GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Glace Roleplay V1 AKTİF! www.glace-roleplay.com

Başlatan Fusky, 18 Mart 2019, 22:55:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fusky

Glace Role Play ailesi olarak herkese sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. GlaceRoleplay 2019 ocak ayında geliştirilmeye başlanmış olup 15 Mart 2019 da açılışını yapmıştır

Tüm sunucuların olduğu gibi bizimde vaatlerimiz var. Ama bunlar emekleriniz boşa gitmeyecek veya adalet gibi şeyler değil. Bu saydıklarım zaten bir sunucunun temelinde olması gereken şeylerdir. Sizlere bir aile ortamı sunmakla kalmayıp resmiyeti ortadan kaldırıyoruz. Ordan burdan aldığımız sistemleri paylaşmıyoruz. (Gece gündüz çalışarak dişimle tırnağımla kazıya kazıya yaptım kimseye laf ettirmem) Bu ailede sende sende yer almak istiyorsan hemen sunucumuza ve discord adresimize katılmalısın!

Biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Adım Mert, yaklaşık 6-7 yıldır multi theft auto sunucularıyla ilgileniyorum. Çalıştığım sunucular saymaya kalksam uzarda uzar. Lua konusunda ekstrem bir bilgiye sahip olduğum söylenemez kendi çapımda yapıyorum bir şeyler. 20 Yaşındayım üniversite öğrencisiyim. Açıkçası pekte oyun oynayacak vaktim olmuyor. Ama kardeşim gibi gördüğüm ekibimin bu görevi başaracaklarına inanıyorum. Şimdilik bu kadar detaylara tanışma safhasında konuşuruz :)

Sunucumuzda Bulunan Bazı Sistemler
1-)Meslek Seviye Sistemi(Seviye arttıkça kazançta artar)
2-)Göze daha hoş duran yeni görsel tasarımlar
3-)Rol yapan npc tamirci sistemi(Birlik araç rengi buguna son!)
4-)5 Saatte bir otomatik olarak verilen ekstra bonus sistemi($750-$5000 Arası Random)
5-)Birlik Puan Sistemi(Birlik mesleklerini yaptıkça birliğe puan gider)
6-)Kumar Sistemi
Ve daha fazlası Glace Roleplay da

Sunucu Bilgileri
IP: 185.171.1.80:22003
Site: www.glace-roleplay.com
Facebook: fb.com/GlaceRoleplay
Discord: discord.me/GlaceRoleplay

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum

Son düzenlenme: 19 Mart 2019, 00:59:51 Fusky

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Fusky

AnadoluGaming

Enkei

QrzR

Ryroz

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

ace

zeroo

Desky

Uzzy

Lineopth

Vupsen

Sunucu pasif olduğu için konu kilit & arşiv.