GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

See you later - yazın geliyoruz ! reece gaming

Başlatan ayazcik, 31 Mart 2019, 10:48:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WackeR

Tanıtım sade ve hoş,ekip de güzel gözüküyor. Başarılar.

ayazcik

Cengo

@AyazDuru,ekibine katıldım 1-2 gün durdum sonra bir baktım Game Adminim alınmış?
Neden olduğunu da hemen açıklayayım,beni ekibinden atmak istemişsin ama kaçak köçek işler çeviriyorsun,yüzüme söyleyebilirdin böyle atıp sonrada neden atıldım diye soruncada geldin bana dedin ki,Millete forumun fotoğrafını yaymışsın dedin,EfeBey'e sordum 21:30 gibi o da dedi ki Ayaz kendi isteğiyle attı,o zaman senin yalancı olduğunu anladım birader,kaçak köçek işlerle bu sunucu ilerlemez,ben senin böyle yapacağını bilseydim adam gibi "Başarılar" yorumunu atmazdım,iyi adamsın,kötü birşey yapmadın diye öyle yorum attım birde gerçek yüzünü gördüm ki bu iletiyi attım,kolay gelsin okumaya üşendin tabi :)

ayazcik

Alıntı yapılan: tomiVersetti - 01 Nisan 2019, 21:41:51

@AyazDuru,ekibine katıldım 1-2 gün durdum sonra bir baktım Game Adminim alınmış?
Neden olduğunu da hemen açıklayayım,beni ekibinden atmak istemişsin ama kaçak köçek işler çeviriyorsun,yüzüme söyleyebilirdin böyle atıp sonrada neden atıldım diye soruncada geldin bana dedin ki,Millete forumun fotoğrafını yaymışsın dedin,EfeBey'e sordum 21:30 gibi o da dedi ki Ayaz kendi isteğiyle attı,o zaman senin yalancı olduğunu anladım birader,kaçak köçek işlerle bu sunucu ilerlemez,ben senin böyle yapacağını bilseydim adam gibi "Başarılar" yorumunu atmazdım,iyi adamsın,kötü birşey yapmadın diye öyle yorum attım birde gerçek yüzünü gördüm ki bu iletiyi attım,kolay gelsin okumaya üşendin tabi :)

Game Adminimliğini alma sebebim hem o hemde aktifsizliğin al diye rica ettin aldım, böyle olacağını bilseydim almazdım, kusura bakma.

ayazcik

Alıntı yapılan: cudless - 01 Nisan 2019, 17:58:53

Mübarek, forumda çok benzemiş ya helal olsun. Rengine birliğine oyuncu skinine sıralamasına kadar türüne kadar  kadar vay be.

Sana yapacağım son açıklamayı kısa ve öz yapacağım, şimdi gidip bakabilirmisin forum adresine öyle birşey varmı, bizi yada beni karalamak için yaptığını biliyorum fotoğrafa dikkatli bak zaten photoshop olduğunu kendin bile anlarsın bunlardan vazgeçmelisin. @cudless

Cengo

Alıntı yapılan: AyazDuru - 02 Nisan 2019, 06:16:38

Game Adminimliğini alma sebebim hem o hemde aktifsizliğin al diye rica ettin aldım, böyle olacağını bilseydim almazdım, kusura bakma.

Konuşmaların ss'ini attırma bana nasıl bir yalancı olduğunu anladım zaten.
Ekstra her dün Discord'dayım onuda yalan atma yani arkadaşlarımla konuşuyorum hangi saat istersen o saatin'de ss'ini atabilirim dostum,yalancı olduğunu tüm herkese kanıtlayacağım.
Son düzenlenme: 02 Nisan 2019, 16:05:26 tomiVersetti

ayazcik

Alıntı yapılan: tomiVersetti - 02 Nisan 2019, 16:04:25

Alıntı yapılan: AyazDuru - 02 Nisan 2019, 06:16:38

Konuşmaların ss'ini attırma bana nasıl bir yalancı olduğunu anladım zaten.
Ekstra her dün Discord'dayım onuda yalan atma yani arkadaşlarımla konuşuyorum hangi saat istersen o saatin'de ss'ini atabilirim dostum,yalancı olduğunu tüm herkese kanıtlayacağım.

Ben şunu anlamadım, neye takıldında şuanda böyle yapıyorsun diğer sebeplerimi geç, aktif değilsin ve seni attığım halde böyle davranıyorsun seni boş boşuna atmam bir düşün neden ben seni boşuna atayım sebep'imde şu işte aktif değilsin daha fazla yorum yapmayalım buradan uzatmanın manası yok.

ReNN

Alıntı yapılan: cudless - 01 Nisan 2019, 17:58:53

Mübarek, forumda çok benzemiş ya helal olsun. Rengine birliğine oyuncu skinine sıralamasına kadar türüne kadar  kadar vay be.

Olm bu photosopda değil bu paintden yerleştirme

1- forum teması ile koyduğun şeyin alakası yok

2- forumda böyle birşey yok

cudless

@ReNN @AyazDuru bunu ben ekran görüntüsü almadım, alan arkadaş bana attı. Ardından hemen kaldırdınız rengi isimi skini değiştiremesem bende öyle yapardım komiksiniz, sizin konunuza ileti atmak için photoshop yapacağım hahaha, fontlar skinler birbirine tutacak bir de bak sen şu işe.

ReNN

Alıntı yapılan: cudless - 02 Nisan 2019, 20:18:53

@ReNN @AyazDuru bunu ben ekran görüntüsü almadım, alan arkadaş bana attı. Ardından hemen kaldırdınız rengi isimi skini değiştiremesem bende öyle yapardım komiksiniz, sizin konunuza ileti atmak için photoshop yapacağım hahaha, fontlar skinler birbirine tutacak bir de bak sen şu işe.

Arkadaşın atmış bak kendi gözünle görmemissin.Kendi gözünle görmediğin hiçbirşeye inanma dostum.Ayrıca Bu platformda kavga edince elimize hiçbirşey geçmiyicek kısaca kavga etmeye gerek yok.Ha dersenki kavga etmiyoruz o zaman laf dalaşına girmeyin tartışmayın yapmayın işte.

ReNN

Alıntı yapılan: cudless - 02 Nisan 2019, 20:49:07

He aynen, photoshop yapacak üşenmeyecek sizi karalayacak. Siz çok mu akıllısınız photoshop diyerek kurtulacağınızı mı sanıyorsunuz emek hırsızları? Forumu geç hud tasarımından, rank tasarımlarına kadar tüm tasarımlarımızı çalmışsınız.

Dostum benim dediklerimi umursamamıssın ne gerek var kavgaya ayrıca şunu diyeyim bizim emek hırsızı demen için yaptığın şeyin patentini almış olman gerek Patentini görebilirmiyim?

ReNN

Alıntı yapılan: cudless - 02 Nisan 2019, 20:49:07

He aynen, photoshop yapacak üşenmeyecek sizi karalayacak. Siz çok mu akıllısınız photoshop diyerek kurtulacağınızı mı sanıyorsunuz emek hırsızları? Forumu geç hud tasarımından, rank tasarımlarına kadar tüm tasarımlarımızı çalmışsınız.

Bu attığınız fotoğrafı bende editleyebilirim istersen hepsini ReNN Test Yapaayım??

cudless

Sitemin sağ altındaki açıklamayı okuyabilirsin ayrıca tek tek ileti atmak yasak, aynısını yap bekliyorum photoshop ile

ReNN

@cudless   Al Dostum 
Son düzenlenme: 02 Nisan 2019, 21:19:16 ReNN

Heson