GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL]Moon Roleplay [The Moon Shines Again] Tanıtım Güncel

Başlatan haroldjackson, 11 Nisan 2019, 21:07:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haroldjackson

Alıntı yapılan: FearlessFighter - 11 Nisan 2019, 21:28:02

Hee bu arada ne olursa olsun arkanizdayim ve emin olki bu serverde rol donucek bunu herkez biliyor Daha cok zamanimiz var daha cok gelisecegiz ;)

Aynen öyle dostum.

imza kalemle atılır

Zeta

Alıntı
  • Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.

haroldjackson

Alıntı yapılan: Zeta - 11 Nisan 2019, 21:30:07

Alıntı
  • Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.

Özür dilerim bir daha öyle yapıcam :)

imza kalemle atılır

haroldjackson

Alıntı yapılan: LyriptooN - 11 Nisan 2019, 21:21:53

Alıntı yapılan: Johnny_Walker - 11 Nisan 2019, 21:16:31

Kıskananlar çatlasın.😉

Dostum biz uzun süre boyunca uğraştık sizler için. Gecemizi gündüzümüze kattık.Senin bu düşüncede olman beni üzdü. Biz ortamda roleplay sunucuları azalıyor diye kaliteli bir mod yapmaya çalıştık. Emin ol bundan bizi etkileyecek birşey olmayacak. Ve bizler sizler için bu sunucuyu geliştererek kaliteli bir hale getireceğiz. Umarım fikrini değiştirmende yardımcı olmuşumdur. ;)

Yorumlarınız için teşekürler :)  :polis:  :serefe:

imza kalemle atılır

haroldjackson

Bizim için yapılan bir kaç tasarım.

imza kalemle atılır

Cengo

Rammstein

Ehm.

haroldjackson

imza kalemle atılır

haroldjackson

Serverimize yüklenecek olan İdle map'i.

imza kalemle atılır

haroldjackson

Bir sorun çıkmaz ise akşam 20:00'da sunucumuz aktif olacaktır.  :kalp:[/color][/size][/font]

imza kalemle atılır

FelleR

Alıntı yapılan: Kaizenn - 12 Nisan 2019, 13:35:20

Serverimize yüklenecek olan İdle map'i.

Güzele benziyor map  :rockstar:

haroldjackson

imza kalemle atılır

AlpAkabey

Konuna kullanıcılardan çok kendin boş yorum yapmışsın bence gerek yok. Tanıtım konusu biraz daha geliştirilebilir , trailer çok sade olmuş açıckası bir şey anlamadım daha çok illegal i , DM yi anlatan bir trailer olmuş. Umarım alıntı mod kullanıp , editleyim kendi modunuz gibi göstermezsiniz.
Başarılar

Akabey

haroldjackson

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 12 Nisan 2019, 18:15:41

Konuna kullanıcılardan çok kendin boş yorum yapmışsın bence gerek yok. Tanıtım konusu biraz daha geliştirilebilir , trailer çok sade olmuş açıckası bir şey anlamadım daha çok illegal i , DM yi anlatan bir trailer olmuş. Umarım alıntı mod kullanıp , editleyim kendi modunuz gibi göstermezsiniz.
Başarılar

Mod bize ait değil zaten modu biz baştan sona kadar editledik sıfır mod yazmadık. :) bu arada trailer baştan çekilecek oyuncularla birlikte orada sadece admin kadrosu vardı ve tanıtım geliştirilecek önerinide dikkate aldım teşekürler yorum için :).

imza kalemle atılır

Cengo

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 12 Nisan 2019, 18:15:41

Başarılar

Mod alıntı fakat üstünde baya kodlama yapıyoruz,Discord sunucumuza gelerek güncellemeleri görebilirsiniz bugün Moon V0.5'i çıkarttık sonuç olarak emek var,zaten Reece modunu direk indirip üstünde kodlama yaptık giriş sistemi vs herşey değişti başka bir şehirden gelmiş gibi uçakta başlıyorsunuz,tabi bunu Quintx yapmıştı ben bi ara ekipten emekliye ayrıldığımda şimdi geri döndüm mod bana kaldı bende geliştiriyorum Discord'a gelirseniz direk edit olmadığını görebilirsiniz,güncellemeleri yazıyoruz orada,yorumunuz için teşekkürler.