GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL-R1] Linda Roleplay - www.linda-roleplay.com

Başlatan Focus, 03 Şubat 2019, 13:53:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cudless

Yetkililer oyuncular oyunda dursun diye para basmış sanırıım, dün hesaplar sıfırlanmasına rağmen bir arkadaşın 2 aracı varmış(ikiside zırhlı). Üstünde de 44.000$ para. AP yapıp oyunculara para basmamanız dileğiyle.

EDİT:Bu eleştiriyi yaptıktan sonra da banlandım. Önemli olan oyuncu sayısı değil kalite, bunu unutmayın.
Son düzenlenme: 22 Mart 2019, 22:25:52 cudless

Lietenant

Kayıt sistemi şu isim, köken, yaş seçme kısmı filan son zamanlarda her sunucuda var. Farklı şeyler olsa çok daha iyi olacak, güzel sunucu başarılar.

Ve sağ alt taraftaki beyaz kısmı küçültebilir ya da biraz daha saydam hala getirir misiniz?
Son düzenlenme: 23 Mart 2019, 16:49:27 Lietenant

FurkanA4

Alıntı yapılan: cudless - 22 Mart 2019, 21:55:01

Yetkililer oyuncular oyunda dursun diye para basmış sanırıım, dün hesaplar sıfırlanmasına rağmen bir arkadaşın 2 aracı varmış(ikiside zırhlı). Üstünde de 44.000$ para. AP yapıp oyunculara para basmamanız dileğiyle.

EDİT:Bu eleştiriyi yaptıktan sonra da banlandım. Önemli olan oyuncu sayısı değil kalite, bunu unutmayın.

Evet, banlanma sebebine gelelim sen düzgün bir şekilde değilde sunucumu karalayıp benim sunucumdan user çekmeye çalışan birisisin biz eleştiriye açığız fakat üslubunu ve seviyeni hiç korudun mu? Sunucumuzun bu kadar kısa sürede gelişmesini çekemeyen insanlar tekrar söyliyorum eleştiriye açığız fakat üslup seviye korunduğu sürece.
Ap konusuna gelelim ardaşlarını sunucuya bir kisi sokuyor ve gelen paraları kendine attırması ap ise biz suçluyuz fakat şöyle bir durumda var kendi sunucum olduğu halde ben bile taşımacılık kasıyorum oyuncularıda teşfik ediyorum yaptığımız ap deniliyorsa bilin ki sunucu ismi karalamayı seven insanlardan birisi karşımızda.
Son düzenlenme: 24 Mart 2019, 02:49:09 FurkanA4

FurkanA4

64 kisilik kendi rekorumuzu kırdık. 23 Mart 2019

Focus

Alıntı yapılan: cudless - 22 Mart 2019, 21:55:01

Az salla, öyle birşey yok girişde zaten 50k akşam user sayısı çok olduğu için 20k bugünde rekor kırıldığı için 20k verildi, ekstra olarak mesleklerde para daha fazla verme aktif edildi hesapların silinmesinden dolayı exp dağıtımıda yapıldı.

Alıntı yapılan: Lietenant - 23 Mart 2019, 15:56:46

Kayıt sistemi şu isim, köken, yaş seçme kısmı filan son zamanlarda her sunucuda var. Farklı şeyler olsa çok daha iyi olacak, güzel sunucu başarılar.

Ve sağ alt taraftaki beyaz kısmı küçültebilir ya da biraz daha saydam hala getirir misiniz?

Öneriniz için teşekkürler.

Sunucu rekormuz 77  :helal:

Şeytana Şükür!

cudless

Dikkat ettim, aynı isimler saatlerce oyunda kaç gündür fakat levelleri 1.

MeaV

Alıntı yapılan: cudless - 24 Mart 2019, 19:13:26

Paydayde sorun olduğu için öyle görünüyor.

MeaV

Alıntı yapılan: Lietenant - 23 Mart 2019, 15:56:46

öneri icin teşekkür ederim. Sağ alttaki hud kaldırıldı yenisi ve daha guzeli eklenecek.

Focus

Payday bugu vardı fixlendi isterseniz specyetkisi verebilirim daha öncedende söylemiştim sana spec yetkisi verebileceğimi gelmemiştin gelip bakmadan laf atma.

Şeytana Şükür!

diverse

Alıntı yapılan: Focus - 26 Mart 2019, 14:18:28

Payday bugu vardı fixlendi isterseniz specyetkisi verebilirim daha öncedende söylemiştim sana spec yetkisi verebileceğimi gelmemiştin gelip bakmadan laf atma.

Blake_Barrett - :) 1 level 10 gün oldu ve diğerleri 7 levele ulaştı bile adamı ne zaman görsem oyunda halla halla payday bugu eyw, ben sunucuda olduğum zaman dahilinde /expdagit yaptın eee ben 2 level oldum adam 1 level :(  :@ :@

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Focus

Dediğim gibi payday bugu vardı, çoğu oyuncular payday filan alamıyordu, isterseniz sizede spec yetkisi verebilirim.
Discorddan sorabilirsiniz oyuncularımıza çoğy payday anlamıyordu

Şeytana Şükür!

ReaptioS

Alıntı yapılan: exhuh - 26 Mart 2019, 15:05:53

Blake_Barrett - :) 1 level 10 gün oldu ve diğerleri 7 levele ulaştı bile adamı ne zaman görsem oyunda halla halla payday bugu eyw, ben sunucuda olduğum zaman dahilinde /expdagit yaptın eee ben 2 level oldum adam 1 level :(  :@ :@

Bunun hakkında yorum yapıp sunucu adminleri ile münakaşaya girmek istemiyorum bir gülücük emojisi koyup konudan uzaklaşıyorum :)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Cengo

70 kişide olsa kalite yok, @cudless haklısın birader  :helal:

Lietenant

Etrafta 1 saat koşuşturdum bu 70-60 kişi nerede Allah için gösterin?

Focus

Alıntı yapılan: tomiVersetti - 26 Mart 2019, 19:25:19

70 kişide olsa kalite yok, @cudless haklısın birader  :helal:

Elimizden geleni yapıyoruz, yorumunuz için teşekkür ederim eksiklerimizi söyler iseniz düzeltmeye çalışacığızdır.
Alıntı yapılan: Lietenant - 26 Mart 2019, 20:12:16

Etrafta 1 saat koşuşturdum bu 70-60 kişi nerede Allah için gösterin?

Ne kadar size anlatmaya çalışsamda anlamaycaksınız, sunucu 50+ kişi olunca bot olmadığının kanıtı için video çekip youtube kanalımda paylaşıcam ve bu konu altında paylaşacağım izler görürsünüz.

Şeytana Şükür!