GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
31 Aralık 2025, 23:59:56

Türk Telekom Sorun

Başlatan laéx, 28 Mart 2019, 18:22:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laéx

Merhabalar Türk Telekom kullanıyorum 1-2 hafta önce lagsız bir şekilde oyunlara vs. girebiliyordum. Fakat şimdi internet çok yavaşladı her ay boşa para ödüyomuşuz gibi geliyor bana. Sorun neyden kaynaklı araştırdım fakat bulamadım. Arkadaşlar Türk Telekom'da altyapı sorunu var diyorlar doğru mudur ?

Lesath

Genel olarak bakarsak evet altyapı(internet) konusunda biraz sıkıntılıyız  :D buda aslında TT'nin tekel olmasından kaynaklı diyebiliriz. 1-2 hafta öncesinde bir sorun yaşamadığınızı söylüyorsunuz, bu şekilde bir anda yavaşlama olmasının birden fazla sebebi olabilir, iç tesisatınız, bulunduğunuz bölgede ki erişim kabinlerinde yaşanan yoğunluk bu yavaşlamalara etki edebilir.

Modeminizin arayüzüne girip, hat değerlerinin olduğu ekrandan bir görüntü alıp paylaşmanız mümkün mü?

Örnek hat değerleri

Son düzenlenme: 29 Mart 2019, 20:31:42 Lesath

Enkei

Klasik telekom. Bir işi bugüne kadar düzgün yaptıklarını görmedim. Altyapıları şehirden şehre göre değişir tabii. Şöyle bir durum olma ihtimali geliyor aklıma; bulunduğun bölgedeki internet trafiği yoğunlaştığı için senin hızın yavaşladı.

wowglarfist

Kullananların yaptığı yorum şudur ki; "paramızla rezil oluyoruz."

Taahhüt bittiğinde değiş bana kalırsa.

5YPEXE

Türk Telekom'dan sanırım sadece ben memnunum. Bana karşı hiçbir eksiklik görmedim. Yaklaşık 12 yıldır TTnet, Turk Telekom kullanıyorum. Fiyatları dışında farklı bir problem yaşamadım. Kota zamanlarındaysa, 200GB AKN'li 100MBps'e kadar interneti 109TL'ye kullanıyordum. Mutluydum..