GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KAPANIŞ] Novelty Roleplay | noveltyroleplay.com

Başlatan Bitroast, 04 Temmuz 2018, 03:28:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wowglarfist

Alıntı yapılan: AyazDuru - 22 Mart 2019, 22:23:44

Alıntı yapılan: wowglarfist - 22 Mart 2019, 09:11:21

Hangi kitleden bahsediyoruz, olmayandan mı? Forum 2 haftayı aşkın süredir kapalı haberiniz olsun açmanız gerekiyor.  :bandit:

Şimdi, Sezer seni tanıdığım kadar tanıyorum öncelikle başlamadan önce yazdıklarım kavga için değil bunu belirtmek istiyorum.

İlk önce gelip foruma arkadaşlarınla İndex basıyorsun ve İndex basma sebebiniz ise Bitroast(Emircan)ın sizi kadrodan atmış olması fakat emek verdik diyorsunuz, kendi emeğinizi kendiniz yok ettiniz sonrada forumu kapatıp açmamızı bekliyorsunuz.

Emircan'ı yani Bitroast'ı 2017 den beri tanıyorum bu zamana kadar büyük yanlışları olmadı, hepsi affedilebilinecek düzeyde fakat sizin şu bot söylentinizi anlayabilmiş değilim.
https://www.youtube.com/channel/UCvuCLbH61_qFeDY_pJwfD9g/videos
Yukardaki gördüğünüz linkte zaten tüm olaylar belli senle beraber yasaklanan Bilal Yılmaz adlı adminde senden pek farkı yok daha önceki yorumlarını sildimi silindimi bilmiyorum fakat sunucuyla ilgili kötü Capsler paylaşıyordu ve bana göre zaten beraber çalıştığınızı herkes biliyor ve buraya gelip hayla bize forumu açın diyorsunuz peki ne yüzle?

https://resmim.net/f/bVbLvl.png
Sizi yukarıdaki listeye biz sokmadık siz girdiniz, kaldırılacağınızıda ummuyorum h-a, gördüğüm kadar başka bir sunucu görev almışsın peki neden hayla bizim forumumuzla ilgileniyorsun yinemi çökerticeksin ?
Geçen gün PawnoTürk'ün discordunda kavga ediyordunuz, bize tehtidler savuruyordun beki bunları söylemeden önce tehtid ettiğin cümleleri düşündünmü Kuyumcular Caddesi vesaire vesaire

Sana önerim şu, madem başka bir sunucuda yetkilisin ve bu sunucuda kara listedesin ve hayla çökertmeye devam ediyorsun, ama çökertebileceğinden bence en iyisi yetkili olduğun sunucu ile ilgilen kalitenle beraber orada kendini gösterirsin.

Bot hakkında gelicek olursak, Spec falan atıp bot olduğunu göstermişsin eğer sunucudan relog atıp gelseydin bot olmadığını görürdün oyuncular benimde bilmediğim bir sebepten dolayı öyle gözüküyordu istersen bir şekilde gir dene anlarsın, zaten sunucuya en fazla bir ipten 3 kişi girebiliyor Emircan'ın 30 tane bot atması için 10 taneden fazla sunucuya yada bilgisayara ihtiyacı var peki bunla kim uğraşsın.

Sunucu ekibinde yer almamak ile birlikte uzaktan oyuncusu bile olmadığın sunucu hakkında yorumlarını kendine sakla. Şu an ekipte var mısın bilgim yok. Buradan alenen bağıra bağıra söylüyorum ki, hadi forumu açın foruma index basan kişinin ta kendisiyim. Sunucu içerisinde bir aydır görev alan benim ve ekip arkadaşlarım kendileriyle bir aydır sürekli spec esnasında kişinin afk olması bot olmadığının kanaati değildir. Ben zamanında çok sunucu açtım ve sunucularda IP toleransı test ediyorduk. Bir kişinin 50 adet hesap açması normal bir durumdur.

Demem o ki, başkasının şeyiyle gerdeğe girme altında kalırsın. Sunucunun ekibinde bulunmadın herhangi bir bilgiye sahip değilsin cahilliğini belli etme.

Ekipten atılma konusuna gelirsek ben youtube üzerinde yayınladığım video altında dile getirdim. Ekip içerisinde hiçbirimiz atılmadı. Bunu bitroast isimli kişiye sorarsan kendisi söyleyecektir. Tartışma yaratma gibi bir niyetim yok fakat isterseniz en büyüğünü yaratırım.

Son düzenlenme: 28 Mart 2019, 09:20:38 wowglarfist

BilalYlmz7

Sana 10 yıldır bir adım atmayan 10 kişi gösterirsem bot olduğunu kabullenecek misin? @AyazDuru

Alaattin Çakıcıya Yanlış Yapılmaz.

Bitroast

Sunucu bakım çalışmasının ardından aktif edilmiştir, özel firewall yazılımı satın alınıp makineye entegre edilmiştir. V3.7.6 sürümü en kısa sürede gelecektir!

canzzers

Alaattin çakıcıya yanlış yapılır.

Bitroast

Forum için yeni tema satın alındı, SMF platformundan çıkıp IPB platformuna geçiş sağlıyoruz. Her şey güzel olacak!

canzzers

Alaattin çakıcıya yanlış yapılır.

Cruisade

Tanıtım Kurallarınızı bir sunucudan alıntı yapmasaydınız daha iyi bir izlenim yaratabilirdiniz, kendinize özgü yazmak varken başkasının yazdığını copy-paste yaparak kullanmak size yakıştıramayacağım bir hareketti.

Bitroast

Alıntı yapılan: Cruisade - 29 Mart 2019, 23:32:45

Tanıtım Kurallarınızı bir sunucudan alıntı yapmasaydınız daha iyi bir izlenim yaratabilirdiniz, kendinize özgü yazmak varken başkasının yazdığını copy-paste yaparak kullanmak size yakıştıramayacağım bir hareketti.
Özel mesaj üzerinden tam olarak hangi konuyu alıntıladığımızı iletir misiniz lütfen?

Bitroast

Son yapılan çekilişimiz 02.04.2019 tarihinde sonlandırılıp bilgilendirme yapılacaktır, anlayış için teşekkür ederiz! Hala katılmadıysan;
https://www.facebook.com/noveltyroleplay/posts/1060753947459582

Bitroast

Bitroast

v3.7.6 güncellemesi için şimdiden yeni hızlı indirme sunucusu(skin indirirken kullanılan sunucu) satın alındı, yeni skinlerin geleceğini söyleyelim o halde. ;)

kellyy

Bitroast'ın karakterini az çok biliyorum yardım sever, iyi bir kişiliğe sahip. Başarılar Bitroast istediğin yerlere güzel kardeşim.

Bitroast

Alıntı yapılan: kellyy - 31 Mart 2019, 14:16:03

Bitroast'ın karakterini az çok biliyorum yardım sever, iyi bir kişiliğe sahip. Başarılar Bitroast istediğin yerlere güzel kardeşim.
:P :P :P

Bitroast

S6: Forum açılışı neden gecikti? Neden kaç haftadır forumu kullanamıyoruz?
C: Bildiğiniz gibi çeşitli nedenlerden dolayı, SMF platformunu terk ettik. IBP platformuna geçiş yaptık ki, yeni bir platforma geçiş yapmak oldukça cesaret isteyen bir iştir. Aranızda tecrübeli olanlar bilir. :P

400 civarı sayfa çeviri yaptık, çok şükür azalttık. 164 sayfa bir çevirimiz kaldı, forum açılışından sonra tamamlamayı düşünüyorum. Konuları SMF'nin "bbcode" şeklinde tabir edilen kodlarından çıkartıp, IBP'nin konusuna eşlemem ömrümü bitirdi diyebilirim. Gerçekten az kaldı: belki altı, belki yedi konu kalmıştır. Beklettiğimizin farkındayız fakat, bize yakışır şekilde profesyonel bir forum ile karşınızda olacağız.