GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Nineteen Roleplay | www.nineteen-roleplay.com

Başlatan Nineteen, 09 Mart 2019, 16:53:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Trisha

V1.0.2-R2 güncellemesinden beri Web üzerinde birtakım çalışmalar yürütüyoruz, gözle görülen değişikliklere web sayfamızda rastlayabilirsiniz. İlgili çalışmalar son bulduğunda güncelleme notu paylaşılacaktır.

Helper, Grafiker ve Modder başvuruları aktif edilmiştir, ilgili duyurulara forum üzerinden ulaşabilirsiniz.
Helper başvurusu: https://www.nineteen-roleplay.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=115
Modder başvurusu: https://www.nineteen-roleplay.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=935
Son düzenlenme: 14 Nisan 2019, 03:01:51 Trisha

Amper

dönemin sağlam sunucularından biri pes etmemeye çalışın kolay gelsin

Enkei

Trisha

Alıntı yapılan: Pelletier - 14 Nisan 2019, 02:47:13

dönemin sağlam sunucularından biri pes etmemeye çalışın kolay gelsin

Teşekkürler.

Sunucu V1.0.3-R1 güncellemesi sonrası aktif edilmiştir.

Alıntı
Güncelleme Türü: Update
Güncellemeyi Yapan: Trisha, Eolo ve kaptanderya
Güncelleme Hedefi: Oyun

Yenilikler
1. Oyunculara açık olarak açtığım Dekorasyon Sistemi konusundan oyuncuların bildirdikleri dekorasyonlar eklendi. Dekorasyonları görmek için buraya tıklayın. Dekorasyonların resimli halini görmek için https://dev.prineside.com/en/gtasa_samp_model_id/search/?q=burayidegistirin linkine girip burayidegistirin alanına objelerin ID'lerini yazın. (Not: Oyuncuların belirttiği dekorasyonlar dışında da dekorasyonlar ekledik.)
2. Oyunculara açık olarak açtığım Aksesuar Sistemi konusundan oyuncuların bildirdikleri aksesuarlar eklendi. Aksesuarları görmek için buraya tıklayın. Eklenen aksesuarların resimli halini görmek için https://dev.prineside.com/en/gtasa_samp_model_id/search/?q=burayidegistirin linkine girip burayidegistirin alanına objelerin ID'lerini yazın.
3. Taksicilik mesleğinin noktası Unity Station'a taşındı.

4. Galerilerde olan araçlarda düzenleme yapıldı. Resimdeki araçlar galeriye eklendi.

Bike, normal oyuncu aracı kategorisinden donator kategorisine taşındı.

5. Trucker Sistemi rebuild edildi.

Alıntı

16.04.2019 SİSTEM GÜNCELLEMESİ: Mesleğe Roadtrain, Linerunner, Trailer (Level 1), Trailer (Level 2) eklendi.  Roadtrain ve Linerunner ürün almazlar, bunlar sadece araçtır, Trailerlar ürün alabilirler, trailerlar büyüklüklerine göre ürün alabilirler.

AraçKoli SayısıMeslek Saati
LinerunnerX32
RoadtrainX32
Trailer (Level 1) - Resim için buraya tıklayın.3632
Trailer (Level 2) - Resim için buraya tıklayın.4032

İşletmeler ve Trucker (16.04.2019 - SİSTEM GÜNCELLEMESİ)

İşletmelerin içerisinde belirli miktarda ürünler bulunmaktadır, bu ürünlerin bitmesi durumunda işletmeler ürün satamaz hale gelirler ve giriş ücretleri dışında hiçbir işlevleri kalmaz. Bundan ötürü kamyoncular devreye giriyor, işletme sahibinin ürün siparişi vermesi ile birlikte işletme ürün satın alabilir hale geliyor. İşletme siparişi verildikten sonra oyun içerisinde olan kamyonculara bildirim gider, bununla birlikte sipariş listesine eklenir. Kamyoncular /kamyoncu yazıp "Ürünlere ihtiyaç duyan mağazaları göster" butonuna bastığı zaman ürün talep eden işletmelerin siparişlerini kabul edip bu işletmelere ürün taşıyabilirler. İşletmelerin hangi ürünü talep ettiği orada gözükmektedir.

İşletmelere ürün taşındığı zaman işi yapan kamyoncu kamyon noktalarındaki gibi rotaya göre kâr etmek yerine, sabit bir gelir elde etmekteler, bu gelir KOLİ FİYATI * 2 olarak belirlenmiştir. İşletme sahipleri kendi işletmelerine ürün taşıyabilirler.

Rebuild: Eolo

6. Rodeo bölgesinde bulunan yarı exterior, yarı interior olan apartman aktif edildi. Apartman daire fiyatları $100.000 olarak belirlenmiştir. Bu apartmanda satın aldığınız evlerden apartmanın dışarısını görebiliyorsunuz, apartman içerisinde satın aldığınız evlerin içleri boş olduğundan ötürü sizlerin dizayn etmesi gerekmektedir.

7. Asansör sistemi eklendi, kullanılabilir tek yer şuan için altıncı maddede belirtilen apartman.
8. Araçlarınızın belirli bir kısmını tamir edecek olan araç tamir kiti eklendi. Bu araç tamir kitlerini Pay N Spray noktalarından $600 karşılığında /tamirkitial komutuyla temin edilebilir. Her kullanıcı üzerinde aynı anda en fazla 2 adet araç tamir kiti taşıyabilir. Bu nesne envanter sistemine bağlı olmamakla birlikte /tamirkiti komutu kullanılarak araçlarınızın dış görünüşü düzeltmez, aracınızın can değerini 600'e çeker. Tamir işlemi 10 saniye sürmektedir, araç tamiri için motoru kapalı aracın sürücü koltuğunda olmalısınız.

KURAL: /tamirkiti komutu sadece aksiyonlu durumlardan çıktığınız zaman kullanabilirsiniz. Örneğin bir polis kovalamacası esnasında motorunuz bozulduğu zaman aracınızı kitleyip bu komutu kullanmanız sistem suistimalidir ve roleplay dışı bir harekettir.

Düzenlemeler
1. Bir kullanıcıyı telefonla aradığınızda karşı taraf cevap vermedikten sonra siz /tkap yaptığınızda onda telefon kapanmıyordu, bu problem giderildi.
2. /kamyoncu komutuyla SİPARİŞ VEREN işletmelere ürün götüremiyordunuz. Artık götürebileceksiniz.
3. Evi olmayan oyuncular /kabulet olum yaptığı zaman sağ üstteki BAYGIN yazısı kalmaya devam ediyordu. Fixlendi.
4. NBC oluşumu /harita'da yoktu. Artık eklendi.
5. CBS oluşumu artık pasif.
6. Kurye mesleği kaldırıldı.
7. /arac envanter komutu düzenlendi. Artık motoru açık aracın sürücü koltuğundaysanız çalışıyor. /asilahbirak ve /bagajdanal artık sadece PD oluşumu için kullanılacak. Bir silahı envanterinizden araç envanterine bırakabilirsiniz.
8. Boombox sahibi oyundan çıktığı zaman boombox kapanıyor.
9. Kısayolları aktif olan oyuncular artık N tuşunu kullanarak araç kilitleyip kilidini açabilecekler.
10. Altyapı çalışması, yöneticilerin oyuna müdahalesi için yönetici komutlarının geliştirmesi yapıldı.

https://nineteen-roleplay.com/forum/viewtopic.php?f=12&p=7178#p7178

kaptanderya

Sunucu içerisinde çekilmiş olan videolar, göz atmanızı tavsiye ederim.

yigit123

Böyle güzel rollerin döndüğü bir sunucu her daim en yukarda durması gerekiyor. Başarılarınızın devamını sonsuza dek dilerim. :)

Ashley Lewisge
CORPORAL

Debr0ne

ReaT

tolgau

Rol seviyesi düşük kimseyi görmedim, yetkililer rol dönmesi için elinden geleni yapıyor. Özellikle birliklere verilen yetkilerin puanlandırmaya göre yapılması gerçekten çok zekice.
Başarılar dilerim, aktif olarak oynuyorum.

renny

Geçtiğimiz haftalarda yönetici ekiple aramızda yaşadığımız sorunda haksız olduğum konularda yönetim ekibinden özür diliyorum, şu ana kadar konuşarak tüm sorunlarımızı çözebildiğimiz bir sunucu olduğunu gördüm. Başarılar diliyorum.

LaRocha

Sturmbannführer Kamalior Wilhelm Ulgurstein 10.Schutzstaffel Panzer Division ''Frundsberg'' Kommandant

Jexsy

Ses etmiyorum ama ayıp ettiniz!, Serverde rapor olarak "Gecenin 01:35'inde 60 kişi var 1 kişi yok dedik" diye böyle birşey yapman hiç mantıklı değil yetkili Eolo (Paul Matthews) insanlara yaklaşımınız böyleyse birşey demiyeceğim, yani şimdiden kolay gelsin ama yaptığınız ayıp bu konuda sizi Kınıyorum! iyi günler.

Dipnot; Lütfen banım açılsın ben sunucuda rol döndürmek oynamak istiyorum ama yaptığınız büyük bir hata.

SS: https://i.hizliresim.com/4j42jJ.png
SS2: https://i.hizliresim.com/y6Q8jM.png
Son düzenlenme: 23 Nisan 2019, 01:42:55 Jexsy

Nineteen

Alıntı yapılan: Jexsy - 23 Nisan 2019, 01:39:32

Ses etmiyorum ama ayıp ettiniz!, Serverde rapor olarak "Gecenin 01:35'inde 60 kişi var 1 kişi yok dedik" diye böyle birşey yapman hiç mantıklı değil yetkili Eolo (Paul Matthews) insanlara yaklaşımınız böyleyse birşey demiyeceğim, yani şimdiden kolay gelsin ama yaptığınız ayıp bu konuda sizi Kınıyorum! iyi günler.

Dipnot; Lütfen banım açılsın ben sunucuda rol döndürmek oynamak istiyorum ama yaptığınız büyük bir hata.

SS: https://i.hizliresim.com/4j42jJ.png
SS2: https://i.hizliresim.com/y6Q8jM.png

Üç kere BOTLARI KOYMUŞSUNUZ GÜZEL AMA ONLARI GÖRMEK İSTİYORUZ, ONLARIN HAREKET ETTİKLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUZ tarzında raporlar gönderdiğin için seninle iki kere iletişime geçmeye çalıştım açıklama yapmak için fakat sürekli olarak oyundan çıkmış oluyordun (peki neden?), ikisinde ulaşamadım, üçüncüsünde ise yasaklandın. Burada gerçekten iyi niyetinle gelmiş olsaydın bu konuda cevap almak için rapor üzerinden veya mesaj üzerinden bizimle iletişime geçerdin, iğneleyen raporlar göndermezdin. Hiçbir şekilde yasağın kaldırılmayacak, bu mesajının da iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum çünkü forumda Hatalı Yasaklanma bölümü olmasına rağmen burada resimler paylaşmışsın, bizim için hava hoş.

Tekrardan temiz bir oyuncu olarak oynamak istiyorsan Probation konusu açabilirsin, probation sürecini atlattıktan sonra da sıfırdan yeni bir sayfa açarak sunucumuzda barınabilirsin.

Bot konusunda hiçbir zaman mesajını onaylamıyorum ve cevaplamıyorum, iftiradan başka bir şey değildi. Oyuncu sayısı derdimiz olsaydı karakter başvurusu koymazdık, huzur bozan onlarca kişiyi oluşumlarıyla beraber sunucumuzdan uzaklaştırıp kara listeye almazdık. Utanç Listesi ve Ortam Bozan Kullanıcılar bu konuda zaten belirtiliyor. Dediğim gibi, hiçbir zaman sayı bizim için öncelik değil, olmadı da.

Sevgilerle, Eolo.
Son düzenlenme: 23 Nisan 2019, 02:16:00 Nineteen

ParsMapping