GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3Dl] Workers Roleplay ~ ( Açılış 19.04.2019 )

Başlatan Nymph, 13 Nisan 2019, 08:51:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nymph

Forum Sayfası

Workers Roleplay, Dostlar Grubunun bir üyesi olmakla beraber admin ortamında güven duygusu gelişerek birleşen bir ekiptir.Helperinden tutun sunucu sahibine kadar herkes sunucumuzda eşittir.
Sunucunun kuruluş amacı; SA:MP ortamında zamanla giderek artan Admin Power olayını ortadan kaldırmaktır.
Sunucumuzda sunucunun sahipleri bile AP yapsa onları A1'den A8'e tüm adminler yargılayabilecekler. Sunucu hakkında tüm sunucuyu ilgilendiren durumlarda aynı şekilde tüm adminlerin fikirleri alınacak, kimse küçünmeyecek, herkes kardeşçe bir ortamda yetişecektir. Amacımız, vaktimizi güzel değerlendirmektir.

Workers Roleplay, amacımız az ve öz kişi olarak roller çevirmek aktif rol ortamı tutmak, pizzacı taraflarımız aktif rol ortamı olacaktır meslekler zor değildir açılışta herkeze $50,000 vereceğiz ilk hedefimiz ise 30 kişi olmak forum en kısa zamanda açılıcak ve forumda her türlü şikayet, istek çekinmeden paylaşa bilirsiniz. Balık eventi yapmayı düşünüyoruz geliştirmiş olduğumuz client ile hileleri ortadan yok etmek ve güzel bir role play sunucu olmaktır amacımız. Her hafta sonu $20,000 para vererek oyuncularımızı sıkmamak istiyoruz. Sistemlerimiz oldukda sadedir kafa yoracak bir sistemlerimiz yoktur, teşekkürler destekleyen herkeze.

Proje Sahibi & Management: Vseac
Genel Yönetici & Management: Eklenecek!
Head Admin: Eklenecek!
Lead Admin: Eklenecek!
High Senior Admin: Eklenecek!
Senior Admin: Eklenecek!
Game Admin: Eklenecek!

SA-MP: samp.workersroleplay.com
Web & Forum: www.workers-roleplay.com
Discord: https://discord.gg/SDM9V9
TeamSpeak3: ts3.workersrpg.inq

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 13 Nisan 2019, 10:25:25 Vseac

Nymph

Sistemler

Karakter seçme paneli ( Güncellenecektir )

Banka Sistemi

Reklam Verme Sistemi

Aksesuar Sistemi

Balık Satma Sistemi (Meslek)

Arac satın alma sistemi

Prison Shop

SWAT, FBI

Eşya Sistemi

Son düzenlenme: 13 Nisan 2019, 09:24:53 Vseac

Nymph

TRAİLER

Son düzenlenme: 13 Nisan 2019, 09:54:24 Vseac

Zeta

Alıntı
  • Konu içeriği özgün olmalıdır. Grafik, sistem anlatımları, sistem görüntüleri vs. çalıntı yapanların konuları kilitlenecektir.

Konu içindeki metinleri düzenlemeniz ve özgün hale getirmeniz için 24 saatiniz var.

Nymph

Alıntı yapılan: Zeta - 13 Nisan 2019, 09:39:11

Alıntı
  • Konu içeriği özgün olmalıdır. Grafik, sistem anlatımları, sistem görüntüleri vs. çalıntı yapanların konuları kilitlenecektir.

Konu içindeki metinleri düzenlemeniz ve özgün hale getirmeniz için 24 saatiniz var.
Nerede çalmışım acaba? Heson benim onuda söylemek isterim?

triplexenes

sounds like a shit gibi olmasın da, kolay gele

Nymph

Nymph

Nymph

Client yapılmıştır ayın 15'inde verilicektir link.

Nymph