GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Arcos Roleplay - We are new!

Başlatan ImHate, 26 Şubat 2019, 21:45:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

L1S07

Kendini çok zeki sananlar var ama biz daha zekiyiz

-LS!07

Hrespo

ImHate

Yorumlar için teşekkürler.

ImHate

Tester ekibimizde yer alan @syn0t   Umut Öztürk kardeşimiz trafik kazasında vefat etmiştir, başımız sağolsun

Jarveus

Alıntı yapılan: ImHate - 28 Mart 2019, 16:54:00

Tester ekibimizde yer alan @syn0t   Umut Öztürk kardeşimiz trafik kazasında vefat etmiştir, başımız sağolsun

Ne kadar muhabbetim olmasa da karşılaştığım bir kardeşimizdi Allah ailesine başsağlığı ve sabır versin. Başımız sağolsun , mekânı cennet olsun.

diverse

Alıntı yapılan: Jarveus - 28 Mart 2019, 16:57:37

Ne kadar muhabbetim olmasa da karşılaştığım bir kardeşimizdi Allah ailesine başsağlığı ve sabır versin. Başımız sağolsun , mekânı cennet olsun.

:uzgun: :uzgun:

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

RyzeeN

syn0t çok iyi bir adamdı mekanı cennet olsun, sunucuyu beklemekteyim.

Cengo

Üzüldüm,kavgalıydık birbirimize sövmüştük ama özünde iyi çocuktu mekanı cennet olsun.

Mastwine

Çok fazla samimi değildik fakat, bu ortamdan biriydi mekanı cennet olsun. Yakınlarına Allah sabır versin.

ImHate

Forum kayıtları aktif edilmiştir, yetkili & tester ekibi hariç %100 düzeyine gelene kadar oyuncu kayıtları onaylanmayacaktır. Şuanki site durumu %80

Discord: discord.gg/v9AgZTZ

https://www.arcos-roleplay.com/forum/index.php

ImHate

https://www.arcos-roleplay.com/

Düzenlenmiştir, forum kayıtları şuanda açık. Onaylama sürecini discord sunucumuzdan paylaşacağız takipte kalın!

Heson

ImHate

Joker

Sunucu, tanıtım açıldığından beri pasif durumda olduğu için arşive alınmıştır. Aktif ettirmek istediğiniz zaman iletişime geçin.

open.mp Turkey Department Manager