çökertebileceğinden bence en iyisi yetkili olduğun sunucu ile ilgilen kalitenle beraber orada kendini gösterirsin.

Bot hakkında gelicek olursak, Spec falan atıp bot olduğunu göstermişsin eğer sunucudan relog atıp gelseydin bot olmadığını görürdün oyuncular benimde bilmediğim bir sebepten dolayı öyle gözüküyordu istersen bir şekilde gir dene anlarsın, zaten sunucuya en fazla bir ipten 3 kişi girebiliyor Emircan'ın 30 tane bot atması için 10 taneden fazla sunucuya yada bilgisayara ihtiyacı var peki bunla kim uğraşsın.

canzzers

Alaattin çakıcıya yanlış yapılır.

Bitroast

Sunucu yeni makine ile aktif edilmiştir! samp.noveltyroleplay.com adresinden sorunsuz giriş sağlayabilirsiniz. Veyahut sayılı ipmiz olan 185.171.1.82:7777 adresinden giriş sağlayabilirsiniz. Keyifli oyunlar!  :P

Beastly