GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TR] Versia Roleplay - #Retry [AKTİF/BETA]

Başlatan Leviathan, 06 Nisan 2019, 18:04:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rammstein

Ehm.

Heson

Leviathan

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Klaus

Tahminimce kadrodasınız yani yüksek yönetimde  zaten yönetim ekibi logoları tamamiyle Safariden çalıntı (A8 VS)

Kadir ve Yunus dışında diğerlerini tanımıyorum.Tutacağını pek sanmam. Diyebileceğim tek şey Başarılar.

volitina

Alıntı yapılan: Klaus - 07 Nisan 2019, 21:23:17

Tahminimce kadrodasınız yani yüksek yönetimde  zaten yönetim ekibi logoları tamamiyle Safariden çalıntı (A8 VS)

Kadir ve Yunus dışında diğerlerini tanımıyorum.Tutacağını pek sanmam. Diyebileceğim tek şey Başarılar.

Tamam kanka çalıntıdır.

Leviathan

HostName:
Versia Roleplay
Address:  185.171.1.156:7777
Players:  17 / 120
Ping:     36
Mode:     VS:RP v1.0
Language: Turkish/Türkçe/TR

xNaXLeZz

Mod alıntı. Alıntı yaptığı kişide bizden. Modu almayı bilip server açıyorsunuz. Bilmiyorum ne diyeceğimi  :kahkaha:

Leviathan

Alıntı yapılan: xNaXLeZz - 11 Nisan 2019, 20:24:37

Mod alıntı. Alıntı yaptığı kişide bizden. Modu almayı bilip server açıyorsunuz. Bilmiyorum ne diyeceğimi  :kahkaha:

Silver modu ne ara size ait oldu, modu kendi üstünüze alınarak bir yere varamassınız, bu mod size değil Silver'e aittir. Önce bilgi sahibi edinip daha sonra bize yorum yapınız.

Utherz

Alıntı yapılan: xNaXLeZz - 11 Nisan 2019, 20:24:37

Benim size verdiğim mod ne ara sizin oldu bakiyim? Hemde o mod paylaşıldı.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

İPŞİR

Eskiden Akın Ay Carlitos modu vardı şimdilerde silver milver var galiba bulan sunucu açıyor.

Dyternal

Taha sana dediğimi yapıp uğraşsaydın tutma olasılığı yüksekti. Bence tutmaz ama genede başarılar.

No-Name

Tanıtımdaki yorumlardan anlaşıldığı üzere Silver mod Silver'e ait değil.  :D

Gewf

Klaus

Ya ne diyeceğimi bilmiyorum Berkay yani Fearless forumdan bir sistem bulup 2/3 harf yada sayı değiştirip Pawn Coderim diyor gerçekleri söyleyince yediremeyip ban atıyorsunuz :))

Belki tutma şansı azda olsa vardı ama kendini Developer olarak tanıtan ama daha Modloader üzerinden mod kuramayan biri varken TUTMAZ başarılar dilerim. ((Gerçekleri yüzünüze vurunca ban atmayın bir işe yaramaz...))

Klaus

Alıntı yapılan: No-Name - 12 Nisan 2019, 20:57:48

Tanıtımdaki yorumlardan anlaşıldığı üzere Silver mod Silver'e ait değil.  :D

Bencede :D