GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Lera Roleplay | YAKINDA

Başlatan AlpAkabey, 25 Mart 2019, 21:03:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trabzon

AlpAkabey

Sistemler kısmı güncellenmiştir. Yeni sistemler eklenmiştir , textdraw videosu eklenmiştir izlemeyi unutmayın teşekkürler.

Akabey

AlpAkabey

Akabey

sweezy

Alıntı yapılan: kbrsev - 31 Mart 2019, 22:33:28

Kurallar cercevesinde söylüyorum ki; Forum temasi tamamen benden izinsiz kullaniliyor, bence tutmayacak.

Selamlar. Zamanında para verip 'premium' bile olmayan bu temayı satın almamıza rağmen, ekipten çıktıktan sonra tekrardan satılığa koydunuz. Tık. Satın alınmış bir temayı tekrardan pazarlamanız büyük bir suç ve yanlıştır. Satamadığınız için de bu konuyu kilitlediniz ve sonrasında böyle bir yorum attınız. Bu temanın şu an ki sahibi, SA-TRP'nin kurucularından @Joker 'dir. Ayrıca alan adı da @Joker 'e aittir. Ben ortada bir yanlışlık göremedim ve temayı kullanmalarında bir sıkıntı göremedim.
Son düzenlenme: 01 Nisan 2019, 15:35:49 sweezy

Bitroast

AlpAkabey

Akabey

BurnS

Jizzy

Başarılar kardeşim umarım server tutar, iyi bir kitle topluyacağınızı düşünüyorum her zaman arkandayım.

Lietenant

Sunucuya ne zaman baksak bakımda? Açıldığında da 5 kişi ya giriyor ya girmiyor? Ya tam olarak açın sonuçları alın ya da açmayın

AlpAkabey

Alıntı yapılan: Lietenant - 02 Nisan 2019, 17:51:52

Sunucuya ne zaman baksak bakımda? Açıldığında da 5 kişi ya giriyor ya girmiyor? Ya tam olarak açın sonuçları alın ya da açmayın

Sunucumuzda son kontroller yapılıyor. Sunucuya giren kişiler admin ekibindedir , bug arıyorlar :)

Akabey

Lietenant

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 02 Nisan 2019, 18:17:53

Sunucumuzda son kontroller yapılıyor. Sunucuya giren kişiler admin ekibindedir , bug arıyorlar :)

Girip rol yapmıştık.. tamam rol yapılıyor ona imkan var sunucuda fakat sürekli açılıp kapanıyor ayrıca bir yetkili var rol ortasında aduty geçip duruyor haberiniz olsun

AlpAkabey

Alıntı yapılan: Lietenant - 02 Nisan 2019, 18:28:52

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 02 Nisan 2019, 18:17:53

Girip rol yapmıştık.. tamam rol yapılıyor ona imkan var sunucuda fakat sürekli açılıp kapanıyor ayrıca bir yetkili var rol ortasında aduty geçip duruyor haberiniz olsun

Sunucuyu ilk açtığımızda modda ufak tefek buglar çıktı ve onları kapatmak için uğraştık ve mecburen sunucuyu bakıma almak zorundaydık. tekrardan açtığımızda bu tür sorunlar olmayacakır emin olabilirsiniz.

Akabey

Cengo

Yönetici ekibiniz'den esnn her sunucuya girip developer oluyor milletin sunucusundaki adamı banlıyor.
Zaten herkesin hedefi enn iyi rolü oyunculara hizmet etmek artık ezberledik bunu başka bir slogan ile gelin arkadaşlar.

Heson

Alıntı yapılan: tomiVersetti - 02 Nisan 2019, 22:30:44

Yönetici ekibiniz'den esnn her sunucuya girip developer oluyor milletin sunucusundaki adamı banlıyor.
Zaten herkesin hedefi enn iyi rolü oyunculara hizmet etmek artık ezberledik bunu başka bir slogan ile gelin arkadaşlar.
Kardeşim kimseyi banlamadım banlamamda ancak Developer olmakta meslek sırrı diyelim eywalllah

AlpAkabey

Alıntı yapılan: tomiVersetti - 02 Nisan 2019, 22:30:44

esNN ekibimizden değildir. Ekibimizde olan kişilerin adı zaten discordumuzda yazmakta

Akabey