GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TR] Versia Roleplay - #Retry [AKTİF/BETA]

Başlatan Leviathan, 06 Nisan 2019, 18:04:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Leviathan

Alıntı yapılan: Klaus - 13 Nisan 2019, 14:38:55

Ya ne diyeceğimi bilmiyorum Berkay yani Fearless forumdan bir sistem bulup 2/3 harf yada sayı değiştirip Pawn Coderim diyor gerçekleri söyleyince yediremeyip ban atıyorsunuz :))

Belki tutma şansı azda olsa vardı ama kendini Developer olarak tanıtan ama daha Modloader üzerinden mod kuramayan biri varken TUTMAZ başarılar dilerim. ((Gerçekleri yüzünüze vurunca ban atmayın bir işe yaramaz...))

Merhabalar, developerimiz olarak Taha bulunmakta. Elimizden geldiğince her şeyi ortaya koymaya çalışıyoruz, teşekkürler.

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Klaus

Ben onu kastetmedim Berkay adlı arkadaşımız kendini Developer olarak tanıtıyor ve gerçekleri söyleyince banlamanız ilginç.

Leviathan

Alıntı yapılan: Klaus - 13 Nisan 2019, 15:45:19

Ben onu kastetmedim Berkay adlı arkadaşımız kendini Developer olarak tanıtıyor ve gerçekleri söyleyince banlamanız ilginç.

Olay hakkında bilgim yok, bana özelden ulaşırsanız iyi olabilir.

Utherz

Ya ne diyeceğimi bilmiyorum Berkay yani Fearless forumdan bir sistem bulup 2/3 harf yada sayı değiştirip Pawn Coderim diyor gerçekleri söyleyince yediremeyip ban atıyorsunuz :))

Belki tutma şansı azda olsa vardı ama kendini Developer olarak tanıtan ama daha Modloader üzerinden mod kuramayan biri varken TUTMAZ başarılar dilerim. ((Gerçekleri yüzünüze vurunca ban atmayın bir işe yaramaz...))

Onu yapmıyorum ama en azından yapıyorsam da senin gibi olmayan bir sistemi kodluyorum demiyorum yada 1 gün önce modu kurmayı bilmeyip 1 gün sonra sistem kodluyorum demiyorum.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Klaus

Alıntı yapılan: Quick - 13 Nisan 2019, 16:05:49

Onu yapmıyorum ama en azından yapıyorsam da senin gibi olmayan bir sistemi kodluyorum demiyorum yada 1 gün önce modu kurmayı bilmeyip 1 gün sonra sistem kodluyorum demiyorum.

Anladım Pawn Coder bey sizin üniversite sınavınız yok muydu ya? Maşallah her gün oyundasınız yalan söylemek sana kolay gelir çorap değiştirir gibi sunucu değiştiriyorsun bunun rn büyük nedenide bir yerlerde barınamayıp öbür sunucuya geçmenizdir değil mi? PAWN CODER BEY :))

Klaus

Ayrıca ben birilerine yalan söyleyip o sunucudan Developer yetkisi almaya çalışmıyorum :)

Utherz

Alıntı yapılan: Klaus - 13 Nisan 2019, 16:24:52

Alıntı yapılan: Quick - 13 Nisan 2019, 16:05:49

Anladım Pawn Coder bey sizin üniversite sınavınız yok muydu ya? Maşallah her gün oyundasınız yalan söylemek sana kolay gelir çorap değiştirir gibi sunucu değiştiriyorsun bunun rn büyük nedenide bir xxxyerlerde barınamayıp öbür sunucuya geçmenizdir değil mi? PAWN CODER BEY :))

Öncelikle sen 15 yaşındayım deyip 1-2 gün sonra 18 yaşındayım dedin sonra sana gerçek yaşımı söylemem dedin, senin bu yıl üniversite sınavın olması gerekmez mi?

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Klaus

Şu an okuduğumu sana kim söyledi acaba?ve ben senin gibi birine gerçek yaşımı hayatta söylemem zaten için rahat olsun neyse neyse sen git azıcık sistem kodla

Klaus

+ Olarakta konudan sapma bence bir Pawn coder olmadığını biliyorum ve nasıl deyim Admin olunca insanların önünde diz çökeceğini felan mı sanıyorsun? Öyle bir havalara girmişsin ki ahahaha :))

Leviathan

Sunucumuz bakım moduna girdi, eksikler tamamlanınca BETA olarak aktif hale getirilecektir.

Leviathan

No-Name

SA-MP'ın %90 kısmı zaten 18 yaşında. Fakat tanışıp biraz konuşup, muhabbete girdikten sonra yaşları azalıyor.  :D

Enkei